Διαθέσιμη στην ελληνική αγορά από τη Real Consulting είναι πλέον η ελληνικοποίηση της online λύσης Microsoft Dynamics 365 Business Central. Η νέα ελληνικοποιημένη έκδοση έρχεται να συνδυάσει τα καινοτόμα χαρακτηριστικά της κορυφαίας λύσης για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις της Microsoft, με τα best practices και τις ανάγκες της τοπικής αγοράς που από το 2013 υλοποιεί με επιτυχία η Real Consulting. Το Microsoft Dynamics ως ένα από τα πιο ταχεία αναπτυσσόμενα προϊόντα της Microsoft και συνεχίζοντας την επιτυχημένη του πορεία μετά την επιτυχημένη κυκλοφορία του Microsoft Dynamics Navision μεταμορφώνεται σε Business Central προσθέτοντας ακόμα πιο πολλά assets στο δυναμικό του προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις ειδικά διαμορφωμένες από την ομάδα της Real Consulting πάνω στις ανάγκες της εταιρείας που την επιλέγει.

Πρόκειται για μία ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης που βοηθά τις εταιρείες να έχουν τον πλήρη έλεγχο των λειτουργιών τους συνδέοντας finance, sales, services καθώς και διάφορες άλλες λειτουργίες προκειμένου να απλοποιήσει τις επιχειρηματικές διαδικασίες, να βελτιώσει τις αλληλεπιδράσεις  πελατών και να αυξήσει την λειτουργικότητα και την κερδοφορία της επιχείρησης που την επιλέγει. Το προνόμιο που καθιστά το business central ως μία καινοτόμα λύση είναι οι αυτοματοποιημένες ροές εργασιών συνδεδεμένες με εργαλεία του Office με τα οποία η πλειοψηφία των χρηστών είναι ήδη εξοικειωμένοι όπως τo Outlook, Teams, Word και Excel μειώνοντας τον χρόνο εργασιών και αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα των επιχειρήσεων. Οι αυτοματοποιημένες λειτουργίες της λύσης δεν σταματούν εκεί καθώς η διαχείριση δεδομένων γίνεται σε πραγματικό χρόνο εκμεταλλευόμενη την τεχνολογία της Microsoft, Power BI. Πολύ σημαντική επίσης είναι η δυνατότητα πρόσβασης σε ένα συνδεδεμένο περιβάλλον της εφαρμογής μέσω διαφορετικών συσκευών όπως tablet, κινητού ή υπολογιστή. Τέλος, οι custom εφαρμογές του Power Apps Marketplace δίνουν την δυνατότητα πλήρους εξατομίκευσης των χρηστών.

Η Real Consulting, που συνεχίζει να επενδύει στο Microsoft Dynamics 365 Platform, διαθέτει πλέον στο Microsoft AppSource μία ολοκληρωμένη πρόταση για την Ελληνικοποίηση του D365 Business Central online με τέσσερα νέα applications, ώστε κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση να μπορεί να επιλέξει και να υιοθετήσει τα apps που ταιριάζουν καλύτερα στις δικές της ανάγκες. 

  • D365 Business Central Translation
  • D365 Business Central Essential
  • D365 Business Central Premium
  • D365 Business Central «My Data Solution AADE».

Η Real Consulting, τόσο με το Microsoft Dynamics 365 Business Central για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, όσο και με την λύση του Microsoft Dynamics 365 Finance και Supply Chain Management, που απευθύνονται σε μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, έχει τη δυνατότητα να καλύψει πλήρως τις ανάγκες κάθε επιχείρησης, ανεξαρτήτως μεγέθους.

Ο Γιάννης Δαρσινός, Διευθυντής υπηρεσιών Microsoft της Real Consulting, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε περήφανοι που η έμπρακτη εμπιστοσύνη της Microsoft στην εταιρεία και τα στελέχη μας συνεχίζεται με την προσθήκη της ελληνικοποίησης του Dynamics 365 Business Central SaaS στο portfolio της Real Consulting. Η συγκεκριμένη λύση, χάρη στην ευελιξία και ασφάλεια που παρέχει, πρόκειται να αποτελέσει πολύτιμο εργαλείο για τις επιχειρήσεις που θα την επιλέξουν. Μετρώντας πάνω από 18 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην παροχή επιχειρησιακών λύσεων  Microsoft Dynamics, και με πάνω από 7 χρόνια εμπειρίας στην ελληνικοποίηση των προϊόντων Microsoft, η Real Consulting συνεχίζει να παρέχει τη δυνατότητα αξιοποίησης προσιτών, αξιόπιστων και παράλληλα κορυφαίων λύσεων σε εταιρείες που βρίσκονται σε φάση υλοποίησης του ψηφιακό τους μετασχηματισμού».