Αφήστε το δωμάτιο να πλημμυρίσει με δυνατό ήχο Hi-Fi – είτε ακούτε μουσική από το PC σας, είτε την αγαπημένη σας ψηφιακή μουσική από το iPod, αφού τα Sony SRS-GD50iP διαθέτουν βάση για iPod, iPhone, iPhone 3G ή iPhone 3GS.


SRS-GD50iPΤοποθετήστε το iPod ή το iPhone στην κομψή βάση και φορτίστε τη μπαταρία του, ενώ παράλληλα «συγχρονίζεται» η iTunes Library στο Mac ή το PC σας. Η εναλλαγή μεταξύ του PC/Mac, του iPod/iPhone ή οποιασδήποτε άλλης συνδεδεμένης πηγής ήχου γίνεται πολύ εύκολα με το πάτημα ενός πλήκτρου.


Οι χαμηλές συχνότητες διαχειρίζονται από ένα sub-woofer των 40W, το οποίο διαθέτει ένα φαρδύ, επίμηκες άνοιγμα ανάκλασης χαμηλών (bass reflex) για δυναμικά μπάσα. Οι δύο δορυφόροι των 10W που συμπληρώνουν το σύστημα αποδίδουν μια λεπτομερή ηχητική εικόνα με ευκρινή πρίμα και απαλά μεσαία.


Η κομψή βάση διαθέτει εύχρηστα κουμπιά, με τα οποία μπορείτε να ενεργοποιήσετε το σύστημα, να ρυθμίσετε την ένταση και τα μπάσα, να συγχρονίσετε τη συσκευή με το iTunes και να επιλέξετε μεταξύ των συνδεδεμένων πηγών ήχου. Στις διαθέσιμες συνδέσεις περιλαμβάνεται και στερεοφωνικό mini plug για τη σύνδεση MP3 player ή άλλης πηγής ήχου. Υπάρχει επίσης και έξοδος ακουστικών, για να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική χωρίς να ενοχλείτε τους άλλους.


Το σύστημα διαθέτει ακόμη ένα εύχρηστο τηλεχειριστήριο με λειτουργίες ενεργοποίησης/ απενεργοποίησης (on/off), έναρξης/ παύσης και λειτουργίες ρύθμισης της έντασης και των μπάσων. Επίσης, υπάρχει δυνατότητα ανασκόπησης λίστας τραγουδιών και επιλογής προηγούμενου/ επόμενου από iPod/iPhone, καθώς και αλλαγής πηγής ήχου από τις συνδεδεμένες στο σύστημα (iPod/iPhone, PC/Mac, MP3 ή άλλη πηγή).


Το ολοκληρωμένο σύστημα ηχείων PC με βάση για iPod / iPhone, SRS-GD50iP είναι ήδη διαθέσιμο στην αγορά.