CPI υλοποίησε έργο MPS στην INTERSPORT Athletics Α.Ε.Ε, με εξοπλισμό Sharp MFPs και πανελλαδική υποστήριξη on-site, για όλα τα υποκαταστήματα.

Στην INTERSPORT αναζητούσαν μια λύση έγχρωμων laser A3, έναντι της inkjet τεχνολογίας που διέθεταν, για την σήμανση των υποκαταστημάτων, ικανοποιώντας παράλληλα και τις υπόλοιπες εκτυπωτικές ανάγκες τους.

Η CPI, κατάφερε να ανταποκριθεί με επιτυχία σε δύο πολύ βασικά ζητούμενα για την INTERSPORT, την ποιότητα της εκτύπωσης και τον περιορισμένο χώρο τοποθέτησης του μηχανήματος, προτείνοντας το Sharp BP-20C25, Α3 color MFP, με κυβικό σχεδιασμό μεγέθους Α4. Ο συμπαγής σχεδιασμός του, το καθιστά το μικρότερο της κατηγορίας του και ιδανικό για χρήση στη Retail αγορά, με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος χρήσης.

Ο κ. Άγγελος Στεφάνου, IT Manager Greece, Cyprus, Bulgaria της INTERSPORT αναφέρει: «Η λύση MPS στα υποκαταστήματα της INTERSPORT υπήρχε εδώ και αρκετά χρόνια, όμως η πρόκληση αυτή τη φορά ήταν να αυξήσουμε την ποιότητα εκτύπωσης και παράλληλα να δεσμεύσουμε μικρό χώρο των υποδομών μας. Αυτό επετεύχθη με τη βοήθεια της CPI και των συνεργατών της, καθώς από την αρχή η υποστήριξη ήταν άψογη. Πραγματοποιήθηκαν 3 πιλοτικές δοκιμές, με διαφορετικό εξοπλισμό, καταλήγοντας στην ιδανικότερη λύση του Sharp BP-20C25, καλύπτοντας απόλυτα τις ανάγκες μας. Η CPI βοήθησε στην ομαλή λειτουργία των υποκαταστημάτων ακόμα και την περίοδο των πολλαπλών lockdowns που έπρεπε να συνεχίζουν να λειτουργούν υπό νέες απαιτήσεις. CPI σας ευχαριστούμε! »