Δύο σημαντικά βραβεία έλαβε η Info Quest Technologies από την Dell, στο πλαίσιο της εκδήλωσης Dell Technologies Partner Awards 2020.

Η εταιρεία διακρίθηκε ως “Distributor of the Year Client Solutions”, ενώ η επικεφαλής της προϊοντικής ομάδας, Αγγελική Σταμούλη, έλαβε βραβείο «Personal Achievement», εκπροσωπώντας όλη την ομάδα Dell που ξεχώρισε για τις πωλήσεις των consumer & commercial προϊόντων τη χρονιά που πέρασε!

«Η διάκριση “Distributor of the Year Client Solutions”, μας κάνει υπερήφανους. Έρχεται να επισφραγίσει μια πολύ δύσκολη & απαιτητική  χρονιά και είναι αποτέλεσμα της απόδοσής μας στη διάθεση του συνόλου των client προϊόντων DELL. Διπλή είναι η χαρά και η υπερηφάνεια μας για το βραβείο που έλαβε η Αγγελική, καθώς με την ομάδα της κατάφεραν να ανταποκριθούν και να ικανοποιήσουν τις αυξημένες απαιτήσεις της αγοράς, όπως δημιουργήθηκαν με την πανδημία. Κοινός παρονομαστής και καταλύτης για την απόδοσή μας ήταν η συντονισμένη κοινή προσπάθεια, η ευελιξία, η συνέπεια, η οργάνωση και η προσήλωση στον στόχο», δήλωσε ο Βλαδίμηρος Γράβαρης, Commercial Director Volume Products της Info Quest Technologies.

Οι δύο εταιρείες, Dell και Info Quest Technologies έχουν μακρόχρονη, επιτυχημένη συνεργασία στην Ελληνική αγορά, τόσο στις καταναλωτικές, όσο και στις επιχειρηματικές σειρές προϊόντων,  με κοινό στόχο την  καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τους με προηγμένες λύσεις και υπηρεσίες.

Η Info Quest Technologies, κλείνει φέτος 40 χρόνια επιτυχημένης πορείας,  αποτελώντας τον βασικό πάροχο λύσεων και προϊόντων ψηφιακής τεχνολογίας στην Ελληνική  αγορά.  Κύρια αποστολή της εταιρείας, είναι να  αποτελεί τον επιταχυντή υιοθέτησης ψηφιακών τεχνολογιών συμβάλλοντας στον εκσυγχρονισμό και  τον ψηφιακό μετασχηματισμό, δημιουργώντας  προστιθέμενη αξία, για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη, από τους προμηθευτές, τους συνεργάτες και τους πελάτες, μέχρι τους μετόχους, τους εργαζόμενους και την αγορά συνολικά.