Η Schneider Electric, πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, ανακοίνωσε την επέκταση της σειράς Easy UPS 3L από 250 kVA έως 600 kVA (400V) με την προσθήκη τριών νέων τριφασικών Συστημάτων Αδιάλειπτης Παροχής Ισχύος (UPS) (250, 300, 400 kVA) για εξωτερικές μπαταρίες.

Τα Easy UPS 3L, που είναι διαθέσιμα στις περισσότερες χώρες, απλοποιούν και βελτιστοποιούν την παραμετροποίηση και τη συντήρηση, παρέχοντας μέγιστη λειτουργικότητα σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, καθώς και σε μικρές βιομηχανικές εφαρμογές UPS. 

Με εξαιρετικό συμπαγή σχεδιασμό, υποστηρίζοντας παράλληλες και υψηλής διαθεσιμότητας αρχιτεκτονικές, σε συνδυασμό με υψηλές ηλεκτρικές επιδόσεις,  τα Easy UPS 3L προστατεύουν τον απαραίτητο εξοπλισμό από ζημιές που προκαλούνται κατά τη διάρκεια μιας διακοπής ρεύματος, ή σε περιπτώσεις αυξομείωσης της ηλεκτρικής τάσης σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Ακόμη, με απόδοση έως και 96% συμβάλλουν στη βελτιστοποίηση του λειτουργικού κόστους, ενώ περιλαμβάνουν μια ποικιλία μπαταριών και μια ευρεία γκάμα συνοδευτικών εξαρτημάτων και εξοπλισμών, που διευκολύνουν την ενσωμάτωσή τους σε κάθε περιβάλλον.  

«Διευρύνοντας τη συγκεκριμένη σειρά, η Schneider Electric συνεχίζει να καλύπτει την ανάγκη της αγοράς για απλές, ολοκληρωμένες και ανταγωνιστικές λύσεις, που εστιάζουν στην αποτελεσματικότητα, την ευελιξία, την προβλεψιμότητα και την αξιοπιστία των επιχειρήσεων. Η σειρά προσφέρει εύκολη διαμόρφωση, εγκατάσταση, χρήση και συντήρηση» δήλωσε ο Mustafa Demirkol, Global VP 3-Phase UPS Offer Management & Marketing, της Schneider Electric. «Χάρη στον συνδυασμό των εξαιρετικών τεχνικών χαρακτηριστικών, τον συμπαγή και ευέλικτο σχεδιασμό τους, αλλά και το βελτιστοποιημένο αποτύπωμα, τα τριφασικά Easy UPS 3L αποτελούν την ιδανική επιλογή για την απρόσκοπτη λειτουργία των επιχειρήσεων με εύκολο και οικονομικό τρόπο, είτε πρόκειται για εγκατάσταση στον χώρο παραγωγής είτε σε οποιαδήποτε ηλεκτρολογική εγκατάσταση.  

Παράλληλα, το παγκόσμιο δίκτυο εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας και οι εξειδικευμένοι τοπικοί αντιπρόσωποι παρέχουν στους πελάτες μια ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής των Easy UPS 3L. Επιπλέον, παρέχεται η υπηρεσία start-up που εξασφαλίζει την ορθή και ασφαλή λειτουργία των Easy UPS 3L, βελτιστοποιώντας την απόδοση, την αξιοπιστία και την ασφάλειά τους. 

Εύκολη εγκατάσταση, χρήση και συντήρηση των Easy UPS 3L: 

  • Διαθέτοντας χαρακτηριστικά όπως τα προστατευμένα κυκλώματα, τα φίλτρα σκόνης εύκολης αντικατάστασης και την ισχυρή προστασία κατά της υπερφόρτωσης, τα Easy UPS 3L προσφέρουν ανθεκτικότητα σε περιβάλλοντα με δυσμενείς συνθήκες συνιστώντας την πλέον αξιόπιστη λύση για την εξασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας της επιχείρησης.
  • Παρέχουν μειωμένη πολυπλοκότητα συστήματος και εξοικονόμηση σε λειτουργικά κόστη.
  • Ευέλικτος σχεδιασμός και αυξημένη χωρητικότητα. Μπορείτε να εγκαταστήσετε έως και 5 UPS παράλληλα για εξοικονόμηση χώρου ή 5 +1 UPS για μέγιστη εφεδρεία. Εάν το σύστημα σταματήσει να λειτουργεί, το φορτίο θα συνεχίσει να υποστηρίζεται από τα υπόλοιπα συστήματα παροχής ισχύος, με την προϋπόθεση ότι το φορτίο είναι μικρότερο από τη χωρητικότητα των λειτουργικών power blocks του συστήματος.
  • Εύκολη παρακολούθηση και διαχείριση μέσα από την cloud σουίτα εφαρμογών EcoStruxure IT που είναι διαθέσιμη με κάθε αγορά κάρτας δικτύου. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα www.schneider-electric.com/ecostruxure-it και να δοκιμάσετε δωρεάν το προηγμένο λογισμικό διαχείρισης,  EcoStruxure IT Expert για 30 ημέρες.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα Easy UPS 3L, μπορείτε να επισκεφθείτε την ακόλουθη σελίδα.

Σχετικά με το EcoStruxure

Το EcoStruxure™ είναι η ανοιχτή, διαλειτουργική αρχιτεκτονική και πλατφόρμα της Schneider Electric. Το EcoStruxure προσφέρει προστιθέμενη αξία στους πελάτες όσον αφορά στην ασφάλεια, την αξιοπιστία, την  αποδοτικότητα, τη βιωσιμότητα και τη συνδεσιμότητα. Το EcoStruxure αξιοποιεί τεχνολογίες IoT, mobility, ανίχνευσης, analytics και κυβερνοασφάλειας για να παρέχει καινοτομία σε κάθε επίπεδο. Αυτό περιλαμβάνει συνδεδεμένα προϊόντα, edge control, εφαρμογές, analytics και υπηρεσίες που υποστηρίζονται από λογισμικό Customer Lifecycle Software. Το EcoStruxure έχει εγκατασταθεί περίπου 500.000 φορές με την υποστήριξη πάνω από  20.000 developers, συνδέοντας πάνω από 1.6 εκατομμύρια συσκευές υπό διαχείριση, αξιοποιώντας περισσότερες από 40 ψηφιακές υπηρεσίες.  

Σχετικά με την Schneider Electric

Σκοπός της Schneider Electric είναι να ενθαρρύνει όλο τον κόσμο να αξιοποιεί στο έπακρο την ενέργεια και τους πόρους που διαθέτει, γεφυρώνοντας την πρόοδο και τη βιωσιμότητα για όλους. Αυτό, το ονομάζουμε ‘Life Is On’.

Αποστολή μας είναι να αποτελούμε τον ψηφιακό σας συνεργάτη για την Aειφορία και την Aποδοτικότητα.
Προωθούμε τον ψηφιακό μετασχηματισμό συνδυάζοντας παγκοσμίως κορυφαίες τεχνολογίες διεργασιών και ενέργειας, συνδεσιμότητα προϊόντων από end-point έως cloud, ελέγχους, λογισμικά και υπηρεσίες, σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής, συνθέτοντας ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης, για Κατοικίες, Κτίρια, Data Centers, Υποδομές και Βιομηχανίες.

Είμαστε μία πολυεθνική εταιρεία, ωστόσο δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση σε τοπικό επίπεδο. Είμαστε υπέρμαχοι των ανοιχτών προτύπων και των συνεργατικών οικοσυστημάτων που εργάζονται με πάθος για τις αξίες μας για έναν ουσιαστικό επιχειρηματικό σκοπό και ένα περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς που προωθεί τη συμμετοχή και την πρωτοβουλία από όλους.