H LEXIS Πληροφορική Α.Ε. (www.lexis.gr), επίσημος αντιπρόσωπος της VIVOTEK σε Ελλάδα και Κύπρο από το 2004, παρουσιάζει τη νέα εξωτερικού χώρου IP κάμερα CC9380-HV για πανοραμική θέαση 180ο, χωρίς τυφλά σημεία!

Η κάμερα αποτελεί την ιδανική επιλογή για τοποθέτηση σε χώρους υψίστης ασφαλείας, όπως χώρους κράτησης, φυλακές, ψυχιατρικές κλινικές και ιδρύματα, καθώς και σε ανοιχτούς χώρους που απαιτείται ενιαία κάλυψη. Διαθέτει αισθητήρα 5-megapixel full HD με ανάλυση 2560×1920 στα 30fps, οριζόντια πανοραμική θέαση 180° και κάθετη θέαση 120° με δυνατότητα κάθετης κίνησης του φακού κατά +/-25°. 

Υποστηρίζει το πρότυπο συμπίεσης Η.265 που σε συνδυασμό με τις τεχνολογίες Smart Stream IIΙ και 3DNR βοηθούν στην εξοικονόμηση δικτυακού bandwidth έως και 90% σε σχέση με την παραδοσιακή τεχνολογία H.264 χωρίς Smart Stream. Ενσωματώνει τη λειτουργία WDR Pro (120 dB) για κάλυψη σημείων με έντονη αντίθεση φωτός, ενώ με την τεχνολογία Supreme Night Visibility (SNV) παρέχει υψηλής ποιότητας εικόνα και χρωμάτων σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Επιπλέον, διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο για καταγραφή ήχου σε απόσταση έως 5 μέτρων.

Το περίβλημα της κάμερας είναι σχεδιασμένο σύμφωνα με τα πρότυπα IP66 και IK10, για την προστασία της από το νερό, τη σκόνη και τους βανδαλισμούς. Στα χαρακτηριστικά της κάμερας περιλαμβάνονται η υποδοχή για κάρτα SD, η τροφοδοσία μέσω Ethernet, η συμβατότητα ONVIF, καθώς και η ιδιαίτερη ευκολία εγκατάστασης, ενώ διαθέτει 3 χρόνια εγγύηση. 

Η κάμερα VIVOTEK CC9380-HV ενσωματώνει δωρεάν Trend Micro anti-intrusion software διάρκειας 1 έτους και είναι διαθέσιμη μέσα από το εξουσιοδοτημένο δίκτυο συνεργατών της LEXIS.