H Huawei, κορυφαίος παγκόσμιος προμηθευτής Τεχνολογικών Λύσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών (ICT), με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την αναγνώρισή της ως κορυφαίος πάροχος Data Center και Cloud Networking για το 2020 σύμφωνα με το Gartner Peer Insights. Έπειτα από αξιολόγηση κατάφερε να συγκεντρώσει 4,9/ 5 αστέρια από τον Νοέμβριο του 2020, γεγονός που την ανέδειξε στην πρώτη θέση μεταξύ σχεδόν 20 προμηθευτών.

Από τον Νοέμβριο του 2020, το Huawei CloudFabric συγκέντρωσε σχόλια πελατών από διάφορους κλάδους παγκοσμίως αναφορικά με προϊόντα και λύσεις όπως τα data centers CloudEngine, το iMaster NCE-Fabric – ένα αυτόνομο σύστημα διαχείρισης και ελέγχου DCN και το Huawei iMaster NCE- FabricInsight – μια έξυπνη πλατφόρμα ανάλυσης σχεδιασμένη για DCN. Στις κατηγορίες προϊόντων, ενσωμάτωσης και ανάπτυξης, υπηρεσιών και υποστήριξης, η Huawei έλαβε υψηλές βαθμολογίες από πελάτες σε διάφορους κλάδους όπως τα οικονομικά, το διαδίκτυο, τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και τις δημόσιες υπηρεσίες.

  • «Τα τμήματά μας χρησιμοποιούν τα switches της Huawei. Η τεχνολογία τους είναι κορυφαία και οι λειτουργίες τους πολύ αξιόπιστες» – Σχόλια Οικονομικού Διευθυντή.
  • «Υψηλής ποιότητας switches και υπηρεσίες! Η λύση ADN είναι πολύ εντυπωσιακή, έχει βελτιώσει σημαντικά την τυποποίηση και την αποτελεσματικότητα της διαχείρισης δικτύου. Επίσης ο αναλυτής δικτύου FabricInsight  έχει αποτρέψει σφάλματα στο δίκτυο με το γρήγορο εντοπισμό τους κατά τη διάρκεια του έτους» – Σχόλια από έναν μηχανικό O&M στο δημόσιο τομέα.

«Είναι τιμή μας που λαμβάνουμε αυτή τη διάκριση για ακόμη μια φορά, με την υψηλότερη βαθμολογία (4,9/5) και την αναγνώριση από διεθνείς πελάτες. Ευχαριστούμε όλους για τα θετικά σχόλια μέσω του Gartner Peer Insights», δήλωσε ο Leon Wang, Ηuawei President Data Center Network. «Στο μέλλον, θα συνεχίσουμε να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις των πελατών και στην επίτευξη συνεχούς καινοτομίας, παρέχοντας προϊόντα και λύσεις που αναγνωρίζονται από τους πελάτες και με αυτόν τον τρόπο συμβάλλουν στην επιτάχυνση του ψηφιακού τους μετασχηματισμού.»

«Το Huawei CloudFabric εξυπηρετεί περισσότερους από 9.200 εταιρικούς πελάτες σε περισσότερες από 140 χώρες. Η εμπιστοσύνη των πελατών προέρχεται από την καινοτομία και την κορυφαία θέση της Huawei στα DCNs.»

  • Το 2020, η Huawei κυκλοφόρησε το CloudFabric 2.0. Βασιζόμενη σε μια ανοιχτή αρχιτεκτονική, αυτή η λύση μπορεί να συνδεθεί σε πολλαπλά Cloud και είναι συμβατή με συσκευές από πολλούς προμηθευτές, μειώνοντας τα λειτουργικά έξοδα (OPEX) κατά 28%. Το έξυπνο και χωρίς απώλειες δίκτυο 400GE υψηλής χωρητικότητας διαθέτει μηδενική απώλεια πακέτων και χαμηλό latency, βελτιώνοντας την ικανότητα των υπολογιστών κατά 27% και την αποθήκευση δεδομένων IOPS πάνω από 30%.
  • Η Huawei παρουσίασε τον switch νέας γενιάς CloudEngine 16800 400GE DC που βασίζεται στην κορυφαία νέα πλατφόρμα, στις νέες οπτικές διεπαφές και στη νέα ευφυΐα και επιτρέπει την αποτελεσματική συνεργασία μεταξύ διαφορετικών πεδίων «νέας υποδομής» και επιταχύνει τον ψηφιακό μετασχηματισμό.
  • Εκτός από τις καινοτόμες λύσεις και τα προϊόντα, οι switches CloudEngine DC της Huawei έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών παγκοσμίως. Σύμφωνα με το μερίδιο αγοράς της Gartner: Enterprise Network Equipment by Market Segment, Worldwide, 2Q20, 29 Σεπτεμβρίου 2020 [1], το μερίδιο αγοράς των Ethernet Switches των 10Gbps και 25Gbps της Huawei κατατάσσεται υψηλότερα στις παγκόσμιες εξαγωγές.

Το Gartner Peer Insights είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα αξιολογήσεων λογισμικού και υπηρεσιών πληροφορικής από IT επαγγελματίες και υπεύθυνους λήψης αποφάσεων τεχνολογίας. Ο στόχος της είναι να βοηθάει τους Διευθυντές ΙΤ να λαμβάνουν πιο διορατικές αποφάσεις και τους παρόχους τεχνολογίας να βελτιώνουν τα προϊόντα τους λαμβάνοντας αντικειμενικά και αμερόληπτα σχόλια από τους πελάτες τους. Το Gartner Peer Insights περιλαμβάνει περισσότερες από 350.000 επιβεβαιωμένες κριτικές σε περισσότερες από 340 αγορές. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λύσεις των  switches CloudFabric DCN και CloudEngine DC της Huawei, επισκεφθείτε τον ιστότοπο Huawei DCN Solution