Η Canon Ελλάδας ανακοινώνει την ανάληψη των καθηκόντων του Area Manager B2B από τον κο Ηλία Μελισσαρόπουλο, από την 1η Μαρτίου 2021.

O κος Μελισσαρόπουλος αποτελεί ένα έμπειρο στέλεχος με σχεδόν 20ετή παρουσία στην ελληνική αγορά, έχοντας πραγματοποιήσει βασικές και μεταπτυχιακές σπουδές στην Αγγλία στους τομείς της ηλεκτρονικής μηχανικής και τηλεπικοινωνιών. 

Στην Ελλάδα έχει εργαστεί σε ΙΤ εταιρείες υψηλής τεχνολογίας σε διάφορες θέσεις, με ευθύνες σε διαδικασίες προμηθειών-συμβάσεων, συντονισμού ομάδων έργου, πωλήσεων εξοπλισμού και συναφών υπηρεσιών, ενώ από το 2018 έχει ενταχθεί στο δυναμικό της Canon, προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες ως Business Development Manager. 

Στο νέο του ρόλο θα είναι επικεφαλής του τοπικού γραφείου της Canon στην Ελλάδα για τον Β2Β τομέα ευθύνης, με στόχο την υλοποίηση του στρατηγικού σχεδιασμού ανάπτυξης ως έχει τεθεί από την Canon Central East Europe. 

«Η εμπιστοσύνη της εταιρείας και η ανάθεση καθηκόντων Area Manager B2B στην Canon Ελλάδας με τιμά ιδιαίτερα» αναφέρει σχετικά ο κ. Μελισσαρόπουλος. «Την προηγούμενη διετία, εστίασα πολύ στην ανάπτυξη των σχέσεων με τους