Σε μια ψηφιακή (λόγω των συνθηκών της πανδημίας) εκδήλωση, η Panasonic παρουσίασε σε δημοσιογράφους από όλη την Ευρώπη τα νέα της επιτεύγματα στον τομέα του ήχου και της εικόνας, υποσχόμενη να αναβαθμίσει την ποιότητα της οικιακής μας ψυχαγωγίας.

Με τη φιλοδοξία να φέρει στο σαλόνι κάθε απαιτητικού σινεφίλ την αίσθηση που περιγράφει το νέο της μότο «See it all. Feel it all», ο Ιαπωνικός κολοσσός μας υπόσχεται πως όχι μόνο θα δούμε το αγαπημένο μας κινηματογραφικό περιεχόμενο ακριβώς όπως το οραματίστηκαν οι δημιουργοί του, αλλά πως θα νιώσουμε μια πρωτόγνωρη και ολοκληρωτική οπτικοακουστική εμπειρία. Με δεδομένους τους περιορισμούς που έχει επιβάλει ο Covid-19, κινηματογράφοι, γήπεδα και αρένες συναυλιών καλούνται να βρουν το δρόμο τους στο σαλόνι μας, στην τηλεόραση και στο ηχοσύστημά μας. Με τις νέες της TV και soundbars, η Panasonic, δείχνει να έχει ανακαλύψει τον τρόπο να μας ταξιδέψει από την άνεση και την ασφάλεια του καναπέ μας.

Νέες OLED TV: Με μαγεία από… Hollywood!

Στο πλευρό της ναυαρχίδας JZ2000, η Panasonic παρατάσσει τις νέες JZ1500, JZ1000 και JZ980 σειρές, διαθέσιμες σε 65, 55 και 48-ίντσες. Όπως και η flagship JZ2000, έτσι και οι νέες σειρές που αποκαλύφθηκαν, διαθέτουν χρωματικές ρυθμίσεις που φέρουν τη… βαριά υπογραφή του Stefan Sonnenfeld, ιδρυτή και CEO της Company 3 και συνάμα αξιοσέβαστου… γκουρού της παγκόσμιας βιομηχανίας του θεάματος. Οι μηχανικοί της Panasonic έχουν ξεπεράσει τους εαυτούς τους, καταθέτοντας τα εξαιρετικά φωτεινά Master HDR OLED Professional Edition panels, τα οποία έρχονται φέτος και στις δυο πρωταγωνιστικές σειρές (JZ2000 και JZ1500 στις 65’’ και 55’’). Ιθύνων νους όλων των OLED TV είναι ο ολοκαίνουριος HCX Pro AI processor, ένας επεξεργαστής που εισάγει το αναβαθμισμένο Auto AI picture mode για βελτιστοποίηση της εμπειρίας θέασης ανάλογα με το περιεχόμενο. Για τους φίλους του gaming υπάρχει το «Game Mode Extreme» που ελαχιστοποιεί το latency, ενώ υποστηρίζεται AMD FreeSync Premium.

Panasonic LED TV: Ιδανικές για αθλητικά και gaming

Πρεμιέρα είχαμε και για τις LED TV σειρές JX940 (75, 65, 55 και 49 ιντσών), JX850 (65, 58, 50 και 40 ιντσών) και JX800 (65, 58, 50 και 40 ιντσών). Η σειρά JX940 δανείζεται τον πανίσχυρο HCX Pro AI επεξεργαστή των OLED μοντέλων και εκμεταλλεύεται την τεχνητή νοημοσύνη για να προσαρμόσει αυτόματα τις ρυθμίσεις ανάλογα με το περιεχόμενο που παρακολουθείτε. Στην ίδια σειρά, το, HDR Cinema Display Pro panel προσφέρει ευρύτατες γωνίες θέασης με ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz, ενώ υποστηρίζεται και Dolby Atmos ήχος. Δύο HDMI 2.1 θύρες φροντίζουν για την πλήρη αξιοποίηση των next-gen παιχνιδομηχανών (PlayStation 5 και Xbox Series X). Και η οικονομικότερη σειρά JX800 εποφελείται της ισχύος του νέου HCX AI processor, παντρεύοντάς την με τις ανεξάντλητες δυνατότητες του Android.

Panasonic SC-HTB490

Η ασυναγώνιστα κομψή Panasonic HTB490 ηχομπάρα συνοδεύεται από ένα ασύρματο subwoofer με μπάσο που… ξεχυλίζει από αυτοπεποίθηση! Διαθέτει δυνατότητα για Bluetooth, HDMI (ARC), Optical και USB συνδέσεις και είναι πανέτοιμη να συμπληρώσει την τηλεόρασή σας, αλλά και να χαρίσει ποιοτικό ήχο στις φορητές συσκευές σας.

Collector’s Edition Panasonic SC-HTB01FF SoundSlayer

Η Panasonic σε συνεργασία με την SQUARE ENIX δημιούργησε μια συλλεκτική έκδοση του SoundSlayer 2.1 gaming speaker, βελτιστοποιημένη για το FINAL FANTASY XIV Online. Surround ήχος με ενσωματωμένο subwoofer και υποστήριξη Dolby Atmos, DTS:X και DTS: Virtual X έρχεται σε ένα συμπαγές μικρό σώμα, ιδανικό για να συμπληρώσει κάθε gaming setup.

Panasonic SC-PMX802

Ένα premium Network Hi-Fi ηχοσύστημα έρχεται με Hi-Res Audio δυνατότητες και σύνδεση στο δίκτυο για να απολαμβάνετε υπηρεσίες όπως Spotify ή τα αγαπημένα σας podcasts. Διαθέτει λειτουργικότητα Chromecast, AirPlay 2 και φυσικά Bluetooth Streaming. Την αξεπέραστη ποιότητα ήχου εγγυάται ο Technics JENO Engine Hi-Res amplifier, ενώ δεν λείπουν κλασσικά χαρακτηριστικά όπως CD player και DAB+ radio.