Η Canon Ελλάδας ανακοινώνει την ανάληψη των καθηκόντων του Area Manager B2B από τον κο Ηλία Μελισσαρόπουλο, από την 1η Μαρτίου 2021.

O κος Μελισσαρόπουλος αποτελεί ένα έμπειρο στέλεχος με σχεδόν 20ετή παρουσία στην ελληνική αγορά, έχοντας πραγματοποιήσει βασικές και μεταπτυχιακές σπουδές στην Αγγλία στους τομείς της ηλεκτρονικής μηχανικής και τηλεπικοινωνιών. 

Στην Ελλάδα έχει εργαστεί σε ΙΤ εταιρείες υψηλής τεχνολογίας σε διάφορες θέσεις, με ευθύνες σε διαδικασίες προμηθειών-συμβάσεων, συντονισμού ομάδων έργου, πωλήσεων εξοπλισμού και συναφών υπηρεσιών, ενώ από το 2018 έχει ενταχθεί στο δυναμικό της Canon, προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες ως Business Development Manager. 

Στο νέο του ρόλο θα είναι επικεφαλής του τοπικού γραφείου της Canon στην Ελλάδα για τον Β2Β τομέα ευθύνης, με στόχο την υλοποίηση του στρατηγικού σχεδιασμού ανάπτυξης ως έχει τεθεί από την Canon Central East Europe. 

«Η εμπιστοσύνη της εταιρείας και η ανάθεση καθηκόντων Area Manager B2B στην Canon Ελλάδας με τιμά ιδιαίτερα» αναφέρει σχετικά ο κ. Μελισσαρόπουλος. «Την προηγούμενη διετία, εστίασα πολύ στην ανάπτυξη των σχέσεων με τους βασικούς αλλά και νέους στρατηγικούς συνεργάτες μας για την αξιοποίηση των δυνατοτήτων μας, ως προμηθευτή κορυφαίων προϊόντων και λύσεων. Με κοινό όραμα και αμοιβαία εμπιστοσύνη, θα συνεχίσουμε να επιδεικνύουμε ξεχωριστή δέσμευση απέναντι στους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις κάθε μεγέθους, απόλυτα προσηλωμένοι στις διαφορετικές απαιτήσεις για το κάθε περιβάλλον. Επιπρόσθετα, το εύρος της τεχνολογικής γκάμας μας και οι εξειδικευμένες πλατφόρμες λογισμικού μας επιτρέπουν να προσφέρουμε λύσεις και υπηρεσίες άμεσα συσχετισμένες με την παραγωγή ή/και τον σχεδιασμό ηλεκτρονικών ροών εργασιών-εγγράφων, που αφορούν τον πυρήνα του ψηφιακού μετασχηματισμού. Από τη νέα μου θέση, είμαι σίγουρος ότι θα έχω τη δυνατότητα μαζί με τους συνεργάτες μας, να αναδείξω την προστιθέμενη αξία των λύσεων της Canon και να τις καταστήσουμε προσβάσιμες σε ακόμα περισσότερους συνεργάτες στην ελληνική αγορά».