H United Group ανακοίνωσε ότι υπέγραψε αποκλειστική συμφωνία για να προσφέρει στους χρήστες της σε όλη την περιοχή πρόσβαση στην TIDAL, την παγκόσμια μουσική και ψυχαγωγική πλατφόρμα streaming, που φέρνει πιο κοντά κοινό και καλλιτέχνες, μέσω της μουσικής, του περιεχομένου και των εμπειριών.

Η συμφωνία μεταξύ της United Group και της TIDAL παρέχει στους λάτρεις της μουσικής σε όλη τη Νοτιοανατολική Ευρώπη απεριόριστη πρόσβαση, χωρίς διαφημίσεις, στον εκτενή κατάλογο της TIDAL, στον οποίο περιλαμβάνονται περισσότερα από 70 εκατομμύρια μουσικά κομμάτια από κάθε μουσικό είδος, καθώς και 250.000 βίντεο κλιπ.

Η United Group παρέχει ήδη πρόσβαση στην TIDAL στη Βουλγαρία, μέσω του παρόχου VIVACOM. Το λανσάρισμα της νέας υπηρεσίας στις υπόλοιπες χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται ο Όμιλος αναμένεται σύντομα. Αυτό συμπεριλαμβάνει την Σερβία, την Κροατία, το Μοντενέγκρο, τη Βοσνία & Ερζεγοβίνη, την Σλοβενία και τη Βόρεια Μακεδονία όπου η TIDAL είναι τώρα διαθέσιμη για πρώτη φορά.

«Η συμφωνία αυτή αποτελεί συναρπαστική ευκαιρία για εμάς να προσφέρουμε στους χρήστες αποκλειστική πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας μουσική, διαθέσιμη μέσω streaming. Συνεργαζόμενοι με την TIDAL, ανεβάζουμε για μια ακόμα φορά τον πήχη, όσον αφορά την παροχή του πιο ελκυστικού τοπικού και διεθνούς περιεχομένου που διατίθεται σήμερα στην αγορά», δήλωσε η Διευθύνουσα Σύμβουλος της United Group, Victoriya Boklag. 

“Η streaming ψυχαγωγία έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας πολλών ανθρώπων. Η συνεργασία με τον κορυφαίο πάροχο τηλεπικοινωνιών, τον Όμιλο United Group, μας επιτρέπει να προσεγγίσουμε ακόμα περισσότερους λάτρεις της μουσικής σε όλη την Ευρώπη”, δήλωσε ο Lior Tibon, TIDAL COO. Με κοινό στόχο την προσφορά μιας αναβαθμισμένης εμπειρίας για όλα τα μέλη, η συνεργασία μας θα μας επιτρέψει να προσεγγίσουμε νέα κοινά και να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο τη σχέση μεταξύ καλλιτεχνών και θαυμαστών”, δήλωσε.

Η TIDAL είναι υπηρεσία streaming μουσικής, που προσφέρει μια μοναδική εμπειρία σε κάθε φίλο της μουσικής. 

Εκτός από την premium κατηγορία, η κατηγορία HiFi της TIDAL συνδυάζει ήχο χωρίς απώλειες – ή ανώτερης ποιότητας – με βίντεο κλιπ υψηλής ανάλυσης και αποκλειστικό περιεχόμενο, όπως ζωντανά streaming και ερμηνείες, συναντήσεις με καλλιτέχνες, ακρόαση άλμπουμ, συνεντεύξεις σχετικά με τις πρωτότυπες σειρές της TIDAL και πολλά άλλα.

 

Επίσης περιλαμβάνει χιλιάδες playlists, καταρτισμένες από την έμπειρη ομάδα ηχοληπτών της TIDAL, αλλά και από τους ίδιους τους καλλιτέχνες, ντοκιμαντέρ από τα παρασκήνια και συνεντεύξεις με πλειάδα μουσικών, συμπεριλαμβανομένων των νικητών του πιλοτικού προγράμματος της πλατφόρμας TIDAL Unplugged, καθώς και podcasts και σειρές βίντεο, όπως οι  Rap Radar, CRWN,  Car Test και In Conversation.

Η United Group παρέχει περιεχόμενο σε μια αγορά άνω των 40 εκατομμυρίων ανθρώπων μέσω θυγατρικής της στα Μέσα Ενημέρωσης, της United Media. Εκτός από την παροχή του καλύτερου τοπικού και διεθνούς περιεχομένου, παράγει επίσης δεκάδες χιλιάδες ώρες πρωτότυπου περιεχομένου κάθε χρόνο, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται τα πιο δημοφιλή μουσικά ψυχαγωγικά προγράμματα, σειρές υψηλού προϋπολογισμού και αθλητικές εκπομπές.