Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα υγειονομική κρίση, η ελαχιστοποίηση των σημείων επαφής για τη δημιουργία ενός ασφαλέστερου χώρου εργασίας είναι υψίστης σημασίας.

Η εφαρμογή Xerox® Touchless Access App συμβάλλει στη διατήρηση της ασφάλειας των υπαλλήλων σας μειώνοντας την ανάγκη να αγγίζετε κοινόχρηστες συσκευές πολλαπλών λειτουργιών. Η εφαρμογή παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες εκτύπωσης, σάρωσης και αντιγραφής μέσω των κινητών συσκευών τους.

Η εφαρμογή λειτουργεί σε πολυλειτουργικούς εκτυπωτές Xerox® AltaLink® και VersaLink® ενώ κάποιος μπορεί να συνδεθεί σε μια συσκευή για να εκτελέσει τις εργασίες της αντιγραφής, της σάρωσης και της εκτύπωσης χωρίς να χρειάζεται να αγγίξει ούτε ένα κουμπί. Με απλά λόγια – ο χρήστης μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση και να εκτελέσει τις βασικές υπηρεσίες των πολυλειτουργικών εκτυπωτών της Xerox® μέσω των smartphone ή των tablet.

Η εφαρμογή Xerox® Touchless Access λειτουργεί μέσω του cloud, απαλλάσσοντας τον χρήστη από την ανάγκη να συνδέσει την κινητή συσκευή του με το τοπικό δίκτυο της επιχείρησης, ενώ ταυτόχρονα του επιτρέπει να διατηρήσει όλη την ασφάλεια που θα περίμενε από την Xerox.

Τεχνολογία χωρίς επαφή για έναν ασφαλή χώρο εργασίας

Η πρόσβαση σε αυτή τη λειτουργική δυνατότητα είναι τόσο απλή και η εφαρμογή είναι δωρεάν για όλους τους χρήστες εκτυπωτών AltaLink® και VersaLink®. Ο χρήστης μπορεί να κατεβάσει την εφαρμογή στους πολυλειτουργικούς εκτυπωτές από το Xerox App Gallery και να την θέσει σε λειτουργία. Δεν χρειάζεται να κατεβάσει την εφαρμογή για κινητά, μπορεί απλώς να χρησιμοποιήσει την κάμερα του κινητού του τηλεφώνου για να σκανάρει τον QR κωδικό στον μπροστινό πίνακα του πολυλειτουργικού εκτυπωτή.

Μεταμορφώστε τον χώρο εργασίας σας με την τεχνολογία Xerox® ConnectKey®

Η τεχνολογία Xerox® ConnectKey®  μεταμορφώνει και προσαρμόζεται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των εργαζομένων και στις νέες επιχειρηματικές προκλήσεις. Η εφαρμογή Xerox® Touchless Access το αποδεικνύει ξεκάθαρα. Καθώς οι ανάγκες των επιχειρήσεων έχουν αλλάξει λόγω εξωτερικών επιρροών όπως οι ανησυχίες που σχετίζονται με θέματα υγείας, η τεχνολογία ConnectKey®  δίνει την ευελιξία στον χρήστη να αλλάζει τις συσκευές του σύμφωνα με τις ανάγκες του.