Η Canon ανακοινώνει ότι εννέα σχεδιάσεις του Ομίλου Canon αναγνωρίστηκαν από τον διεθνή οργανισμό iF International Forum Design GmbH, αποσπώντας τους επίζηλους τίτλους βραβείων iF Design Awards 2021.

Ειδικότερα, η κάμερα τηλεφακού Canon PowerShot έλαβε το βραβείο iF Gold Product Design Award 2021, που αποτελεί την κορυφαία διάκριση στην κατηγορία προϊόντων. Φέτος συμπληρώνονται 27 έτη συνεχούς επιβράβευσης της Canon στα θεσμό iF Design Awards. Με την ενθάρρυνση που αντλεί από αυτές τις διακρίσεις, για την αριστεία της στον τομέα της σχεδίασης, η Canon θα συνεχίσει να εργάζεται εντατικά για να δημιουργεί προϊόντα τα οποία συνδυάζουν την υψηλότερη δυνατή απόδοση και σχεδιαστική αρτιότητα

Νικητήρια προϊόντα iF Design Award 2021 – Design Award 

EOS-1D X Mark III
Κάμερα με σύστημα εναλλάξιμων φακών Εικονίζεται εδώ με φακό EF24-70mm F2.8L II USM
EOS R5
Κάμερα mirrorless
Εικονίζεται εδώ με φακό RF24-105mm F4 L IS USM
RF800mm F11 IS STM
RF600mm F11 IS STM
εναλλάξιμοι φακοί
Εικονίζεται εδώ ο φακός RF800mm F11 IS STM
10×20 IS
8×20 IS
Κιάλια με σταθεροποίηση εικόνας
Εικονίζεται εδώ: 10×20 IS
EOS C500 Mark II
EOS C300 Mark III
Ψηφιακή κινηματογραφική κάμερα
Εδώ: EOS C500 Mark II
Εικονίζεται εδώ με φακό CN-E85mm T1.3 L F
PIXMA TR150
Εκτυπωτής Inkjet

 

Έχοντας θεσπιστεί το 1953, τα βραβεία  iF Design Awards απολαμβάνουν διεθνούς αναγνώρισης στον κλάδο της σχεδίασης, μέσω της επιλογής εξεχόντων βιομηχανικών σχεδιάσεων από όλον τον κόσμο, κάθε χρονιά. Φέτος, πάνω από 10 χιλιάδες συμμετοχές από 52 χώρες και περιοχές αξιολογήθηκαν από ένα διεθνές επιτελείο ειδικών που περιλαμβάνει 7 ειδικότητες: προϊόν, συσκευασία, επικοινωνία, εσωτερική αρχιτεκτονική, επαγγελματικό concept, σχεδίαση εξυπηρέτησης και αρχιτεκτονικής.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη σχεδιαστική φιλοσοφία της Canon, ακολουθήστε τον εξής σύνδεσμο: https://global.canon/en/design/.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις λύσεις μας επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.canon.gr.