Η LG Electronics (LG) με πολυετή εξειδίκευση στην κατασκευή monitors που στοχεύουν στη μέγιστη εμπειρία gaming, διαθέτει μια ευρεία σειρά που ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς παίκτες.

Τα monitors της σειράς UltraGear™ ξεχωρίζουν για την εξαιρετική ταχύτητα και ποιότητα εικόνας που προσφέρουν αφού διαθέτουν οθόνη Νano IPS που επιτυγχάνει χρόνο απόκρισης επιπέδου πάνελ TN στο 1 ms (GtG) και ταχύτατους ρυθμούς ανανέωσης, ενώ μαγνητίζουν τα βλέμματα με τα πλούσια και ζωηρά χρώματα.

Χάρη στην τεχνολογία VESA® DSC (Display Stream Compression), η οθόνη UltraGear™ μπορεί να παρέχει ακόμα και εικόνα UHD 4K χωρίς οπτικές απώλειες με εύρος χρωμάτων 10-bit και ρυθμό ανανέωσης 144 Hz μέσω ενός απλού καλωδίου DisplayPort. Η εξαιρετικά υψηλή ταχύτητα που αγγίζει τα 240 Hz, αναβαθμίζει την εμπειρία επί της οθόνης ενώ αποδίδει ομαλότερη και ευκρινέστερη κίνηση στα παιχνίδια με έντονη δράση.

Ενσωματώνοντας τις τεχνολογίες NVIDIA® G-SYNC™ και AMD FreeSync™, τα UltraGear™ monitors της LG προσφέρουν ομαλή κίνηση χωρίς αλλοιώσεις και τρέμουλο της εικόνας, καθώς και μια απλοποιημένη τεχνολογία χαρτογράφησης αποχρώσεων για γρήγορη, ομαλή απεικόνιση HDR.

Ακόμη, η προηγμένη τεχνολογία απεικόνισης συγχρονίζει τους ρυθμούς ανανέωσης στην GPU της κάρτας γραφικών GeForce RTX και σε υπολογιστές με δυνατότητα GTX. Η τεχνολογία AMD FreeSync™ εξαλείφει τα “σπασμένα” γραφικά που παρατηρούνται σε παιχνίδια με έντονη δράση και στην αναπαραγωγή βίντεο με κομμένα καρέ.

Την gaming ατμόσφαιρα συμπληρώνει η δυνατότητα ρύθμισης φωτισμού περιβάλλοντος, σε ένα μόνιτορ με ελκυστική σχεδίαση που ενισχύει την εμπειρία παιχνιδιού.

Όλα τα monitors της LG, υποστηρίζονται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και εγγύηση 0 pixel.