O Μάρτιος είναι ο μήνας των γυναικών, με την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας να δεσπόζει τη Δευτέρα, 8 Μαρτίου. Στην Ελλάδα, το Viber παίρνει αυτό το μήνα μια σειρά από πρωτοβουλίες για την τόνωση της γυναικείας δυναμικής και για να δώσει στις γυναίκες αφορμές για να γιορτάσουν, να νιώσουν περισσότερη αυτοπεποίθηση και να εκτιμήσουν τις δυνατότητές τους.

Η πρώτη από αυτές τις πρωτοβουλίες έρχεται ανήμερα την Ημέρα της Γυναίκας, από την ενσάρκωση της γυναικείας δυναμικής στην Ελλάδα, Ελένη Πετρουλάκη.

Η Ελένη, που γιορτάζει παράλληλα και τον ένα χρόνο από το ξεκίνημα της πολύ επιτυχημένης της Κοινότητας στο Viber, Fitlab by Eleni Petroulaki, παρουσιάζει ένα πακέτο αυτοκόλλητων, γεμάτο με girl power, που θα διατίθεται δωρεάν για όλους. Μπορείτε να κατεβάσετε τα αυτοκόλλητα από εδώ: https://vb.me/87d35f

Αλλά τα δώρα δεν σταματούν εκεί. Για όλες τις γυναίκες που ακολουθούν την Κοινότητα Fitlab by Eleni Petroulaki, η οποία έχει ήδη πάνω από 33.000 μέλη, παρουσιάζει και ένα διαγωνισμό που θα δώσει σε μία από αυτές την ευκαιρία για ένα πλήρη μήνα του προγράμματος Total Body Make Over που επιμελείται η Ελένη, συμπεριλαμβανομένων συνεδριών  γυμναστικής με την ίδια μέσω βιντεοκλήσεων στο Viber αλλά και των προϊόντων ευεξίας που έχει δημιουργήσει. Ο πιο εύκολος τρόπος για να ακολουθήσει κάποιος την Κοινότητα είναι να κατεβάσει τα αυτοκόλλητα. 

Ο διαγωνισμός, με την ονομασία PowerWoman, θα τρέξει στις 8 και 9 Μαρτίου. Τα μέλη της Κοινότητας που θα στείλουν ένα προσωπικό, γεμάτο κίνητρο και έμπνευση σχετικά με την Ημέρα της Γυναίκας στην Ελένη, ξεκινώντας με το hashtag #PowerWoman θα μπει αυτόματα στην κλήρωση που θα γίνει στις 10 του μηνός και θα αναδείξει τη νικήτρια.