Μάθετε για την καθημερινή σας τύχη, το μέλλον των σχέσεών σας, διαφόρων δραστηριοτήτων, ακόμα και για φαγητά που το ωροσκόπιό σας προτείνει με το Today&Tomorrow Channel.


Today screens (2)Οι φίλοι και η οικογένειά σας μπορούν να μοιραστούν από τις 9 Σεπτεμβρίου μαζί σας τη διασκέδαση που προσφέρει το νέο Wii Channel, αφού μέχρι και έξι άτομα μπορούν να συμμετέχουν κάνοντας απλά register το Mii character τους και την ημερομηνία γέννησης. Έτσι θα λάβετε όλοι ένα αναλυτικό ημερήσιο δελτίο για την τύχη σας σε πέντε κατηγορίες: αγάπη, εργασία, σπουδές, επικοινωνία και χρήμα. Το δελτίο της επόμενης μέρας είναι διαθέσιμο κάθε απόγευμα, συνεπώς μπορείτε να έχετε ενημερωθεί ήδη πριν από μια μεγάλη ή κρίσιμη μέρα.


Today screens (3)Εκτός από το να σας παρέχει πληροφορίες για το μέλλον σας, το Today & Tomorrow Channel μπορεί να σας δώσει lifestyle συμβουλές, που περιλαμβάνουν δραστηριότητες, οι οποίες μπορούν να βελτιώσουν την καθημερινότητά σας, αλλά και συμβουλές για τη διατροφή σας, όλα βασισμένα στο ωροσκόπιό σας. Μπορείτε ακόμα να δείτε το βαθμό συμβατότητας διαφορετικών Mii characters για μια μέρα. Χρησιμοποιήστε αυτή την εφαρμογή, για να δείτε πώς θα εξελιχθεί η σχέση σας με φίλους και οικογένεια – θα σας φανεί χρήσιμο ειδικά εάν σχεδιάζετε κάποιο μεγάλο ταξίδι με αυτοκίνητο!