Το 4G modem/router της AVM μπορεί να αποτελέσει ένα αξιόπιστο backup για τη σύνδεσή σας στο internet ή μια ολοκληρωμένη λύση σε περιοχές που δεν υπάρχει πρόσβαση στο διαδίκτυο με τον… παραδοσιακό τρόπο.

AVM FRITZ!Box 6850 LTEMε την είσοδο της απειλής της COVID-19 στις ζωές μας, η τηλεργασία έγινε πλέον σύνηθες φαινόμενο, ακόμα και για τη χώρα μας. Το συγκεκριμένο εργασιακό καθεστώς, βέβαια, προϋποθέτει την ύπαρξη μιας σταθερής και ταχύτατης σύνδεσης στο διαδίκτυο. Και μόνο ο φόβος μιας πιθανής διακοπής της σύνδεσης στο internet μπορεί να λειτουργήσει αποτρεπτικά τόσο για τον εργαζόμενο όσο και για τον εργοδότη, ειδικά σε περιόδους αιχμής όπου η παραμικρή διαδικτυακή «αποχή» μπορεί να αποβεί μοιραία για την παραγωγικότητα μιας επιχείρησης. Παράλληλα, δεν είναι λίγοι οι εργαζόμενοι που παρ’ ότι τηλεργάζονται, δεν το πράττουν αυτό από τον τόπο που προτιμούν (π.χ. από το εξοχικό τους), καθώς δεν έχουν στο συγκεκριμένο σπίτι μια ικανοποιητική σύνδεση μέσω κάποιου παρόχου σταθερής γραμμής.

Είτε, λοιπόν, θέλετε πρόσβαση στο internet και ένα πληρέστατο τοπικό δίκτυο όπου κι αν βρίσκεστε, χωρίς να υποχρεώνεστε σε συμβόλαια με παρόχους σταθερής τηλεφωνίας και διαδικτύου είτε επιλέγετε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο με ένα αξιόπιστο «plan B» σε περίπτωση που έχετε διακοπή σύνδεσης στο σπίτι ή στο γραφείο (ή στο γραφείο στο σπίτι!), το FRITZ!Box 6850 LTE έχει δημιουργηθεί για εσάς. Για να λειτουργήσει ως ένα πληρέστατο AVM modem/router δεν χρειάζεται σύνδεση με κάποια σταθερή γραμμή αλλά, αντιθέτως, μόνο μια κάρτα SIM κινητής τηλεφωνίας (με ενεργοποιημένο προφανώς κάποιο επαρκές πακέτο data). Συμβατό τόσο με 4G LTE δίκτυα όσο και με 3G (UMTS/HSPA+), το συγκεκριμένο μοντέλο της γερμανικής AVM προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα που αγαπήσαμε και στις υπόλοιπες συσκευές της εταιρείας.

Στήστε τηλεφωνικό κέντρο στη μέση του πουθενά!

Το FRITZ!Box 6850 LTE το μόνο που χρειάζεται είναι μια κάρτα SIM και ρεύμα. Από εκεί και πέρα, με τη βοήθεια του πανίσχυρου λειτουργικού FRITZ!Box OS, μετατρέπεται σε ένα πληρέστατο τηλεπικοινωνιακό κέντρο ελέγχου, ικανό να οργανώσει τα τηλέφωνα και τις δικτυακές συνδέσεις ακόμα και μιας μικρής εταιρείας! Ο ενσωματωμένος σταθμός βάσης DECT μπορεί να υποστηρίξει έως και 6 ασύρματα σταθερά τηλέφωνα και χάρη στην a/b θύρα (TAE ή RJ11), μπορείτε επιπρόσθετα να αξιοποιήσετε ένα παλαιότερης τεχνολογίας αναλογικό σταθερό τηλέφωνο, τηλεφωνητή ή fax. Εγκαθιστώ-ντας τη δωρεάν εφαρμογή «FRITZ!App Fon» στο smartphone σας, μπορείτε να μετατρέψετε και το κινητό σας σε IP τηλεφωνική συσκευή για αποδοχή και πραγματοποίηση κλήσεων μέσω του FRITZ!Box, ακόμα και όταν βρίσκεστε εκτός της εμβέλειάς του, μέσω VPN.

Mesh WiFi αλλά και 4 Gigabit LAN

Παρά την ανεξαρτησία του από σταθερές γραμμές, το συγκεκριμένο FRITZ!Box της AVM δεν έχει πολλά να ζηλέψει από τα flagship modem/routers της γερμανικής εταιρείας. Στις λύσεις δικτύωσης που προσφέρει, συγκαταλέγεται το ταχύτατο dual band Mesh WiFi γενιάς ac, με ταχύτητες που αγγίζουν τα 866Mbps στο φάσμα των 5GHz και τα 400Mbps στην μπάντα των 2.4GHz, για συμβατότητα ακόμα και με παλαιότερες συσκευές. Εκτός από την ασύρματη συνδεσιμότητα, 4 θύρες Gigabit LAN επωμίζονται τις ενσύρματες συνδέσεις σας, ενώ μια USB 3.0 αναλαμβάνει να εντάξει στο τοπικό σας δίκτυο συσκευές όπως εξωτερικούς σκληρούς δίσκους, USB sticks ή εκτυπωτές που δεν διαθέτουν Ethernet συνδεσιμότητα.


Highlights

  • Mobile internet μέσω LTE (4G) και UMTS/HSPA+ (3G)
  • WiFi με ταχύτητες έως και 866Mbps@5GHz και 400Mbps@2.4GHz (1.266Mbit/s αθροιστικά)
  • Ενσύρματη δικτύωση με 4x Gigabit LAN, 1 x USB 3.0
  • Τηλεφωνικό κέντρο για IP-based συνδέσεις με ενσωματωμένο σταθμό βάσης DECT
  • Ευκολίες όπως Media server, NAS, MyFRITZ! και Smart Home

Περισσότερες πληροφορίες: https://en.avm.de/products/fritzbox/fritzbox-6850-lte