To CINEMA 4D R11.5 αναβαθμίζεται, για να εξασφαλίζει ακόμα περισσότερες δυνατότητες στη δημιουργία και επεξεργασία videos, ενώ παράλληλα όλες οι διαδικασίες γίνονται γρηγορότερα και πιο αποτελεσματικά.


cinema4dΠιο συγκεκριμένα, τα νέα συναρπαστικά χαρακτηριστικά του CINEMA 4D R11.5, όπως η βελτιωμένη μηχανή render για ταχύτερη επεξεργασία των ειδικών εφέ με χρήση πολύ λιγότερης μνήμης, τα συστήματα πολλαπλών επεξεργαστών (multi-core) για ενοποιημένη ροή εργασιών και η ανώτερη απόδοση εικόνας το καθιστούν το καταλληλότερο εργαλείο επεξεργασίας.


Επιπλέον, ο νέος Picture Viewer που περιλαμβάνει, προσφέρει νέες λειτουργίες filter και layer για την επεξεργασία της εικόνας- εξοικονομώντας χρόνο για re-rendering ή χρήση επιπλέον εφαρμογών. Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό είναι η αξιοσημείωτη επέκταση της ενότητας MoGraph, καθώς η έκδοση 2 περιλαμβάνει μια μοναδική μηχανή Dynamics, ειδικά σχεδιασμένη για χρήση σε κινούμενα γραφικά.


Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά καθιστούν την αναβάθμιση στο CINEMA 4D R11.5 αναγκαιότητα και μοναδική ευκαιρία αναβάθμισης της δημιουργίας σας.