Η Check Point® Software Technologies Ltd. ανακοίνωσε σήμερα τέσσερις σημαντικές, νέες πρωτοβουλίες στο πλαίσιο του παγκόσμιου προγράμματος Check Point Partner Growth Program για την περαιτέρω αύξηση της αξίας για τους συνεργάτες και την επιτάχυνση της πρόσβασής τους σε οφέλη και ανταμοιβές για δραστηριότητες που δημιουργούν πωλήσεις μέσω στενότερης συνεργασίας με την Check Point.

Οι νέες πρωτοβουλίες έχουν σχεδιαστεί για να αυξήσουν τα έσοδα και την κερδοφορία των συνεργατών στο σύνολο του κύκλου πωλήσεων και περιλαμβάνουν:

  • Πρόσθετες εκπτώσεις στις εγγραφές και τις πωλήσεις νέων τεχνολογιών:  Για κάθε νέα συνεργασία με νέους πελάτες οι partners θα έχουν επιπλέον 25% περιθώριο κέρδους. Οι πωλήσεις νέων τεχνολογιών και προϊόντων, όπως το Check Point CloudGuard και το Check Point Harmony, προσφέρουν επιπλέον έκπτωση 15%, με στόχο να βοηθήσει τους συνεργάτες να ανταποκριθούν στις ανάγκες των πελατών τους για την ασφάλεια των εφαρμογών cloud και το εξ’ αποστάσεως δυναμικό εργασίας τους.
  • Νέο πρόγραμμα πιστοποίησης επαγγελματικών υπηρεσιών:  Αυτό επιτρέπει στους συνεργάτες να αναπτύξουν στενότερες και μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες, να επιτύχουν πωλήσεις υψηλότερης αξίας και να διαφοροποιηθούν από τον ανταγωνισμό αυξάνοντας την αξία τους για τους πελάτες.
  • Pre-packaged lead generation campaigns: το πρόγραμμα διαθέτει πλέον κλιμακούμενες, προεγκεκριμένες καμπάνιες που επιτρέπουν στους συνεργάτες να πάρουν και να προσαρμόσουν το υπάρχον περιεχόμενο μάρκετινγκ ώστε να στοχεύσουν στα τμήματα που θέλουν να προσεγγίσουν.  Αυτές οι καμπάνιες απλοποιούν και επιταχύνουν τις εκστρατείες μάρκετινγκ των συνεργατών με στόχο νέους δυνητικούς πελάτες και τη διάδραση με υπάρχοντες.  
  • Ενισχυμένο πρόγραμμα “White Space”: αυτό επιτρέπει στους συνεργάτες να δώσουν στην Check Point τα βασικά στοιχεία οποιουδήποτε λογαριασμού πελάτη στην εγκατεστημένη βάση τους, ούτως ώστε το πρόγραμμα να εντοπίσει αυτόματα τις καλύτερες ευκαιρίες πωλήσεων σε αυτόν τον λογαριασμό που θα βοηθήσουν τους συνεργάτες να επικεντρωθούν στις δραστηριότητές του πελάτη τους.  

“Όταν ξεκινήσαμε το Partner Growth Program στις αρχές του 2020, είπαμε ότι θα παρέχουμε τις καλύτερες ευκαιρίες πωλήσεων και ανταμοιβές στον κλάδο.  Παρά την αναστάτωση του περασμένου έτους, το πρόγραμμα τήρησε αυτές τις υποσχέσεις με ισχυρή αμοιβαία ανάπτυξη και με βάση τα σχόλια των συνεργατών μας διπλασιάζουμε τις δεσμεύσεις μας”, δήλωσε ο Frank Rauch, επικεφαλής του τμήματος Worldwide Channels της Check Point Software Technologies. “Αυτές οι νέες πρωτοβουλίες θα βοηθήσουν όλους τους συνεργάτες μας – από καινοτόμες νεοφυείς επιχειρήσεις έως και γίγαντες του κλάδου – να εντοπίσουν, να καλλιεργήσουν και να εξασφαλίσουν νέες ευκαιρίες πωλήσεων τόσο με νέους όσο και με υφιστάμενους πελάτες, ώστε να βελτιώσουν την προβλεψιμότητα των εσόδων.  Τους προσφέρει επίσης πρόσθετες ανταμοιβές για την ενίσχυση της κερδοφορίας τους. Η Check Point παραμένει 100% αφοσιωμένη στο business channel μοντέλο της “. 

“Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, πολλοί από τους πελάτες μας έκαναν σημαντικές αλλαγές στις υποδομές τους και εφάρμοσαν νέα επίπεδα ασφαλείας για να στηρίξουν νέα επιχειρηματικά μοντέλα, ως απάντηση στην πανδημία.”, δήλωσε ο Χρίστος Ονουφρίου, CEO της Odyssey Cybersecurity.  “Καθώς ορισμένα μέλη της ομάδας μας είχαν αποκτήσει την πιστοποίηση Check Point Professional Services, ήμασταν σε θέση να βοηθήσουμε αυτούς τους πελάτες να διαχειριστούν τις αλλαγές εύκολα, άμεσα και με ασφάλεια.  Αυτό ενίσχυσε τις σχέσεις με τους πελάτες και πρόσθεσε πραγματική αξία όταν την είχαν περισσότερο ανάγκη, καθώς οι πρωτόγνωρες συνθήκες που ζούμε λόγω της πανδημίας επιτάχυναν τους σχεδιασμούς για αναβαθμίσεις γύρω από τις λύσεις CloudGuard.”.

Το Partner Growth Program της Check Point παρουσιάσθηκε τον Ιανουάριο του 2020 και αναπτύχθηκε σε στενή συνεργασία με τους συνεργάτες της Check Point σε όλο τον κόσμο. Το πρόγραμμα παρέχει πρόσβαση σε υποστήριξη από ειδικούς και πόρους για την επιτάχυνση των κύκλων πωλήσεων των πελατών. Οι συνεργάτες απολαμβάνουν προνόμια όπως ανάπτυξη η οποία βασίζεται σε αναλυτικές προβλέψεις και αναγνώριση όταν κερδίζουν νέους λογαριασμούς, κλείνουν στρατηγικά win-backs και επιταχύνουν την υιοθέτηση και την επιτυχία των πελατών τους στην ασφάλεια cloud.  Το πρόγραμμα παρέχει εξειδικευμένες ομάδες λογαριασμών, βελτιωμένα εργαλεία διαχείρισης πωλήσεων και πελατών, χρηματοδότηση για την ανάπτυξη της αγοράς, δραστηριότητες μάρκετινγκ, αυξημένα περιθώρια και κίνητρα προϊόντων, καθώς και προηγμένη εκπαίδευση  στον τομέα των πωλήσεων και των προϊόντων. Η Check Point υποστηρίζει επίσης βιομηχανικές συμμαχίες και μοναδικές ενοποιήσεις προϊόντων με κορυφαίους παρόχους πλατφορμών της αγοράς, συμπεριλαμβανομένων των Microsoft Azure, Amazon Web Services, VMware και Silver Peak.