H realme βραβεύτηκε από τον κορυφαίο, διεθνώς αναγνωρισμένο θεσμό «Προϊόν της Χρονιάς» για το μοντέλο της, realme 7 Pro.

Η διεθνής μάρκα smartphone που εισήλθε δυναμικά στην ελληνική αγορά έχει ήδη κατακτήσει την 5η θέση στις κορυφαίες μάρκες smartphones της Ελλάδας στο 4ο τετράμηνο του 2020, σύμφωνα με τα στοιχεία της Canalys, αλλά και την 7η θέση παγκοσμίως σύμφωνα με τα στοιχεία της ερευνητικής εταιρείας δεδομένων Counterpoint.

Το βραβείο «Προϊόν της Χρονιάς» είναι ο μεγαλύτερος και σημαντικότερος θεσμός βράβευσης διεθνώς σχετικά με την καινοτομία καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών και πλέον διοργανώνεται σε πάνω από 45 χώρες. Στόχος είναι μέσα από το θεσμό να αναδεικνύονται νέα καινοτόμα προϊόντα της αγοράς και να επιβραβεύονται οι προσπάθειες των επιχειρήσεων που δημιουργούν με γνώμονα την καινοτομία. Οι διακρίσεις προκύπτουν έπειτα από ψηφοφορία του καταναλωτικού κοινού. Η πανελλήνια έρευνα για τα βραβεία του 2021 διεξήχθη από την εταιρία ερευνών IRI HELLAS σε 3.200 καταναλωτές.

Το μοντέλο realme 7 Pro το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ,  ικανοποίησε με τον καλύτερο τρόπο και τις δύο πλευρές, όντας αντιπροσωπευτικό παράδειγμα της ταυτότητας αλλά και των στόχων που η εταιρεία έχει ορίσει για τον εαυτό της: να βρίσκεται πάντα πρώτη στον καθορισμό των νέων τάσεων υψηλής τεχνολογίας με προϊόντα κορυφαίας απόδοσης, μοντέρνας σχεδίασης και σε τιμές πάντοτε προσιτές για όλους. 

Με οθόνη υψηλής ανάλυσης super AMOLED 2400 x 1080 pixels, οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 720G, κύρια κάμερα 64MP, μπαταρία 4500 mAh, ταχεία φόρτιση 65W και όλα αυτά σε τιμή χαμηλότερη των 300 ευρώ, το realme 7 Pro αναγνωρίστηκε έτσι τόσο από τους επαγγελματίες όσο και από τους καταναλωτές ως το απόλυτα καινοτόμο προϊόν smartphone για το 2021. Αυτή η τόσο σημαντική αναγνώριση αποτελεί μία εξαιρετικά μεγάλη επιβράβευση για την εταιρεία και τις προσπάθειές της και η realme δεσμεύεται στο ελληνικό καταναλωτικό κοινό πως αυτό αποτελεί μόνο την αρχή: νέα προϊόντα, μεγαλύτερες καινοτομίες αλλά και εκπλήξεις αναμένεται σύντομα να ακολουθήσουν.