Η Epson, πρωτοπόρος εταιρεία σε προϊόντα εκτύπωσης και οπτικής απεικόνισης, προχώρησε σε ανανέωση του προγράμματος επέκτασης εγγύησης για 3 έτη με αγορές επιλεγμένων προϊόντων.

Όποιες και αν είναι οι ανάγκες εκτύπωσης ή σάρωσης της επιχείρησής σας, μεγαλύτερες ή μικρότερες, με το πρόγραμμα επέκτασης εγγύησης να ανανεώνεται έως το 2022, μπορείτε να απολαύσετε τη διευρυμένη ασφάλεια που αυτή σας προσφέρει. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αποκτήσετε ένα από τα επιλεγμένα προϊόντα από τις σειρές EcoTank, WorkForce και WorkForce Pro και να συμπληρώσετε τη φόρμα αίτησης στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, εντός 30 ημερών από την αγορά του προϊόντος.

Συγκεκριμένα, στην ενέργεια επέκτασης της εγγύησης 3 ετών συμπεριλαμβάνονται επιλεγμένα μοντέλα των εκτυπωτών EcoTank, που συνδυάζουν υψηλή ποιότητα εκτύπωσης, με εξαιρετική εξοικονόμηση στο κόστος του μελανιού και είναι ιδανικά για καθημερινές και επαγγελματικές εκτυπώσεις, αλλά και για εκτυπώσεις φωτογραφιών. Επιπλέον, στη συσκευασία αγοράς συμπεριλαμβάνονται μελάνια για εκτυπώσεις έως και 3 ετών! Έτσι, εξοικονομείτε την αγορά έως και x82 cartridges!

Επιπλέον, στην προωθητική ενέργεια συμπεριλαμβάνονται επιλεγμένα μοντέλα των εκτυπωτών WorkForce και WorkForce Pro, τα οποία εξασφαλίζουν εξαιρετική απόδοση, βελτίωση της παραγωγικότητας και εξοικονόμηση, μειώνοντας παράλληλα το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της επιχείρησής σας. Με έως 96% χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας σε σχέση με τους εκτυπωτές laser, οι εκτυπωτές WorkForce Pro, βοηθούν τον οργανισμό σας να ανταποκριθεί στους περιβαλλοντικούς του στόχους.

Με 1 έως 3 έτη εγγύησης, στην ενέργεια ανήκουν και οι σαρωτές εγγράφων της σειράς WorkForce, με την υψηλότερη ταχύτητα στην αγορά, οι οποίοι είναι ιδανικοί για γρήγορη, αποτελεσματική και εύκολη διεκπεραίωση απαιτητικών εργασιών σάρωσης.την αγορά, οι οποίοι είναι ιδανικοί για γρήγορη, αποτελεσματική και εύκολη διεκπεραίωση απαιτητικών εργασιών σάρωσης.

Η προσφορά ισχύει από την 1η Απριλίου 2021 έως τις 31 Μαρτίου 2022 και μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτήν συμπληρώνοντας απλά τη φόρμα επέκτασης στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, σε διάστημα 30 ημερών από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος. Για αγορές που έγιναν έως και τις 31 Μαρτίου 2021 ισχύει η περίοδος των 30 ημέρων με την εγγραφή των προϊόντων στην ιστοσελίδα της Epson για την απόκτηση της εγγύησης. Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε το νέο σας εκτυπωτή, με εξαιρετικής ποιότητας λειτουργία, ταχύτητα, ακρίβεια και εξοικονόμηση, αλλά και να νιώθετε ασφάλεια, γνωρίζοντας πως η εγγύηση της Epson σας παρέχει τη σιγουριά που αναζητούσατε. 

Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Epson, ώστε να ενημερωθείτε για τους όρους και τις προϋποθέσεις απόκτησης της επέκτασης εγγύησης, καθώς και για τα συγκεκριμένα μοντέλα που συμμετέχουν στην ενέργεια.