Η OKI ανακοίνωσε το λανσάρισμα του νέου μοντέλου ΟΚΙ C650, του μικρότερου έγχρωμου εκτυπωτή Α4 στον κόσμο, ιδανικού για κάθε κλάδο.

Διαθέσιμος στην ελληνική αγορά  από τον  Μάρτιο του 2021, ο C650 παρέχει την απόδοση, την ευελιξία μέσων και την αποδοτικότητα κόστους μιας κορυφαίας συσκευής στον κλάδο του έγχρωμου επιτραπέζιου εκτυπωτή A4. 

Με την πρωτοποριακή ψηφιακή τεχνολογία LED της ΟΚΙ, ο C650 προσφέρει εκτύπωση ταχύτητας 35σελίδων/λεπτό με πλούσιο χρώμα LED ανάλυσης 1200x1200dpi, ιδανικό για τη διαχείριση όλων των τύπων αρχείων, από καθημερινά έγγραφα έως και κάθε μορφής marketing υλικό. Με μέση μηνιαία παραγωγικότητα 8.000 σελίδες, ο C650 εκτυπώνει σε μέσα βάρους από 60gsm έως 256gsm και μήκους από B8 έως 1,32m.

Η πρωτοποριακή τεχνολογία εξοικονόμησης χώρου του C650  παρέχει πλήρη πρόσβαση για όλες τις λειτουργίες από το μπροστινό μέρος, μειώνοντας σημαντικά τον χώρο που απαιτείται για την τοποθέτηση της συσκευής, καθώς χρειάζεται μόνο ένα κενό 2 εκ. στα πλάγια, για να χωρέσει ακόμα και στον πιο μικρό χώρο.

Η αξιοπιστία ήταν βασικό ζητούμενο για την ανάπτυξη του C650 και η εκτεταμένη χρήση εξαρτημάτων υψηλής αξίας, στη θέση πλαστικού, κάνει το μηχάνημα το πιο ανθεκτικό στην κατηγορία του, ενώ εγγυάται μια μακρά και χωρίς προβλήματα λειτουργία. Τα ξεχωριστά toners και τα μακράς διάρκειας drums μειώνουν τα λειτουργικά κόστη, , διασφαλίζοντας ότι το C650 είναι ιδανικό για οργανισμούς που απαιτούν εκτυπώσεις μεγάλου όγκου και υψηλή κάλυψη χρώματος.