Η Vodafone σχεδιάζει το ολοκληρωμένο πακέτο ενεργειών Jobseekers.Connected που στόχο έχει να υποστηρίξει έμπρακτα όσους αναζητούν εργασία για να κάνουν μια νέα αρχή στην αγορά εργασίας.

Στο πλαίσιο της νέας τοποθέτησης της «Τοgether We Can», με αυτή την πρωτοβουλία, η εταιρεία έρχεται να ενισχύσει με απτό τρόπο την πεποίθηση ότι η συνεργασία μεταξύ τεχνολογίας και κοινωνίας μπορεί να οικοδομήσει ένα καλύτερο μέλλον με ίσες ευκαιρίες για όλους.

Με την πρωτοβουλία αυτή η Vodafone υποστηρίζει έμπρακτα όσους κάνουν μια νέα αρχή στην αγορά εργασίας με παροχές που τους κρατάνε σε διαρκή επαφή με την αγορά, συνδυάζοντας ειδική προσφορά με δωρεάν απεριόριστα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας, δωρεάν πρόσβαση σε μαθήματα εξέλιξης επαγγελματικών δεξιοτήτων, καθώς και προγράμματα δωρεάν επαγγελματικής καθοδήγησης. 

Ο Άρης Γεωργόπουλος, εμπορικός διευθυντής καταναλωτικών προϊόντων της Vodafone Ελλάδας, δήλωσε: «Η Vodafone αναγνωρίζει ότι ο ρόλος της τεχνολογίας στην κοινωνία είναι πιο ζωτικός από ποτέ και έχει δεσμευτεί να συμβάλλει μέσα από τα δίκτυα και τις τεχνολογίες στη δημιουργία μίας ψηφιακής κοινωνίας που θα επιταχύνει την οικονομική και κοινωνική πρόοδο και θα είναι ανοιχτή σε όλους. Μέσω της πρωτοβουλίας Jobseekers.Connected η Vodafone θέλει να δώσει σε όλους πρόσβαση στη γνώση και την τεχνολογία και να τους βοηθήσει στην επαγγελματική τους εξέλιξη, ώστε να μπορούν να αξιοποιήσουν ψηφιακά εργαλεία και δυνατότητες και να χτίσουν ένα καλύτερο αύριο».

Ειδικότερα, το ολοκληρωμένο πακέτο ενεργειών  περιλαμβάνει: 

Πακέτο Δωρεάν Unlimited Data: Η Vodafone δημιούργησε ένα ειδικό πακέτο unlimited data γι