Η D–Link λανσάρει μια νέα σειρά 10 Gigabit Stackable Managed Switches, προσφέροντας κορυφαία ασφάλεια, εξαιρετικά χαμηλό latency με εναλλαγή και δρομολόγηση 10G Ethernet.

Η DLink ανακοίνωσε την καινούργια προσθήκη στην ήδη εντυπωσιακή προϊοντική της γκάμα των multi-Gigabit managed switches με την σειρά DXS-3610 Layer 3 Stackable 10G Managed Switches. Πρόκειται για μια υψηλής απόδοσης, εξαιρετικά χαμηλού λανθάνοντα χρόνου επεκτάσιμη λύση, σχεδιασμένη για δίκτυα επιχειρήσεων, πανεπιστημίων και παρόχων υπηρεσιών.

Η ισχυρή και προηγμένη σειρά DXS-3610 Layer 3 Stackable 10G Managed Switches έχει σχεδιαστεί με 10G Ethernet switching χωρητικότητας έως και 2,16 Tbps, ρυθμούς προώθησης έως 1607 Mbps και 100G θύρες ανερχόμενης ζεύξης και αποτελεί την ιδανική λύση για την διασφάλιση του μέλλοντος των ευρωπαϊκών επιχειρησιακών δικτύων.

Η σειρά DXS-3610 Switches παρέχει μεγάλη ευελιξία σε ένα εκτενές εύρος  περιβαλλοντικών συνθηκών – με ένα ευρύ φάσμα θυρών, είναι διαθέσιμη σε δύο εκδόσεις, είτε 48 x 10G Base-T είτε 10G SFP+ θύρες με 6 x 100G QSFP28. Για μεγαλύτερες επιχειρήσεις, αυτή η σειρά Switches μπορεί να ομαδοποιήσει μέχρι και 12 μονάδες για να λειτουργήσουν σαν μία μεμονωμένη πανίσχυρη μονάδα με έως και 1.2 Tbps stacking bandwidth. Επιπλέον, τροφοδοτικά με δυνατότητα εναλλαγής ρεύματος, με διαμοιρασμό φορτίου και εφεδρικοί ανεμιστήρες, για τη μείωση τόσο της διακοπής λειτουργίας όσο και της κατανάλωσης ενέργειας, μεγιστοποιούν την διαθεσιμότητα και αξιοπιστία του δικτύου.

Διαθέσιμη με βασικό ή ενισχυμένο λογισμικό, η σειρά DXS-3610 Switches χαρακτηρίζεται από layer 2, VLAN, multicasting, Quality of Service (QoS), ασφάλεια, κέντρο πληροφοριών και στατικά πρωτόκολλα routing. Η προηγμένη έκδοση υποστηρίζει χαρακτηριστικά L3 όπως L3 routing, L3 Multicast, και MPLS, καθιστώντας τα Switches αυτά κατάλληλα για την ανάπτυξη δικτύων παρόχων υπηρεσιών ή δικτύων του δημόσιου τομέα. Η σειρά DXS-3610 Switches προσφέρεται επίσης με ενσωματωμένη τη λειτουργία «Switch Resource Management», η οποία επιτρέπει στο hardware να προσαρμόζεται δυναμικά και να βελτιστοποιείται ανάλογα με τη χρήση. Τα switches σειράς DXS-3610 είναι συμβατά με OpenFlow v1.3 και με δίκτυα με SDN.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων της D-Link στο Gr-sales@dlink.com.