Το TCL 20L+ είναι ένα προσιτό τηλέφωνο, σχεδιασμένο για όσους θέλουν να αποτυπώνουν και να μοιράζονται τις εμπειρίες τους με εξαιρετικές δυνατότητες φωτογραφίας και βίντεο, μαζί με επιπλέον χώρο αποθήκευσης.

Το TCL 20L+ διαθέτει μεγάλη οθόνη FHD+ 6,67 ιντσών και σύστημα απεικόνισης υψηλής ανάλυσης, συμπεριλαμβανομένης της κύριας κάμερας 64MP. Το TCL 20L+ είναι το πρώτο τηλέφωνο που έρχεται με την τεχνολογία Circular Polarization Display με πιστοποίηση TÜV Rheinland, η οποία σας επιτρέπει να βλέπετε την οθόνη σας τέλεια, με φυσικά χρώματα, ακόμα και όταν φοράτε γυαλιά ηλίου. Έρχεται επίσης με μια πολύ μεγάλη μπαταρία 5000 mAh, η οποία επαρκεί για δύο ημέρες τυπικής χρήσης πριν χρειαστεί άλλη επαναφόρτιση.

NXTVISION ΚΑΜΕΡΑ & ΟΘΟΝΗ

Υψηλής Ανάλυσης Εικόνες Και Ενισχυμένη Οπτική

Οι φιλόδοξοι φωτογράφοι που δεν θέλουν να ξεφύγουν από το budget τους θα παράγουν φωτογραφίες με εξαιρετικά ευκρινείς λεπτομέρειες μέρα και νύχτα με την κάμερα υψηλής ανάλυσης 64MP, η οποία είναι εφοδιασμένη με super ευρυγώνιο φακό, φακό macro και βάθους για εντυπωσιακές κοντινές και μακρινές λήψεις. Για να εξασφαλίσετε ότι έχετε τις καλύτερες λεπτομέρειες σε όλες τις εικόνες σας, έχετε συγκεκριμένες κάμερες για (backlit) selfies, μακρινές, κοντινές και super ευρυγώνιες λήψεις. Οι χρήστες θα εκτιμήσουν επίσης τη λειτουργία Super Night, η οποία βελτιώνει αυτόματα τις εικόνες τρεις φορές πιο πάνω από τη φωτεινότητα του περιβάλλοντος, εξασφαλίζοντας ζωντανές εικόνες γεμάτες λεπτομέρειες και χρώμα.

Ενσωματώνοντας μια μεγάλη οθόνη FHD+ Dotch 6,67 ιντσών με αναλογία οθόνης-συσκευής 91%, και 20:9 αναλογία οθόνης, το TCL 20L+ προσφέρει πλούσιες οπτικές βελτιώσεις όπως αντίθεση, χρώματα και αναβαθμισμένη μετατροπή βίντεο SDR σε HDR σε πραγματικό χρόνο χάρη στην τεχνολογία NXTVISION. Η προστασία των ματιών βρίσκεται στο επίκεντρο αυτής της συσκευής, με αρκετές διαφορετικές λειτουργίες ανάγνωσης, αλλά και την πιστοποίηση από την TÜV Rheinland της τεχνολογία Circular Polarization Display. Αυτή η τεχνολογία σάς επιτρέπει να βλέπετε την οθόνη σας τέλεια, με φυσικά χρώματα, ακόμη και όταν φοράτε γυαλιά ηλίου.

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙ

Ισχυρή Απόδοση και Κομψότητα

Καθώς η φωτογραφία είναι από τα πιο δυνατά σημεία του TCL 20L+, η συσκευή προσφέρει άφθονο χώρο αποθήκευσης, με μνήμη RAM 6GB, ROM 256GB και επεκτάσιμο χώρο αποθήκευσης 1TB (πωλείται ξεχωριστά) για εικόνες και βίντεο. 

Μαζί με έναν ισχυρό οκταπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm® Snapdragon™ 662, οι χρήστες έχουν ισχύ όλη την ημέρα με μπαταρία 5000 mAh, γρήγορη φόρτιση 18W και On-The-Go για εμπειρία που διαρκεί. Συνδέστε έως και τέσσερις συσκευές με τη λειτουργία Super Bluetooth για απρόσκοπτη συνδεσιμότητα.

Εμπνευσμένο από τον Γαλαξία, το TCL 20L+ έχει ένα λαμπερό φινίρισμα που εντοπίζει και αντανακλά το φως, δημιουργώντας ουσιαστικά τον αστερισμό του. Η εργονομική σχεδίαση με αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πλάι για γρήγορο και ασφαλές ξεκλείδωμα του τηλεφώνου προσφέρει βελτιστοποιημένη άνεση.

Το TCL 20L+ έχει επίσης πιστοποίηση Android Enterprise Recommended από την Google™, παρέχοντας στις επιχειρήσεις και τα άτομα την ηρεμία ότι αυτή η συσκευή εγγυάται υψηλές επιδόσεις, συνέπεια και ενημερώσεις ασφαλείας.

Το TCL 20L+ αναμένεται σύντομα, ξεκινώντας από €249.99 στα χρώματα Milky Way Grey και North Star Blue.