H Sony ανακοίνωσε τις νέες προσθήκες στη σειρά των Blu-ray players, το BDP-S560 και το BDP-S760, αλλά και τον δέκτη AV, STR-DN1000, που είναι σχεδιασμένα για να σας προσφέρουν εξελιγμένη τεχνολογία.


Sony BDP-S760

Sony BDP-S760

Τα BDP-S560 και BDP-S760 είναι πλήρως συμβατά με Wi-Fi -χρησιμοποιώντας το Wireless-N, το ταχύτερο και πλέον αξιόπιστο πρωτόκολλο ασύρματης μετάδοσης. Διαθέτουν επίσης το σύστημα Wi-Fi Protected Setup (WPS), το οποίο σημαίνει ότι με το απλό πάτημα ενός πλήκτρου στο εξοπλισμένο με WPS router, ενεργοποιείται μια ασφαλής σύνδεση με το player. Παρομοίως, το STR-DN1000 σας επιτρέπει να απολαύσετε την εμπειρία του surround ήχου χωρίς καλώδια, αξιοποιώντας την τεχνολογία S-AIR (Sony Audio Interactive Radio Frequency) Digital Wireless Ready.


Οι ασύρματες δυνατότητες των BDP-S560 και BDP-S760 καθιστούν ακόμη πιο εύκολη την εγκατάσταση αναβαθμίσεων του λειτουργικού (firmware) μέσω Internet, αλλά και την απόλαυση των συναρπαστικών εμπειριών που προσφέρει το BD-Live™. Ολοένα και περισσότεροι τίτλοι αξιοποιούν το BD-Live™, επιτρέποντας σας να απολαύσετε επιπλέον περιεχόμενο όπως κομμένες σκηνές, trailers και παιχνίδια βασισμένα στην ταινία.


Αμφότερα τα Blu-ray players είναι πιστοποιημένα DLNA™, επιτρέποντας τη μεταφορά αρχείων τύπου JPG από άλλες συσκευές συμβατές με DLNA™, όπως οι υπολογιστές VAIO, ακόμη κι αν δεν βρίσκονται στο ίδιο δωμάτιο.


Sony S560

Sony S560

Τα δύο καινούργια Blu-ray players είναι ιδιαίτερα εύκολα, τόσο στη χρήση, όσο και στη ρύθμιση με τη λειτουργία Quick Start να επιτρέπει την αναπαραγωγή ενός Blu-ray Disc™ σε μόλις έξι δευτερόλεπτα, μια επίδοση ασυναγώνιστη από άλλα προϊόντα που διατίθενται στην αγορά. Τα players είναι ιδιαίτερα φιλικά προς το χρήστη, χάρη στο μενού της Xross Media BarTM, ενώ στο BDP-S760 τα πλήκτρα του τηλεχειριστήριου διαθέτουν οπίσθιο φωτισμό για μεγαλύτερη ευκολία χρήσης στο σκοτάδι. Υπάρχει επίσης, μια εύκολα προσβάσιμη USB θύρα στο εμπρόσθιο πάνελ, ούτως ώστε να απολαμβάνετε τις ψηφιακές σας φωτογραφίες μέσω του Blu-ray player και της HDTV.


Χάρη στα νέα players δεν θα απαιτηθεί να πετάξετε την ταινιοθήκη με τα DVD σας –αντιθέτως θα τους δώσετε μια νέα πνοή ζωής μέσω της τεχνολογίας Precision Cinema HD Upscale της Sony. Αυτή μετατρέπει το συμβατικής ανάλυσης σήμα σε 1080p, παρέχοντας εικόνα στα επίπεδα του high definition μέσω του High Definition Multimedia Interface (HDMI).


Tο BDP-S760 στοχεύει στην κορυφή
Το BDP-S760 ενσωματώνει την κορυφαία τεχνολογία που έχει χρησιμοποιήσει ποτέ η Sony σε Blu-ray players. Διαθέτοντας τα πλέον εξελιγμένα χαρακτηριστικά του ES (Elevated Standard), το BDP-S760 κυκλοφορεί εξοπλισμένο με το σύστημα HD Reality Enhancer, το οποίο εξομαλύνει την τονικότητα της εικόνας και μειώνει το θόρυβο, με αποτέλεσμα την άκρως ρεαλιστική απεικόνιση.


Συμπληρωματικά λειτουργεί το Super Bit Mapping για βίντεο, διασφαλίζοντας εκπληκτικά ρεαλιστική αναπαραγωγή χρωμάτων. Όλα τα παραπάνω συνεισφέρουν σε μια αφάνταστα ομαλή και καθαρή Full HD εικόνα.


Το BDP-S760 ενσωματώνει επίσης τη μοναδική τεχνολογία πολυκάναλου surround ήχου για ακουστικά (Multi-channel Headphone Surround) της Sony, η οποία σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη ηχητική εμπειρία, ακόμη κι όταν παρακολουθείτε μια ταινία φορώντας ακουστικά.


Ο νέος δέκτης AV ολοκληρώνει ιδανικά το σύστημα οικιακού κινηματογράφου
Εκτός από τις ασύρματες δυνατότητες του, ο STR-DN1000 έρχεται εξοπλισμένος με τέσσερις HDMI εισόδους, ούτως ώστε να μπορείτε να συνδέετε μια μεγάλη γκάμα συσκευών που υποστηρίζουν ανάλυση 1080p και να απολαμβάνετε μια ολοζώντανη εμπειρία εικόνας που προσφέρουν οι τεχνολογίες x.v.Colour και Deep Colour. Διαθέτει επίσης ενσωματωμένη τεχνολογία αναβάθμισης εικόνας στα 1080i, η οποία ελαχιστοποιεί το φαινόμενο τρεμοπαίγματος της εικόνας, μειώνει το θόρυβο και παράγει ιδιαίτερα ρεαλιστικές εικόνες από μη-HD πηγές βίντεο. Στην ευχρηστία του STR-DN1000 συντείνει το ανασχεδιασμένο περιβάλλον χρήσης γραφικών (Graphic User Interface), επιτρέποντας σας να ρυθμίσετε την απόλυτη εμπειρία οικιακού κινηματογράφου στην οθόνη πιο εύκολα από ποτέ.


Όπως και τα BDP-S560 και BDP-S760, ο STR-DN1000 υποστηρίζει όλες τις νέες τεχνολογίες surround ήχου υψηλής ανάλυσης, με τα καινούρια format αποκωδικοποίησης Dolby TrueHD και DTS-HD Master Audio να προσφέρουν ηχητική ποιότητα επόμενης γενιάς, η οποία προσεγγίζει τις κορυφαίες ηχογραφήσεις υψηλής ανάλυσης σε στούντιο.


Sony STR-DN1000

Sony STR-DN1000

Ο STR-DN1000 διαθέτει την «έξυπνη» τεχνολογία DCAC (Digital Cinema Auto Calibration), η οποία καθιστά πανεύκολη την αρχική τοποθέτηση των ηχείων, συνυπολογίζοντας μια μεγάλη γκάμα παραγόντων, όπως η απόσταση των ηχείων, η ένταση και η συχνότητα, προκειμένου να προσφέρουν τον καλύτερο δυνατό surround ήχο για μουσική και ταινίες. Με τη βοήθεια του DCS (Digital Cinema Sound), το οποίο βελτιώνει την εμπειρία του surround ήχου μέσω των Cinema Studio Modes, παράγει υψηλής ποιότητας surround ήχο, που σας δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε τις ταινίες όπως ακριβώς γυρίστηκαν. Διαθέτει επίσης τη θύρα Digital Media, η οποία σας επιτρέπει να αναπαράγετε μουσική από MP3 players, υπολογιστές ή κινητά τηλέφωνα.


Με τα Blu-ray με ασύρματες δυνατότητες και τα προϊόντα οικιακού ήχου να αποτελούν τη ραχοκοκαλιά των δικτυωμένων σπιτιών, αυτά τα άψογα συνταιριασμένα προϊόντα της Sony έχουν σχεδιαστεί προκειμένου να προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας.