Το TCL 20L είναι ένα προσιτό smartphone με μια εντυπωσιακή οθόνη 6,67 ιντσών, η οποία είναι πιστοποιημένη από την TÜV Rheinland για την τεχνολογία Circular Polarization Display, που σημαίνει ότι τα μάτια σας προστατεύονται συνεχώς και δεν χρειάζεται να βγάζετε τα γυαλιά ηλίου σας όταν είστε στο κινητό.

Το TCL 20L διαθέτει άφθονο χώρο αποθήκευσης και αρκετή ισχύ που διαρκεί για δύο ημέρες. Η συσκευή διαθέτει μια ευέλικτη τετραπλή κάμερα 48MP, που ενισχύεται από την τεχνολογία NXTVSION, και θα ανεβάσει τις φωτογραφίες σας στο επόμενο επίπεδο.

NXTVISION ΟΘΟΝΗ & ΗΧΟΣ

Εντυπωσιακά βίντεο & μοναδική εμπειρία προβολής

Βυθιστείτε στα εκπληκτικά γραφικά της οθόνης FHD+ Dotch 6,67 ιντσών του TCL 20L με αναλογία οθόνης-συσκευής 91%1 και αναλογία διαστάσεων 20:9. Χάρη στην ενσωματωμένη τεχνολογία NXTVSION, θα απολαύσετε οπτικές βελτιώσεις κατά την προβολή περιεχομένου με το χρώμα, την αντίθεση και την ευκρίνεια να φαίνονται τόσο ευκρινή, σαν να ξεπηδούν από την οθόνη. Το TCL 20L είναι επίσης ικανό να μετατρέψει μια προβολή βίντεο από SDR σε HDR σε πραγματικό χρόνο.

Το TCL 20L είναι ένα από τα πρώτα κινητά με πιστοποίηση από την TÜV Rheinland για την τεχνολογία Circular Polarization Display. Αυτή η τεχνολογία σάς επιτρέπει να βλέπετε την οθόνη σας τέλεια, με φυσικά χρώματα, ακόμη και όταν φοράτε γυαλιά ηλίου.

Οι χρήστες θα απολαύσουν μια αναβαθμισμένη εμπειρία ήχου με τη σχεδίαση διπλού ηχείου, η οποία παρέχει ισχυρό ήχο και δεν εμποδίζει την αναπαραγωγή του όταν κρατάτε το κινητό στο χέρι. Το TCL 20L διαθέτει επίσης δυνατότητα σύνδεσης Super Bluetooth, επιτρέποντας την σύνδεση έως και τεσσάρων συσκευών Bluetooth για ταυτόχρονη αναπαραγωγή ήχου.2

Η συσκευή μπορεί να διαρκέσει δύο ημέρες σε τυπική χρήση, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως «μείνετε» από μπαταρία. Έρχεται επίσης με δυνατότητες γρήγορης φόρτισης που βελτιστοποιούνται από τον ενσωματωμένο Smart Manager, ο οποίος προσφέρει προτάσεις για φανταστική απόδοση και διάρκεια ζωής χάρη στη μεγάλη μπαταρία 5.000 mAh.

Το TCL 20L είναι έτοιμο για γρήγορο multitasking με οκταπύρηνο Al επεξεργαστή Qualcomm® Snapdragon™ 662, ενώ διαθέτει χώρο αποθήκευσης 128GB και υποστηρίζει κάρτα micro SD έως 1TB.

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΜΕΡΑΣ

4+1 Κάμερα & Κομψός Σχεδιασμός 

Η αποτύπωση των προσωπικών σας σπουδαίων στιγμών γίνεται παιχνίδι με την τετραπλή κάμερα NXTVISION 48MP του TCL 20L και τον ευρυγώνιο φακό, καθώς και τους φακούς macro και bokeh. Περιλαμβάνεται επίσης η κάμερα selfie των 16MP που θα ανεβάσει τις φωτογραφίες σας στο επόμενο επίπεδο.

Το TCL 20L προσφέρει μια κομψή κυρτή σχεδίαση που παρέχει μια ομαλή και αδιάκοπη εμπειρία αφής. Ο ενσωματωμένος εργονομικός σχεδιασμός και ο όμορφα τοποθετημένος στο πλάι αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων εγγυώνται το γρήγορο και ασφαλές ξεκλείδωμα του κινητού σας.

Το TCL 20L είναι πιστοποιημένο από την Google™ ως συσκευή Android Enterprise Recommended, διασφαλίζοντας τη σημασία της απόδοσης, της συνέπειας και των ενημερώσεων ασφαλείας της συσκευής.

Το TCL 20L θα είναι σύντομα διαθέσιμο  αποκλειστικά στο δίκτυο Vodafone, ξεκινώντας από €239 στα χρώματα  Luna Blue και Ellipse Black.

  • Η Αναλογία οθόνης προς σώμα που υπολογίζεται με τη μέθοδο VA / TP.
  • Υποστηρίζει δύο συσκευές μόνο όταν είναι συνδεδεμένες σε δίκτυο Wi-Fi 2,4 GHz