Η LG Electronics (LG) μέσα από τη νέα της προωθητική ενέργεια προσφέρει στους καταναλωτές με κάθε αγορά μιας LG OLED τηλεόρασης 5 χρόνια εγγύηση και μία gift card αξίας έως και 350€ από το Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή.

Η ενέργεια ισχύει για αγορές που θα πραγματοποιηθούν από τις 3 έως και τις 31 Μαΐου 2021  και η Gift card μπορεί να αξιοποιηθεί στο B&E Goulandris Shop όπου διατίθενται πρωτότυπα  αντικείμενα εμπνευσμένα από τα έργα της Συλλογής του Ιδρύματος.

Συγκεκριμένα, οι καταναλωτές θα λάβουν:

  • Με την αγορά του μοντέλου LG OLED88Z19LA, Gift card αξίας 350€
  • Με την αγορά των μοντέλων LG OLED77G16LA, OLED65G16LA, 5 χρόνια εγγύηση και μια Gift card αξίας 300€
  • Με την αγορά του μοντέλου LG OLED55G16LA, 5 χρόνια εγγύηση και μια Gift card αξίας 200€

Οι LG OLED Evo G16 τηλεοράσεις με επεξεργαστή α9 Gen4 AI 4K, που βελτιστοποιεί το περιεχόμενο, ρυθμίζοντας την εικόνα και τον ήχο αυτόματα, ξεχωρίζουν για το επανασχεδιασμένο πάνελ που περιλαμβάνει μία επιπλέον στρώση και ισχυρότερο υλικό εκπομπής, βελτιώνοντας τα μήκη κύματος του φωτός και κάνοντας τις εικόνες πιο φωτεινές και ευκρινείς από ποτέ. Παράλληλα, οι LG OLEDZ19 τηλεοράσεις με τον α9 Gen4 AI 8K επεξεργαστή, αποδίδουν εκπληκτικές εικόνες με πλούσιο ήχο για μια συναρπαστική εμπειρία θέασης. 

Όσον αφορά στον σχεδιασμό των OLED Evo G16 και των OLEDZ19 TVs, περιβάλλονται από ένα λεπτό πλαίσιο, που επιτρέπει την επιτοίχια τοποθέτησή τους, αποτελώντας ένα έργο τέχνης στο σαλόνι, βελτιώνοντας ταυτόχρονα την εσωτερική διακόσμηση. Με την απόλυτη εφαρμογή τους στον τοίχο, μετατρέπουν τον εκάστοτε χώρο σε μουσείο μοντέρνας τέχνης, προσδίδοντας μια νότα κομψότητας και υψηλής αισθητικής. 

Επιπλέον, διαθέτοντας 100 εκατομμύρια εξελιγμένα αυτο-φωτιζόμενα υπο-pixels, παράγουν το τέλειο μαύρο και ακριβή χρώματα με εξαιρετικό ρεαλισμό και μοναδικά σχέδια, ενώ η πιστότητα χρωμάτων επιτυγχάνεται στο 100%, σύμφωνα και με την  παγκοσμίου φήμης εταιρεία δοκιμών, Intertek. Μεταξύ των χαρακτηριστικών τους είναι και η συμβατότητά τους με το Dolby Vision IQ που προσαρμόζει έξυπνα τις ρυθμίσεις της εικόνας με βάση το είδος του περιεχομένου, αλλά και το Dolby Atmos που αποδίδει πολυδιάστατο ήχο surround.

Οι συγκεκριμένες τηλεοράσεις είναι κατασκευασμένες με λιγότερα πλαστικά υλικά και ενέχουν λιγότερους κινδύνους παραγωγής αέριων ρύπων σε εσωτερικό χώρο. Ακόμη, διαθέτουν τη λειτουργία Eye Comfort με πιστοποίηση από την TÜV Rheinland, για την χαμηλή εκπομπή μπλε φωτισμού, που δεν ενέχει φωτοβιολογικό κίνδυνο για τα μάτια.  Τέλος, δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες να ελέγχουν το Home IoT οικοσύστημά τους με φυσική αναγνώριση της φωνής, χάρη στο LG ThinQ, μέσα από μια ολοκαίνουρια αρχική οθόνη που παρέχει καλύτερο χειρισμό των συνδεδεμένων συσκευών.