To SRS-DB500 είναι ένα υψηλής απόδοσης σύστημα ηχείων για υπολογιστή, διαθέτει 2.1 κανάλια και δίνει στην έξοδο ισχύ 300 Watt μοιρασμένα σε ένα subwoofer των 150 W και δύο ηχεία-δορυφόρους των 75 W έκαστο.


SRS-DB500-1200Είναι γνωστό, ως ‘ΜΟΥ-ΤΕ-ΚΙ’ –που σημαίνει ‘ανίκητος’ στην ιαπωνική γλώσσα– και αποτελεί το τέλειο εφόδιο για τους εραστές των ταινιών και τους λάτρεις των video game, οι οποίοι απαιτούν η δράση που εκτυλίσσεται στην οθόνη να συνοδεύεται από… θηριώδη ήχο. Η τεράστια ισχύς εξόδου του συστήματος και ο πλούσιος, γεμάτος ήχος του, το καθιστούν ιδανικό για την αναπαραγωγή μουσικής για τα πάρτυ σας από ένα ΜΡ3 ή CD player.


Η συνολική ισχύς εξόδου φτάνει το εντυπωσιακό νούμερο των 300 W – περισσότερα από αρκετά για να δώσουν μπάσα που θα τα αισθανθείτε στα σίγουρα…


Τις χαμηλές συχνότητες διαχειρίζεται ένα σύστημα bass reflex των 150 W, με μια μονάδα οδήγησης των 160 mm και ένα πανίσχυρο μαγνήτη, η οποία ωθεί αβίαστα τεράστιο όγκο αέρα. Οι μεσαίες και οι υψηλές συχνότητες αποδίδονται με ζωντάνια και διαύγεια από τα δύο ηχεία-δορυφόρους των 75 W έκαστο.


Η ποιότητα του ήχου είναι εντυπωσιακή και αναδεικνύει τα αγαπημένα σας παιχνίδια, τα μουσικά κομμάτια της συλλογής σας ΜΡ3 και τις ταινίες σας. Το κλειδί για την απίστευτη ηχητική απόδοση του συστήματος είναι η ψηφιακή τεχνολογία ενίσχυσης S-Master που ανέπτυξε η Sony, και είναι η ίδια που χρησιμοποιείται στις τηλεοράσεις BRAVIA™, στους φορητούς υπολογιστές VAIO®, στα συστήματα Hi-Fi, στα Walkman® και στα κινητά τηλέφωνα Sony Ericsson.


Αυτή η εξ’ ολοκλήρου ψηφιακή τεχνολογία ενίσχυσης αναπαράγει με αυθεντικότητα τον ήχο της αρχικής πηγής χωρίς τις ανακρίβειες που συνεπάγεται η μετατροπή του σήματος από αναλογικό σε ψηφιακό. Είναι επίσης ιδιαίτερα αποδοτική ενεργειακά, αφού μειώνει την κατανάλωση ενέργειας μέχρι και 85% αν συγκριθεί με συμβατικούς αναλογικούς ενισχυτές.


Σαν μια επιπλέον πινελιά, η μονάδα του subwoofer διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα με εφέ φωτισμού, το ‘Deco’, με τρεις διαφορετικές λειτουργίες για να διαλέξετε με ποιο τρόπο θα δώσετε μια διαφορετική νότα στις ταινίες, τα παιχνίδια και τη μουσική σας.


Υπάρχει ένα ασύρματο τηλεκοντρόλ για να ελέγχετε την ένταση, τα μπάσα και τα πρίμα, την λειτουργία σίγασης, να αλλάζετε την πηγή του ήχου και τις λειτουργίες των εφέ φωτισμού, ρυθμίζοντας τον έλεγχο των λειτουργιών με το ακροδάκτυλό σας κατά την διάρκεια κρίσιμων στιγμών στο παιχνίδι σας.


Ανεξάρτητα με το αν θα συνδέσετε το SRS-DB500 με την κονσόλα των παιχνιδιών σας, το PC ή την τηλεόραση, το παρεχόμενο καλώδιο, από RCA σε βύσμα stereo mini jack, καθιστά κάθε σύνδεση παιχνιδάκι.


Το SRS-DB500 ή ‘MU-TE-KI’, σύστημα ηχείων 2.1 καναλιών για PC, είναι τώρα διαθέσιμο στην αγορά.