H Profile, ως Swift Solutions Partner, συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην ετήσια έκθεση/συνέδριο SIBOS που οργανώνεται από την Swift και λαμβάνει χώρα στις 14-18 Σεπτεμβρίου 2009, στο Hong Kong.


profileΚατέχοντας ηγετική παρουσία στο χώρο της πληροφορικής για σχεδόν δύο δεκαετίες και διαθέτοντας σημαντική εξειδίκευση στον τομέα του χρηματοοικονομικού λογισμικού, η PROFILE θα παρουσιάσει κορυφαίες και καινοτόμες λύσεις που προσφέρουν ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών των πιστωτικών ιδρυμάτων στο σύγχρονο και δυναμικό επιχειρηματικό περιβάλλον.


Στο περίπτερο Α1H07 (Hall 1), οι επαγγελματίες επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα νέα υποσυστήματα της πλατφόρμας FMS- Financial Management System. Το FMS είναι μια προηγμένη πλατφόρμα που καλύπτει τις ανάγκες των πιστωτικών και επενδυτικών οργανισμών και περιλαμβάνει μεγάλο αριθμό κάθετων λύσεων, οι οποίες μπορούν να λειτουργούν είτε αυτόνομα, είτε ως ενοποιημένο σύστημα, το οποίο καλύπτει κάθε λειτουργία στον τραπεζικό τομέα και τη διαχείριση επενδύσεων.


Ανάμεσα στα νέα συστήματα του FMS, περιλαμβάνονται: το FMS/Consumer Finance, για την ολοκληρωμένη διαχείριση χρηματοοικονομικών προϊόντων και διαδικασιών για τους πελάτες των τραπεζών, το FMS/Collections για τη διαχείριση της διαδικασίας των εισπράξεων, το FMS/Factoring, το οποίο περιλαμβάνει διαχείριση προϊόντων factoring, το FMS/Financial Planning για την κάλυψη αναγκών Front και Back office λειτουργιών, κ.α. Επιπλέον, πρόσφατα αναπτύχθηκε το FMS/Islamic Banking, το οποίο συμμορφώνεται πλήρως με τις απαιτήσεις Shariah (Ισλαμικός νόμος) και έχει εμπλουτιστεί με νέα προϊόντα και διαδικασίες, μετά από την επιτυχημένη του λειτουργία σε μία από τις μεγαλύτερες τράπεζες της Βόρειας Αφρικής με την προοπτική εγκατάστασης και σε λοιπές τράπεζες της περιοχής. Η PROFILE ενσωμάτωσε χαρακτηριστικά και τεχνογνωσία από το Σύστημα Διαχείρισης Επενδύσεων IMSplus και το καινοτόμο τραπεζικό σύστημα SPECTRUM, σε συνδυασμό με τις απαιτήσεις των πελατών της, στην ολοκληρωμένη λειτουργικότητα του FMS.


sibos2009Η PROFILE θα παρουσιάσει τη νέα λειτουργικότητα της επενδυτικής πλατφόρμας IMSplus, με νέα υποσυστήματα και ολοκληρωμένες δυνατότητες για την κάλυψη απαιτήσεων σε Custody, Asset & Wealth Management, Retail Investment, Wealth Management κλπ., όπως επίσης και το SPECTRUM με τις δυνατότητές του σε Universal, Wholesale και Retail banking.


Tην Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009 και ώρα 14:45, η PROFILE θα παρουσιάσει το white paper “Guidelines to blueprinting a global integrated Banking solution” δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε βασικούς παράγοντες επιτυχίας για ασφαλέστερα τραπεζικά έργα υλοποίησης, εντός σύντομου χρονικού διαστήματος.


Η PROFILE, διατηρεί την παρουσία της σε περισσότερες από 15 χώρες εξυπηρετώντας τις ανάγκες μεγάλων χρηματοοικονομικών οργανισμών οι οποίοι απαιτούν ευελιξία, παραμετροποίηση και αξιοπιστία σε κάθε εργασία που εκτελούν. Οι παραπάνω λύσεις διαθέτουν πολύ- νομισματικότητα, πολυ- γλωσσικότητα καθώς και δυνατότητες που προσφέρουν πλήρη συμμόρφωση στη νομοθεσία της κάθε χώρας και τις διεθνείς απαιτήσεις.