Η ViewSonic Corp. παρουσιάζει τις επαγγελματικές gaming οθόνες ELITE με τις τελευταίες τεχνολογίες NVIDIA Reflex και G-Sync.

Παρέχοντας ακόμα πιο χαμηλή καθυστέρησης για games υψηλών ταχυτήτων με έντονα γραφικά, οι οθόνες ELITE XG251G και XG271QG διαθέτουν επίσης ακριβή, ανταγωνιστικά καρέ ανά δευτερόλεπτο (FPS), υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης 360Hz και κορυφαίο χρόνο απόκρισης 1ms (GTG).

“Τα ELITE monitors έχουν σχεδιαστεί ειδικά για gamers και είμαστε υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε με τη NVIDIA για τη δημιουργία μιας σειράς επαγγελματικών οθονών esports με την τελευταία τεχνολογία NVIDIA Reflex”, δήλωσε ο Oscar Lin, Head of Monitor Business Unit της ViewSonic Corporation. “Είτε πρόκειται για μία οθόνη 24,5 ιντσών, είτε για μία οθόνη 32 ιντσών, οι ανταγωνιστικοί gamers μπορούν να περιμένουν μια εξαιρετικά ομαλή, απρόσκοπτη και συναρπαστική εμπειρία gaming σε μια κομψή, μοντέρνα οθόνη με καινοτόμα σχεδίαση, που ανεβάζει την απόδοση τους. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με τη NVIDIA, ώστε να αναβαθμίσουμε εκ νέου τις οθόνες ELITE με την πιο πρόσφατη τεχνολογία τους.”

Το ELITE XG251G είναι το πρώτο monitor 24,5 ιντσών με τον υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης 360 Hz, ενώ το 27 ιντσών ELITE XG271QG προσφέρει απίστευτα ομαλό gameplay με 240 Hz. Οι ενσωματωμένες δυνατότητες NVIDIA Reflex και G-Sync των δύο οθόνών συνδυάζονται με γρήγορους ρυθμούς ανανέωσης και ταχύτατους χρόνους απόκρισης για μεγαλύτερη ακρίβεια κινήσεων, χωρίς καθυστερήσεις. Οι gamers μπορούν επίσης να απολαύσουν άγριες ζούγκλες και εξωγήινα τοπία με ολοζώντανα χρώματα, χάρη στην 99% κάλυψη του Adobe και την φωτεινότητα 400 nits.

Το οικοσύστημα NVIDIA Reflex έχει σχεδιαστεί για να μειώσει τον λανθάνοντα χρόνο και το input lag, ώστε να προσφέρει στους gamers μεγαλύτερη ακρίβεια στόχευσης και πιο γρήγορο τακτικό πλεονέκτημα. Ο λανθάνων χρόνος του συστήματος είναι ο χρόνος που απαιτείται ώστε μια ενέργεια σε μία πρόσθετη περιφερειακή συσκευή, όπως ένα ποντίκι ή ένα πληκτρολόγιο, να εμφανιστεί στην οθόνη σε πραγματικό χρόνο. Όταν η απόκριση και η ακρίβεια είναι το κλειδί για τη νίκη μιας μάχης, μια καθυστέρηση στην κίνηση μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλη ήττα.

Η συγκεκριμένη τεχνολογία διαθέτει το Reflex Latency Analyzer που αποτυπώνει την καθυστέρηση του συστήματος απ’άκρη σ’ άκρη και παρέχει μοναδική ακρίβεια ανάγνωσης της απόδοσης των CPU και GPU, δίνοντας στους gamers τη δυνατότητα να κάνουν κάθε κλικ με ακρίβεια χιλιοστών του δευτερολέπτου, για να επιτύχουν το επιθυμητό πλεονέκτημα με απίστευτη ευκολία. Το προαιρετικό Low Latency Boost επιτρέπει στην GPU να κάνει overclock χωρίς να επηρεάζει την ποιότητα της εικόνας, έτσι ώστε οι players να μπορούν να αυξάνουν τις ρυθμίσεις απόδοσης, ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνουν κινηματογραφικά γραφικά.

Σχεδιασμένες με γνώμονα τις ανάγκες των gamers, αυτές οι οθόνες είναι εφοδιασμένες με διαισθητικά ELITE Design Enhancements (EDE) που αναβαθμίζουν το gaming desk setup. Άλλα χαρακτηριστικά, όπως το περιβάλλον φως RGB που βελτιώνει τη διάθεση, το mouse anchor για μείωση των τριβών και το ενισχυμένο headphones hook για λιγότερη ακαταστασία, εξαλείφουν τυχόν αντιπερισπασμούς για μια πραγματικά καθηλωτική gaming εμπειρία. Εξοπλισμένες με πλήρως εργονομικά χαρακτηριστικά, δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες να στρέφουν, να περιστρέφουν και να προσαρμόζουν το ύψος της οθόνης, όπως επιθυμούν για μεγαλύτερη άνεση.

Βασικά χαρακτηριστικά της οθόνης ViewSonic ELITE XG251G:

FHD VESA HDR™ 400 IPS non-glare οθόνη 24,5 ιντσών

Ολοζώντανα χρώματα με 99% κάλυψη του Adobe color gamut

Ο υψηλότερος ρυθμός ανανέωσης 360 Hz και χρόνος απόκρισης 1ms (GTG)

Τεχνολογίες NVIDIA Reflex και G-Sync

Με πιστοποίηση TUV για άνετη θέαση

Απόλυτη συνδεσιμότητα με HDMI, DisplayPort και θύρες USB

Εργονομικά χαρακτηριστικά και ELITE Design Enhancements (EDE)

Βασικά χαρακτηριστικά της οθόνης ViewSonic ELITE XG271QG:

QHD VESA Display HDR™ 400 IPS οθόνη 27 ιντσών

Λαμπερές, ολοζώντανες εικόνες με 99% κάλυψη του Adobe color gamut

Ταχύτατος ρυθμός ανανέωσης 240 Hz και χρόνος απόκρισης 1ms (GTG)

Τεχνολογίες NVIDIA Reflex και G-Sync

Εργονομικά χαρακτηριστικά και ELITE Design Enhancements (EDE)

Διαθεσιμότητα

Τα ViewSonic ELITE XG251G και ELITE XG271QG monitors θα είναι διαθέσιμα παγκοσμίως το τρίτο τρίμηνο του 2021.