Το techpress.gr και η TCL Mobile Greece σας δίνουν την ευκαιρία να κάνετε δικά σας τα νέα true wireless ακουστικά της TCL.

 

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό στο Facebook:

1) Κάντε like στη σελίδα στο Facebook Techpress:

https://www.facebook.com/www.techpress.gr

2) Κάντε like στη σελίδα στο Facebook TCL Mobile Greece:

https://www.facebook.com/TCLMobileGreece

3) Κάντε public share (δημόσιο) το post του διαγωνισμού.

4) Κάντε like στο post του διαγωνισμού.

Ο διαγωνισμός ξεκινά στις 31/3 και διαρκεί μέχρι τις 14/4 στις 12 το μεσημέρι. Ο νικητής θα αναδειχθεί έπειτα από κλήρωση και θα μπορεί να παραλάβει το δώρο του από τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας μας στο Μοσχάτο.

 

Λίγα λόγια για τα ακουστικά

Τα ασύρματα ακουστικά TCL MoveAudio S150 διαθέτουν κομψό και εργονομικό σχεδιασμό, εφαρμόζουν άψογα για πρωτόγνωρη άνεση ακόμα και μετά από πολύωρη χρήση και σε συνδυασμό με την προστασία κατά των σταγόνων νερού και του ιδρώτα με πιστοποίηση IPX4 θα μπορείτε να τα φοράτε διαρκώς, ακόμα και στην προπόνησή σας. Επιπρόσθετα, διαθέτουν δυνατό και καθαρό ήχο τους χάρη και στους οδηγούς 13 χιλιοστών και διακρίνονται για τον συγχρονισμό τους με χαμηλές καθυστερήσεις (latency 120ms). Συνδέονται με τη συμβατή συσκευή σας μέσω Bluetooth 5.0 και ενσωματώνουν μικρόφωνο με τεχνολογία μείωσης εξωτερικών θορύβων, για να βιώσετε κρυστάλλινη επικοινωνία υψηλής ευκρίνειας στις κλήσεις σας.