Η στυλάτη MHS-PM1 (Mobile HD Snap Camera) από την Sony καθιστά πανεύκολη την λήψη υψηλής ποιότητας βίντεο κωδικοποίησης MP4 και την γρήγορη μεταφόρτωσή του στο διαδίκτυο ή στον υπολογιστή σας.


PM1Η ΡΜ1 αιχμαλωτίζει στιγμιότυπα από τη ζωή σας σε 1080/30p βίντεο ΜΡ4 Υψηλής Ευκρίνειας (1440×1080/30p) και διαθέτει τεχνολογία αισθητήρα CMOS, για να τραβάει ευκρινείς φωτογραφίες ανάλυσης 5 megapixel. Το ενσωματωμένο λογισμικό PMB Portable, με δυνατότητες view-and-share, σας δίνει την ευχέρεια να ελέγξετε γρήγορα και να ανεβάσετε στο διαδίκτυο περιεχόμενο με μερικά κλικ του ποντικιού σας, είτε το λειτουργικό σας σύστημα είναι Windows, είτε Mac OS.


Η compact σχεδίαση και το μικρό βάρος κάνουν τη μηχανή να γίνεται «ένα» με την παλάμη σας και να μπορεί να σας συνοδεύει ουσιαστικά οπουδήποτε. Ο περιστρεφόμενος κατά 270 μοίρες φακός, με το ψηφιακό zoom 4x, γυρίζει ώστε να μπορείτε να συμπεριλάβετε και τον εαυτό σας, όταν τραβάτε φωτογραφίες ή βίντεο.


Οι πέντε θέσεις επιλογής σκηνής –σπορ, τοπίο, χαμηλός φωτισμός, οπίσθιος φωτισμός και αυτόματη ρύθμιση– σας βοηθούν να έχετε την καλύτερη δυνατή εικόνα σε κάθε περίπτωση, και τα ξεχωριστά κουμπιά για φωτογράφηση και εγγραφή βίντεο σας εξασφαλίζουν το ότι δεν χρειάζεται να αλλάζετε συνεχώς ανάμεσα στις λειτουργίες. Η εικόνα καταγράφεται κατ’ ευθείαν σε αποθηκευτικό μέσο Memory Stick PRO Duo™ (δεν παρέχεται).


PM1 with PMBΜετά την λήψη, μπορείτε να επιλέξετε και να μαρκάρετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες ή βίντεο με το κουμπί Sharemark, ώστε να τα προ-επιλέξετε για ανέβασμα στο διαδίκτυο. Όταν συνδέσετε την μηχανή στον υπολογιστή σας μέσω του παρεχόμενου καλωδίου USB, το ενσωματωμένο λογισμικό PMB Portable αμέσως μεταφέρει το ψηφιακό περιεχόμενο στους διαδικτυακούς τόπους που θα επιλέξετε (είναι συμβατό τόσο με Windows όσο και με Mac OS).


Μπορείτε να ανεβάσετε εικόνες απευθείας στο Picasa™ Web Albums, στο YouTube™ και στο Dailymotion™. Μπορείτε επίσης απλά να μεταφέρετε φωτογραφίες ή βίντεο με ‘drag and drop’ από τα αρχεία του υπολογιστή σας.


Η ΡΜ1 θα πωλείται στα καταστήματα Sony Style, online στο www.sonystyle.com και από τους εξουσιοδοτημένους πωλητές της Sony στην Ευρώπη.


Τεχνικά χαρακτηριστικά

Οπτικό σύστημα/φακός: Ισοδύναμο για 35 mm: 47 mm (16:9), 57 mm, (4:3)
Διάφραγμα: F 3.6
Εστιακή απόσταση: 7.0 mm
Ταχύτητα φωτοφράκτη: 1/30 – 1/4000
Ψηφιακό Zoom: 4x
Σύστημα απεικόνισης: Αισθητήρας απεικόνισης CMOS 1/2.5”
Pixel (συνολικά): 5.038 K
Μέσο καταγραφής: Memory Stick PRO Duo™ Media (δεν παρέχεται)
Χρόνοι λήψης και αναπαραγωγής: Με τη χρήση Memory Stick PRO Duo™ 16 GB (δεν παρέχεται): 1080/30p = 340 λεπτά, 720/30p = 510 λεπτά, VGA/30p = 990 λεπτά
Φορμά βίντεο: MPEG4 AVC/H.264 (MP4)
Ανάλυση βίντεο: 1440 x 1080
Ανάλυση φωτογραφιών: 5.038 K
Φορμά εγγραφής ήχου: Mono (Μονοφωνικό)
Οθόνη: LCD 1.8” 4:3 οθόνη panel LCD (230 K)