Καλλιεργήθηκε με σκοπό να γίνει μεγαλύτερο και καλύτερο – ο απόλυτος εξομοιωτής καλλιέργειας με τα εκατομμύρια πωλήσεων επιστρέφει μέσα στη χρονιά!

Το Farming Simulator 22 θα κυκλοφορήσει στα PCs, στο PlayStation 5, στα Xbox Series X|S, στο PlayStation 4, στο Xbox One, στα Mac και στην υπηρεσία Stadia το τελευταίο τρίμηνο του 2021. Το παιχνίδι όχι μόνο θα αναπτυχθεί από την GIANTS Software – η εταιρία θα το εκδώσει κιόλας, αυτόνομα. Η διεθνής εταιρία με έδρα την Ελβετία βελτιώνει την ποιότητα ενισχύοντας την αποφασιστικότητα σε όλο το φάσμα της λειτουργίας της.

Για ακόμα μία φορά, η φιλική προς την οικογένεια σειρά παιχνιδιών κάνει άλματα μπροστά. Με νέες λειτουργίες και βελτιώσεις, το Farming Simulator 22 θα επιτρέψει σε κάθε επίδοξο αγρότη να χτίσει με δημιουργικό τρόπο τη φάρμα του – όποια ηλικία κι αν έχει, όποιο επάγγελμα κι αν εξασκεί στη ζωή του. Είτε μόνος του, είτε συνεργατικά στο multiplayer mode για 8 παίκτες στις κονσόλες και για 16 παίκτες στα PCs, στα Mac και στην υπηρεσία Stadia.

Νέες καλλιέργειες, νέοι χάρτες, νέα μηχανήματα και νέοι κατασκευαστές είναι μόνο η αρχή γι’ αυτά που θα πρέπει να περιμένουν οι παίκτες. Και εκτός από αυτά, φέτος θα χιονίσει κιόλας: οι παίκτες πρέπει να προετοιμαστούν για τη συναρπαστική προσθήκη του κύκλου των εποχών – αλλά και για άλλες λειτουργίες που θα ανακοινωθούν σύντομα! Το αποκαλυπτήριο CGI trailer προσφέρει μια πρώτη ματιά στο παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει.

Διευρύνοντας τα όρια της αγροτικής εξομοίωσης!

Το Farming Simulator 22 θα προσφέρει περισσότερο βάθος λόγω της ποικιλίας των νέων προσθηκών που ως αποτέλεσμα έχουν το μεγαλύτερο δυνατό εύρος ελευθερίας για τον παίκτη στην ιστορία της σειράς. Δύο νέοι χάρτες και ο ανανεωμένος χάρτης Erlengrat θα δώσουν έμφαση σε διαφορετικούς τύπους αγροτικών εργασιών κατά τη διάρκεια των εποχών.

Με ένα σετ πάνω από 400 μηχανών και εργαλείων, από πάνω από 100 αυθεντικούς κατασκευαστών αγροτικών προϊόντων, στα οποία περιλαμβάνονται νέες κατηγορίες, οι παίκτες μπορούν να αναμένουν ένα βελτιωμένο και ρεαλιστικό όσο ποτέ εξομοιωτή. Αλλά ακόμα και για τους νέους παίκτες, θα είναι εύκολο να παρασυρθούν από τις αγροτικές καλλιέργειες, την κτηνοτροφία (που περιλαμβάνει πιο χαριτωμένα ζώα) και τη δασοκομία.

«Μεγαλώνουμε περισσότερο μαζί με τα παιχνίδια μας», σχολιάζει ο CEO της GIANTS Software, Christian Ammann, «και το επερχόμενο αποτέλεσμα των καλλιεργημένων προσδοκιών μας θα είναι ένα σημείο αναφοράς στην ιστορία της σειράς αλλά και στην ιστορία της εταιρίας μας, η οποία μεταμορφώθηκε σε έναν εκδότη με αποφασιστικότητα και πλήρη έλεγχο των προϊόντων του».

Δημιουργώντας πιο αληθοφανείς κόσμους καλλιέργειας

Με βάση τη GIANTS Engine 9, το Farming Simulator 22 προσφέρει πολλές τεχνικές βελτιώσεις, όπως η πιο ρεαλιστική συμπεριφορά της AI και οι πιο πλούσιοι κόσμοι. Χάρη σε αυτούς τους κόσμους, οι παίκτες θα παρασυρθούν σε ένα εικονικό τρόπο ζωής που σχετίζεται με τις καλλιέργειες: για παράδειγμα, ο ήχος της μηχανής των τρακτέρ ακούγεται πιο ρεαλιστικός μέσα από τον ηχητικό εξοπλισμό και αντηχεί σταδιακά.

Καλύτερη απόδοση σε όλες τις πλατφόρμες: με την υποστήριξη του DirectX 12 στα Windows, το texture streaming, το multi-threading optimization, το occlusion culling και το temporal anti-aliasing μεταξύ άλλων βελτιώσεων, το νέο Farming Simulator βελτιώνει την απόδοση του σε όλα τα συστήματα – βάζοντας τα θεμέλια για ακόμα πιο περίπλοκη προσαρμογή με mods ώστε όλοι να απολαύσουν περισσότερο περιεχόμενο.