Η LG Electronics (LG) δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να λάβουν μια prepaid card αξίας έως 200€ με την αγορά μιας LG OLED CX τηλεόρασης το διάστημα 10/05-20/05/2021 και να βιώσουν μια ρεαλιστική εμπειρία gaming.

Τα μοντέλα τηλεοράσεων που συμμετέχουν στην προωθητική ενέργεια είναι τα εξής: OLED65CX6LA µε δώρο μια prepaid card αξίας 200€ και OLED55CX6LA, OLED48CX6LB µε μια prepaid card 100€. 

Οι LG OLED CX TVs με τα 100 εκατομμύρια αυτοφωτιζόμενα δευτερεύοντα pixel που παράγουν το απόλυτο μαύρο και πλουσιότερα χρώματα, ενσωματώνουν ποικίλες δυνατότητες προσφέροντας συναρπαστικό gaming. Διαθέτουν 1ms χρόνο απόκρισης, καθώς και VRR (μεταβλητός ρυθμός ανανέωσης), ALLM (λειτουργία αυτόματου χαμηλού λανθάνοντα χρόνου) και eARC (ενισχυμένο κανάλι επιστροφής ήχου) που πληρούν τις προδιαγραφές HDMI 2.1., για ομαλά συγχρονισμένα γραφικά με γρήγορη κίνηση σε υψηλότερη ανάλυση. Παράλληλα, ενσωματώνοντας τον επεξεργαστή α9 3ης γενιάς AI και χρησιμοποιώντας deep learning αλγορίθμους, η οπτικοακουστική εμπειρία γίνεται πιο καθηλωτική από ποτέ. 

Οι χρήστες, μπορούν επίσης να μετατρέψουν την τηλεόρασή τους σε κεντρικό κόμβο του σπιτιού, χάρη στο έξυπνο ThinQ AI που αντιλαμβάνεται τις απλές εντολές και επιτρέπει τον έλεγχο του Home IoT ecosystem με αναγνώριση της ανθρώπινης φωνής. Τέλος, οι συγκεκριμένες τηλεοράσεις είναι πιστοποιημένες  από την TÜV Rheinland, για την χαμηλή εκπομπή μπλε φωτισμού, που δεν ενέχει φωτοβιολογικό κίνδυνο για τα μάτια.

Δείτε τους  όρους και τις προϋποθέσεις στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://www.lg.com/gr/promotion/oled-cx-series-prepaid-card-offer.