Μια οικονομική ταμπλέτα με 10 ιντσών οθόνη και στερεοφωνικά ηχεία προτείνει η TCL, ιδανική για όλα τα μέλη της οικογένειας.

Oι εποχές που το περιορισμένο budget για αγορά tablet οδηγούσε νομοτελειακά σε συμβιβασμό στο μέγεθος της οθόνης έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, χάρη σε προτάσεις όπως αυτή της TCL, μέσω του Alcatel brand που διαθέτει στην προϊοντική της «φαρέτρα». Το Alcatel 3T 10 SMART, λοιπόν, έρχεται με μια γενναιόδωρη διαγώνιο 10 ιντσών στην οθόνη του, η οποία χάρη στο IPS panel της προσφέρει ολοζώντανα χρώματα και ευρύτατες γωνίες θέασης, γεγονός απαραίτητο όταν η συσκευή καλείται να ψυχαγωγήσει πολλούς θεατές μαζί. Η ανάλυση των 1280×800 pixels σε συνδυασμό με τα 16 εκατομμύρια χρώματα που μπορεί να φιλοξενήσει προσδίδουν μια ποιότητα εικόνας που δεν θα απογοητεύσει τους κατόχους του tablet.

Επιπροσθέτως, παρά την ευρύχωρη επιφάνειά του, το 3T 10 SMART έρχεται με διαστάσεις και βάρος που το καθιστούν αρκετά… συνεργάσιμο στη μεταφορά του. Ζυγίζοντας μόλις 450 γρ. και με πάχος λεπτότερο του ενός εκατοστού (24,32×16,22×0,95 εκ.), το συγκεκριμένο tablet της Alcatel δεν θα σας ακολουθεί εύκολα μόνο από δωμάτιο σε δωμάτιο, αλλά και στην τσάντα σας όταν επιλέξετε να το πάρετε μαζί σας εκτός σπιτιού.

Χάρη στην αποδοτικότητα του Android 10 λειτουργικού συστήματος, το MT8167B chipset της MediaTek επαρκεί