Η OnePlus φώτισε τους ουρανούς του Λονδίνου με ένα «Moonbow», ένα σπάνιο και εντυπωσιακό φυσικό φαινόμενο, που έχει γίνει ορατό μόνο σε κάποια απομακρυσμένα μέρη σε όλο τον κόσμο, και συμβαίνει όταν το φως από το φεγγάρι διαθλάται μέσω παγωμένων σωματιδίων νερού στον αέρα, που σημαίνει ότι είναι πιο πιθανό να εντοπιστούν στους Καταρράκτες Βικτωρίας παρά στο κέντρο της πόλης.

Το #TrueColors Moonbow εμπνεύστηκε από τη συνεργασία της OnePlus με την Hasselblad, έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές φωτογραφικών μηχανών και φακών στον κόσμο. Η Hasselblad φημίζεται για τον εμβληματικό σχεδιασμό της, την ασυμβίβαστη ποιότητα εικόνας και την εξαιρετική επεξεργασία φυσικών χρωμάτων. Η σειρά OnePlus 9 με την Hasselblad Κάμερα για Κινητά διαθέτει την εμβληματική Ταξινόμηση Φυσικού Χρώματος της Hasselblad.

Η σειρά OnePlus 9 φέρνει όμορφα, φυσικά χρώματα στις φωτογραφίες. Στα φυσικά Moonbows, το φως είναι συνήθως πολύ αχνό για να διεγείρει τους κώνους υποδοχείς στο ανθρώπινο μάτι καθιστώντας το εξαιρετικά δύσκολο να διακρίνει κανείς τα φυσικά του χρώματα. Οι δυνατότητες της σειράς OnePlus 9 την καθιστούν την τέλεια κάμερα για να αποτυπώσει τα φαινόμενα όπως θα συνέβαιναν στην πραγματικότητα.

Μη έχοντας γίνει ποτέ ορατό σε αστική τοποθεσία, η OnePlus αναδημιούργησε το Moonbow χρησιμοποιώντας προβολές φωτός υψηλής ισχύος που ακτινοβολούν μέσω ενός τοίχου ομίχλης κάτω από το φως της πανσελήνου, για να «δώσει» στο Λονδίνο το δικό του Moonbow μπροστά από την Tower Bridge.

Μιλώντας για τη μοναδική εκδήλωση, η Kate Parkyn, Associate Marketing Director, OnePlus Europe, είπε, «Τα Moonbows είναι όμορφα και σπάνια και δίνουν σε όσους τα βλέπουν την ευκαιρία να δουν ένα πραγματικό φυσικό φαινόμενο. Συνεργαζόμενοι με τον παγκοσμίου φήμης κατασκευαστή φωτογραφικών μηχανών Hasselblad για τη δημιουργία της σειράς OnePlus 9, δώσαμε στους ανθρώπους την ευκαιρία να αποτυπώσουν τον κόσμο τους σε όμορφα και φυσικά χρώματα, δείχνοντας τα πραγματικά χρώματα τους».

Η σειρά OnePlus 9 είναι το μεγαλύτερο άλμα της OnePlus στην ποιότητα της κάμερας, που επιτεύχθηκε μέσω της μακροχρόνιας συνεργασίας της με τον θρυλικό κατασκευαστή επαγγελματικών φωτογραφικών μηχανών Hasselblad, του οποίου οι κάμερες έχουν αποθανατίσει μερικά από τα πιο εμβληματικά πρόσωπα και γεγονότα της σύγχρονης ιστορίας – συμπεριλαμβανομένων των πρώτων βημάτων του ανθρώπου στο φεγγάρι. Το νέο κορυφαίο σύστημα κάμερας της OnePlus, Hasselblad Camera for Mobile, φέρνει πολλές ανακαλύψεις στη φωτογραφία με smartphone, με επίκεντρο το νέο πρότυπο της εταιρείας για απόδοση χρώματος smartphone – Natural Color Calibration with Hasselblad – και premium hardware για βελτιωμένη ποιότητα εικόνας. Η σειρά OnePlus 9 προσφέρει επίσης ισχυρή απόδοση με τον τελυταίο Qualcomm® SnapdragonTM 888 mobile platform, την κορυφαία οθόνη Fluid Display 2.0 με βαθμολογία DisplayMate A + και λύσεις γρήγορης φόρτισης που «προκαλούν» τη βιομηχανία, Warp Charge 65T και Warp Charge 50 Wireless. Οι OnePlus και Hasselblad βαθμονόμησαν από κοινού τους αισθητήρες OnePlus 9 και 9 Pro, πραγματοποιώντας πολυάριθμες εργαστηριακές δοκιμές χρησιμοποιώντας τα υψηλά πρότυπα χρώματος της Hasselblad. Στη συνέχεια συνεργάστηκαν για να βελτιστοποιήσουν εκατοντάδες σκηνές πραγματικής ζωής μέσω υπολογιστικής φωτογραφίας για να τελειοποιήσουν το χρώμα.

Με έρευνα να αποκαλύπτει ότι τα τρία τέταρτα (76%) των millennials του Ηνωμένου Βασιλείου έχουν γίνει πιο καχύποπτοι απέναντι στις εικόνες με φίλτρα στα social media τον τελυταίο χρόνο και πάνω από το μισό (60%) ότι σκοπεύουν να δημοσιεύουν μόνο αυθεντικές εικόνες, μη φιλτραρισμένο περιεχόμενο από τώρα και στο εξής, η καμπάνια «True Colors» ανταποκρίνεται πλήρως στην αύξηση της ζήτησης για μια πιο αυθεντική και φυσική οπτική αισθητική.