Η ζωή είναι καλύτερη σε full volume! Αυξήστε την ένταση της μουσικής και χορέψτε ασταμάτητα όλη τη νύχτα, απολαμβάνοντας καθαρό και πλούσιο ήχο. Με τη νέα σειρά ηχείων X-Series της Sony που ανακοινώθηκε, σήμερα, μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο κάθε στιγμή, δημιουργώντας αξέχαστες, «δυνατές» εμπειρίες και να ΖΕΙΤΕ ΔΥΝΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ.

Η μουσική έχει δημιουργηθεί για να τη μοιραζόμαστε και με τα νέα ηχεία X-Series αυτό γίνεται ακόμη πιο εύκολο. Όλη η καινούργια σειρά ηχείων είναι ειδικά σχεδιασμένη για να μεταφέρει δυνατό ήχο που διαχέεται όπου και αν βρίσκεστε και για ότι είδος μουσικής και αν επιλέξετε.

Είτε ακούτε σε εσωτερικούς είτε σε εξωτερικούς χώρους, μόνοι σας ή με παρέα, τα νέα ηχεία X-Series σας καλύπτουν το στυλ σας, όποιο και να είναι. Επιλέξτε το ηχείο που σας ταιριάζει απόλυτα μέσα από το ευρύ φάσμα επιλογών που προσφέρεται για ποιότητα ήχου, φορητότητα, ανθεκτικότητα και φωτισμό.

Καινοτόμες μονάδες ηχείων

Καινοτομία ηχεία με λειτουργία X-Balanced 

Όλες οι καινοτόμες μονάδες ηχείων διαθέτουν την καινοτόμα λειτουργία X-Balanced της Sony. Το μη κυκλικό διάφραγμα δίνει μεγαλύτερη ηχητική πίεση και λιγότερο παραμορφωμένο ήχο, μεγιστοποιώντας την περιοχή εξάπλωσης του ήχου. Το παραπάνω οδηγεί σε παροχή πλούσιου, καθαρού ήχου ανεξαρτήτως του είδους της μουσικής που ακούτε.

Λειτουργία Omnidirectional Party Sound στο ηχείο XP700

Τ