Η Westnet, μέλος του Ομίλου εταιρειών Olympia και κορυφαίος διανομέας προϊόντων πληροφορικής και υψηλής τεχνολογίας, βραβεύτηκε ως «Top Distributor of the Year» για το 2020 στην Ελλάδα, από την κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας Hewlett Packard Enterprise (HPE), στο πλαίσιο των Partners Awards 2020.

Για ακόμη μία χρονιά, η Westnet ξεχώρισε ανάμεσα σε πολλές εταιρίες του κλάδου της διανομής προϊόντων τεχνολογίας και πληροφορικής. Διακρίθηκε ως ο πρώτος διανομέας για το 2020 σε συνολικές πωλήσεις, σε αριθμό τιμολογημένων συνεργατών στο κανάλι και σε πωλήσεις που αφορούν στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. 

Από την πλευρά της HPE, o Διευθύνων Σύμβουλος για την Ελλάδα και την Κύπρο, κ. Μιχάλης Κασιμιώτης,  ανέφερε: «Η συνεισφορά της Westnet δεν περιορίστηκε στην απλή διανομή προϊόντων, αλλά αποτέλεσε έναν πολύτιμο συνεργάτη για την Hewlett Packard Enterprise που βοήθησε το δίκτυο συνεργατών να σχεδιάσει και να προωθήσει καινοτόμες λύσεις».

Αναφορικά με τη βράβευση της Westnet, η Μαρία Μαντά, Commercial Manager, δήλωσε σχετικά: «Η βράβευση της Westnet από την Hewlett Packard Enterprise, μία από τις κορυφαίες εταιρίες τεχνολογίας παγκοσμίως, επιβεβαιώνει την ηγετική μας θέση στο χώρο της διανομής προϊόντων τεχνολογίας και πληροφορικής. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να εξελισσόμαστε για να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες στους συνεργάτες μας και να συνεχίσουμε να αποτελούμε στρατηγικό συνεργάτη για κάθε πελάτη μας, παρέχοντας αξιόπιστες και καινοτόμες λύσεις τεχνολογίας σε Ελλάδα και Κύπρο».

Με μια επιτυχημένη πορεία για περισσότερα από 15 χρόνια στην ελληνική αγορά, η Westnet ξεχώρισε για την τεχνολογική της κατάρτιση και την άμεση ανταπόκρισή της στα αιτήματα των συνεργατών της προσφέροντας πάντα βέλτιστες λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Η παροχή υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης καθ’ όλη τη διάρκεια του κύκλου πώλησης και η πλήρης γκάμα προϊόντων HPE και δικτυακών λύσεων Aruba, ενίσχυσε περαιτέρω την εμπιστοσύνη και την αφοσίωση των συνεργατών της, επιβεβαιώνοντας για μία ακόμη φορά τη μακροχρόνια ανοδική πορεία της.