Η Epson υπερήφανα ανακοινώνει ότι οι εκτυπωτές και οι βιντεοπροβολείς της, ανακηρύχθηκαν νικητές του βραβείου iF Design Award 2021 από το iF International Forum Design GmbH, που βρίσκεται στο Αννόβερο της Γερμανίας.

Τα iF Design Awards, τα οποία διοργανώνονται από το 1953, είναι αναγνωρισμένα σε όλο τον κόσμο ως μια από τις πιο σημαντικές διοργανώσεις κύρους που βραβεύουν την υπεροχή καινοτόμων σχεδιασμών βιομηχανικών προϊόντων. Τα προϊόντα αξιολογούνται με βάση ένα ευρύ φάσμα κριτηρίων, μεταξύ των οποίων είναι η πρακτικότητα, η ποιότητα κατασκευής, ο σεβασμός στα περιβαλλοντικά πρότυπα, ο βαθμός της επεξεργασίας και της καινοτομίας, η λειτουργικότητα, η χρηστικότητα, η ασφάλεια, η αισθητική, και ο γενικότερος σχεδιασμός του προϊόντος. Οι φετινοί νικητές αναδείχθηκαν ανάμεσα σε περισσότερες από 10.000 συμμετοχές από 52 χώρες και περιοχές και κρίθηκαν από μια κριτική επιτροπή 98 ατόμων που αποτελείται από ειδικούς από όλο τον κόσμο.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τα βραβευμένα προϊόντα της Epson

Επαγγελματικοί φωτογραφικοί εκτυπωτές (SC-P900/SC-P700)

Αυτοί οι φωτογραφικοί εκτυπωτές inkjet υψηλής ποιότητας με επιπλέον λειτουργία για εκτυπώσεις Α2 και Α3, προσφέρουν μέσα από τον εξαιρετικό σχεδιασμό τους μια σπάνια δυνατότητα έκφρασης για τους επαγγελματίες φωτογράφους και τους λάτρεις της φωτογραφίας. Μετά από 10 χρόνια, επανεξετάσαμε πλήρως την ποιότητα εικόνας, το μέγεθος, αλλά και τον σχεδιασμό και τη χρηστικότητα, ώστε να δημιουργήσουμε τα μοντέλα-ναυαρχίδες που δημιουργούν νέα δεδομένα και οδηγούν σε μια νέα, εποχή παραγωγής φωτογραφιών.

Εκτυπωτές μεγάλου format (SC-R5000/R5000L, SC-R5010/R5070L)

Αυτοί είναι οι πρώτοι εκτυπωτές της Epson με μελάνι ρητίνης (resin ink) που απευθύνονται σε προμηθευτές σήμανσης μεγάλου μεγέθους. Εξοπλισμένοι με χειρισμό μέσων ακριβείας, που αναπτύχθηκε σε προηγούμενα μοντέλα και καινούργια τεχνολογία για εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης, παρέχουν βελτιωμένη περιβαλλοντική απόδοση και υψηλή παραγωγικότητα. Για εξαιρετικές περιβαλλοντικές επιδόσεις, η Epson χρησιμοποιεί μελάνι υδατικής ρητίνης που περιέχει χαμηλή πτητική οργανική ένωση (Volatile Organic Compound – VOC) και μειώνει τα απόβλητα κατά περίπου 80%, χρησιμοποιώντας συσκευασίες μελανιού υψηλής χωρητικότητας αντί για φύσιγγες. Για υψηλότερη παραγωγικότητα, το μελάνι ρητίνης όχι μόνο επιτρέπει εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης, προσφέροντας μεγάλη γκάμα χρωμάτων, αλλά παρέχει και πλήρως ελεγχόμενη τεχνολογία στεγνώματος για γρήγορη παραγωγικότητα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το συγκεκριμένο μελάνι διαθέτει επίσης εξαιρετική συμβατότητα μέσων, υποστηρίζοντας ένα ευρύ φάσμα μέσων, επιπλέον του PVC. Επιπλέον, η ύπαρξη δύο σετ πακέτων μελανιού υψηλής χωρητικότητας επιτρέπει την ανταλλαγή θερμών στοιχείων και την απρόσκοπτη λειτουργία. Ένα μεγάλο, διαφανές παράθυρο και ο ενσωματωμένος φωτισμός LED επιτρέπουν στους χρήστες να ελέγχουν γρήγορα τις εκτυπώσεις τους. Ένα εξωτερικό μελάνι ρητίνης χρησιμοποιείται για ασφαλή λειτουργία των εξαρτημάτων στη χειροκίνητη λειτουργία, καθώς υπάρχει και ένα μπροστινό πλήρως ανοιχτό κάλυμμα για μεγαλύτερη ευκολία συντήρησης. Μειώνοντας τη συχνότητα αναπλήρωσης και χρησιμοποιώντας δύο σετ πακέτων μελανιού υψηλής χωρητικότητας, η Epson επιτρέπει την αλλαγή μελανιού, αποφεύγοντας έτσι τυχόν διακοπές στη λειτουργία, αλλά και μειώνοντας τον φόρτο εργασίας.

Εκτυπωτής αποδείξεων με σύνδεση σε tablet

Αυτός ο εκτυπωτής αποδείξεων σας επιτρέπει να συνδέσετε ένα tablet, δημιουργώντας εύκολα ένα σύστημα tablet POS. Σχεδιάσαμε αυτό το προϊόν ώστε τα καλώδια να περιέχονται «τακτοποιημένα» μέσα στην κύρια μονάδα και σε διαχειρίσιμο ύψος, διευκολύνοντας τις αλληλεπιδράσεις με τους πελάτες της επιχείρησης. 

Mini smart βιντεοπροβολέας laser (EF-12)

Ο βιντεοπροβολέας EF-12 σχεδιάστηκε πατώντας στις ανάγκες της νέας γενιάς των Millennials και Generation Z, ώστε να μπορούν να τον χρησιμοποιούν κάθε στιγμή, καλύπτοντας κάθε πιθανή τους ανάγκη για παρακολούθηση ταινιών και βίντεο από το διαδίκτυο. Εξοπλισμένος με Android TV δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να παρακολουθούν εύκολα video, εφόσον υπάρχει σύνδεση Wi-Fi, ακριβώς όπως γίνεται και με ένα smartphone. Για ανθρώπους που τους αρέσει το minimal περιβάλλον, διατηρώντας τον χώρο τους απλό και τακτοποιημένο, η ξεκάθαρη και απλή σχεδίαση αυτού του βιντεοπροβολέα τον καθιστά κατάλληλο για την αισθητική του χώρου ακόμα και όταν δεν χρησιμοποιείται. Ενώ κατά τη χρήση, προσφέρει μία ισχυρή εμπειρία βίντεο με εντυπωσιακή απόδοση εικόνας, που «διαψεύδει» το μικρό του μέγεθος και βάρος, με εικόνα έως 150 ίντσες και ηχείο 2.0 καναλιών. 

Smart TV laser βιντεοπροβολείς (EH-LS300B / EH-LS300W)

Ο EH-LS300 είναι ένας οικιακός βιντεοπροβολέας εξοπλισμένος με φακό εξαιρετικά μικρής απόστασης. Δημιουργήστε εύκολα ένα home theatre, με οθόνη έως 120 ίντσες, απλά τοποθετώντας τον βιντεοπροβολέα μπροστά από έναν τοίχο. Η πηγή φωτός λέιζερ παράγει 3.600 lumens, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε ζωντανές εικόνες ακόμη και σε ένα φωτεινό σαλόνι. Το σύστημα ηχείων 2.1 καναλιών παρέχει εξαιρετική ποιότητα ήχου και ρεαλιστική εμπειρία 3D surround, οπότε δεν χρειάζεται να αγοράσετε soundbar. Ο βιντεοπροβολέας προορίζεται για χρήση στο σαλόνι, αλλά είναι φορητός και μπορεί να μεταφερθεί και στο υπνοδωμάτιο ή να εγκατασταθεί σε εξωτερικούς χώρους για προβολή σε εξωτερικό τοίχο. Το κάτω μέρος του είναι στρογγυλεμένο για εύκολη μεταφορά.

Βιντεοπροβολείς ψηφιακής σήμανσης (EB-L255F / EB-L250F / EB-L200W) 

Αυτοί οι βιντεοπροβολείς μπορούν να προβάλλουν ευκρινείς, ζωντανές εικόνες σε καλά φωτισμένα περιβάλλοντα, όπως αίθουσες συσκέψεων και επιφάνειες μέσα σε καταστήματα. Σε αντίθεση με τα προηγούμενα μοντέλα που χρησιμοποιούσαν μια πηγή φωτός, περιορίζοντας τις γωνίες προβολής, αυτοί οι βιντεοπροβολείς χρησιμοποιούν μια πηγή φωτός laser, η οποία καταργεί αυτούς τους περιορισμούς, επιτρέποντας χρήση σήμανσης και δημιουργία χωρικής σκηνής. Οι βιντεοπροβολείς παρέχουν έως και 4.500 lumens φωτεινότητας, ενώ ο σχεδιασμός τους είναι εξαιρετικά συμπαγής και διακριτικός, ιδανικός για περιβάλλον καταστήματος. Τέλος, η πηγή φωτός λέιζερ που διαθέτουν έχει μεγάλη διάρκεια ζωής, διασφαλίζοντας την συνεχή χρήση τους ακόμα και για εφαρμογές που απαιτούν μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Epson διαφέρουν ανάλογα από την περιοχή. Παρακαλώ απευθυνθείτε στην τοπική εταιρεία πωλήσεων της Epson για λεπτομέρειες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες στην περιοχή σας.