Η Κωτσόβολος συνεχίζει να επενδύει στο κέντρο της Αθήνας με δύο υπερσύγχρονα καταστήματα σε σημαντικά σημεία αναφοράς της πόλης, στην οδό Σταδίου 34 & Κοραή και στην οδό Πατησίων 181, αλλά και στην οικολογική μετακίνηση μέσω ηλεκτρικών ποδηλάτων, τα οποία εντάσσει στον στόλο της για τις άμεσες παραδόσεις προϊόντων στο κέντρο της Αθήνας.

Το πρόσφατα ανακαινισμένο αλλά και διευρημένο κατάστημα Κωτσόβολος στην οδό Σταδίου, αλλά και το νεότερο κατάστημα της εταιρείας στην οδό Πατησίων, συνδυάζουν τη σύγχρονη αισθητική, αλλά και καινοτόμες εφαρμογές για πιο γρήγορη και ευέλικτη εξυπηρέτηση των επισκεπτών. 

Offline και online κόσμος σε ένα σημείο

Το νέο κατάστημα της Πατησίων 1.800 τ.μ. με την ιδιαίτερη αισθητική του, δίνει νέα πνοή σε έναν παραδοσιακά εμπορικό δρόμο του κέντρου. Προσφέρει μία ανανεωμένη εμπειρία καταστήματος με εφαρμογές για εύκολες αγορές, συνδυάζοντας και τον online κόσμο, όπως για παράδειγμα μέσα από ένα «εικονικό ράφι», στο οποίο ο επισκέπτης μπορεί να βρει το σύνολο των προϊόντων που διαθέτει η εταιρεία, ακόμα και αν δεν βρίσκονται στην έκθεση του καταστήματος. Μπορεί να δει διαφορετικά χρώματα, μεγέθη, προϊόντα και να τα παραγγείλει.

Οι επισκέπτες στο ανανεωμένο κατάστημα της Σταδίου των πλέον 2.000 τ.μ. μέσα από εξελιγμένα customer journeys, καθοδηγούνται για να καταλάβουν την αξία και τα οφέλη από την αγορά μιας επαγγελματικής μηχανής καφέ, μία «συρόμενη» εφαρμογή με digital monitor στο σημείο των κουζινομηχανών τους επιτρέπει να δουν πλούσιο περιεχόμενο / videos με τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες του προϊόντος, αλλά και μέσω της τεχνολογίας «Conductive Paint», μέσω μίας μπογιάς με βάση το νερό, δοκιμάζουν τα wearable προϊόντα μεγιστοποιώντας την αγοραστική τους εμπειρία, και φέρνοντας ακόμα πιο κοντά τον offline με τον online κόσμο. Ακόμα, το κατάστημα διαθέτει το ολοκληρωμένο προϊοντικό οικοσύστημα της Apple, όπου μέσα από την εξυπηρέτηση των μοναδικών εκπαιδευμένων σύμβουλων πωλήσεων “Apple Master Plus” στην Ελλάδα, υπόσχεται την απόλυτη αγοραστική εμπειρία Apple.

Σημεία άμεσης εξυπηρέτησης:

Στα σημεία Quick Point των δύο καταστημάτων, οι διαδικτυακές και τηλεφωνικές αγορές εκτελούνται και παραδίδονται άμεσα στον πελάτη. Το εξειδικευμένο Service Point με το άρτια καταρτισμένο προσωπικό, αναλαμβάνει να επισκευάσει ή να αναβαθμίσει την κάθε συσκευή μέσα σε μία ώρα, μέσω της υπηρεσίας Fix & Go. Ενώ, ο τρόπος πληρωμής μέσω  της εφαρμογής  Pay Express, δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες που πληρώνουν μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, να ολοκληρώσουν τη συναλλαγή τους γρήγορα, σε οποιοδήποτε σημείο του καταστήματος, χωρίς να περάσουν από κάποιο ταμείο, παρά μόνο μέσω του τερματικού POS που φέρει πάνω του ο σύμβουλος πωλήσεων. Παράλληλα, ειδικός χώρος είναι διαθέσιμος για να παραλάβει από τους πελάτες, συσκευές, μικροσυσκευές, μπαταρίες και μελάνια για ανακύκλωση.   

Οικολογική παράδοση: 

Η εταιρεία εντάσσει στο στόλο διανομής της τα πρωτοποριακά ηλεκτρικά ποδήλατα της Kineo, τα οποία αφήνουν μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα στην ατμόσφαιρα, συμβάλλοντας σε μία πόλη με καθαρότερο περιβάλλον. Μέσω  εκπαιδευμένων διανομέων και με υψηλή οικολογική συνείδηση, η εταιρεία θα πραγματοποιεί αυθημερόν παραδόσεις προϊόντων στο κέντρο της Αθήνας, δίνοντας άμεσες λύσεις στους πελάτες της.  

Με αφορμή το άνοιγμα και την αναβάθμιση των δύο καταστημάτων, την Τετάρτη 21 Απριλίου 2021, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αθήνας, Σταύρο Καφούνη, στο κατάστημα της Κωτσόβολος στη Σταδίου, τους οποίους υποδέχτηκε ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κωτσόβολος, Γιάννης Βασιλάκος. Μετά από μία σύντομη ξενάγηση στο ανακαινισμένο κατάστημα και σύντομη παρουσίαση των ηλεκτροκίνητων ποδηλάτων, ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, δήλωσε σχετικά: «Είναι ελπιδοφόρο να ενισχύεται η επιχειρηματικότητα στην Αθήνα, μέσω των νέων τεχνολογιών, της έξυπνης εξυπηρέτησης και της φιλικότητας προς το περιβάλλον. Σε έναν εμβληματικό, αλλά και πολύπαθο δρόμο για την αγορά της πόλης, αποτελεί κίνηση εμπιστοσύνης η δημιουργία ενός τέτοιου χώρου, σε μία τόσο δύσκολη περίοδο. Στέλνει ένα μήνυμα αισιοδοξίας για την επόμενη μέρα που πρέπει να βρει την οικονομία της Αθήνας, δυνατή και ανταγωνιστική». Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθήνας, Σταύρος Καφούνης, δήλωσε: «Η καρδιά της Αθήνας είναι η αγορά της και για αυτό είμαι ευτυχής που μια ιστορική εταιρία όπως η Κωτσόβολος την ενισχύει. Μοναδικό μας μέλημα είναι η πόλη να αποκτήσει την παλιά της λάμψη και το shopping να γίνει ένα ισχυρό εργαλείο που θα προσελκύσει  περισσότερους επισκέπτες. Γι’ αυτό,  καλωσορίζουμε πρωτοβουλίες όπως αυτή  της Κωτσόβολος που δίνουν περισσότερο φως στην αγορά και είμαι βέβαιος ότι θα προσελκύσει και άλλες παρόμοιες προσπάθειες. Ανοίξαμε και σας περιμένουμε στο μεγαλύτερο mall της χώρας, την αγορά της Αθήνας, όπου με ασφάλεια μπορείτε να απολαύσετε τα ψώνια σας». Ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κωτσόβολος, Γιάννης Βασιλάκος, δήλωσε σχετικά: «Η εταιρεία μας, συνεχίζει να επενδύει σε καταστήματα και ενέργειες που αφορούν την ενδυνάμωση του κέντρου της Αθήνας και κρατά την υπόσχεσή της να φέρει ξανά την τεχνολογία στην καρδιά της πόλης. Μέσα από  καινοτόμες τεχνολογίες, προϊόντα και λύσεις που κάνουν τη ζωή των πελατών μας καλύτερη, αλλά και την οικολογική προσέγγιση στον τομέα των παραδόσεων, θέλουμε να μεταδώσουμε έμπρακτα το μήνυμα ‘’Στηρίζουμε την πόλη της Αθήνας, όπως πραγματικά της αξίζει’’».