Η Acer, ο επίσημος παγκόσμιος συνεργάτης PC και monitor για το Intel Extreme Masters, θα προσφέρει στους θαυμαστές αποκλειστικές προσφορές κατά τη διάρκεια της εμβληματικής εκδήλωσης στο Κατοβίτσε με μια νέα σειρά από επίσημα Predator IEM PCs και monitor.

ΕΠΙΣΗΜΑ PREDATOR IEM PCs

Η Acer ανάβει φωτιές στη Season 15 του IEM, αφού ανακοίνωσε μια σειρά από πρόσφατες βελτιώσεις στην απόδοση της σειράς Predator. Η ανανεωμένη σειρά περιλαμβάνει: τα Predator Triton 300 SE και Helios 300 που ανακοινώθηκαν στην CES 2021, το Predator Orion 3000 και 5000 με νέες GPU και την οθόνη Predator X25 με ρυθμό ανανέωσης 360Hz. Τα Predator PCs και monitor με την πιο πρόσφατη τεχνολογία ενίσχυσης ισχύος θα ανεβάσουν τον πήχη στο ανταγωνιστικό gameplay, αυξάνοντας την αδρεναλίνη στους φίλους του gaming σε όλο τον κόσμο και επιτρέποντάς τους να παίξουν τα πιο πρόσφατα games, όπως το CS: GO, σαν επαγγελματίες.

Το εκπληκτικά γρήγορο νέο Predator Triton 300 SE gaming laptop, που ανακοινώθηκε στην CES 2021, επεκτείνει τα όρια της απόδοσης, αφού έχει ανανεωθεί με το NVIDIA GeForce RTX 3060 Laptop GPU. Χάρη στην αρχιτεκτονική NVIDIA Ampere, αυξάνει την ενεργειακή απόδοση με τη δύναμη των δύο, επιταχύνει δραστικά την συνολική απόδοση και εισάγει τεχνολογίες Max-Q 3ης γενιάς για εξαιρετικά φορητό gaming. Το Predator Triton 300 πετυχαίνει την αποστολή του, να προσφέρει στους gamers την καλύτερη στην κατηγορία του φορητή εμπειρία gaming με άπειρη ισχύ, ενσωματώνοντας έναν επεξεργαστή Intel Core i7 H35-series Special Edition 11ης γενιάς, που φτάνει τα 5G Hz, γι