Έμπειρα στελέχη της ελληνικής αγοράς απαντούν στο ερώτημα που τριβελίζει το μυαλό των gamers που θέλουν να γευτούν στο μέγιστο την εμπειρία των καινούριων παιχνιδομηχανών…

Aποκτήσατε ή σχεδιάζετε να αποκτήσετε ένα PlayStation 5, ένα Xbox Series X ή μια πανίσχυρη κάρτα γραφικών για το PC σας και θέλετε να το συνδέσετε σε μια τηλεόραση που να αξιοποιεί το 100% των δυνατοτήτων του νέου σας gaming καυχήματος; Ζητήσαμε από τους ειδικούς των εταιρειών να μας προτείνουν δυο μοντέλα της εταιρείας τους ιδανικά για μια next-gen εμπειρία παιχνιδιού, αφενός την απόλυτη flagship πρόταση και αφετέρου μια πιο προσγειωμένη σε επίπεδο κόστους, μα καθ΄ όλα ικανότατη gaming TV. Οι απαντήσεις ακολουθούν και η επιλογή, δική σας!

 

Μάνθος Πάγκαλος

Εμπορικός διευθυντής της LG Electronics Hellas

Μάνθος ΠάγκαλοςΚαθώς το gaming στην Ελλάδα γίνεται όλο και πιο δημοφιλές τα τελευταία χρόνια, στην LG επικεντρωνόμαστε στο να προσφέρουμε στους καταναλωτές μια ευρεία σειρά προϊόντων οικιακής ψυχαγωγίας, που τους δίνει τη δυνατότητα να απολαύσουν μια διαφορετική εμπειρία, περισσότερο εξελιγμένη, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες του σήμερα, αλλά και του μέλλοντος. Μέσα στο 2020, μεταξύ των νέων LG τηλεοράσεων που κυκλοφόρησαν, παρουσιάσαμε και τις OLED GX και CX TVs που ενσωματώνουν ειδικά χαρακτηριστικά για gaming, αποτελώντας την ιδανική επιλογή για εκείνους που αναζητούν να παίξουν τα αγαπημένα τους video games σε κονσόλα με αξεπέραστη ποιότητα εικόνας και ήχου. Ειδικότερα, η OLED GX 65 ιντσών αντιπροσωπεύει αυτό που ονομάζουμε «premium gaming». Εφαρμόζοντας τέλεια στον τοίχο, σαν ένα πραγματικό έργο τέχνης στο σαλόνι του σπιτιού, τα γραφικά των παιχνιδιών αποδίδονται πιο καθαρά, χωρίς καθυστερήσεις και αλλοιώσεις σε μια μεγάλη οθόνη.

Από την άλλη πλευρά, η OLED CX 48 ιντσών μπορεί να τοποθετηθεί σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού, από το σαλόνι, το work station που έγινε απαραίτητος χώρος λόγω πανδημίας, μέχρι το γραφείο ή το υπνοδωμάτιο. Ως οι πρώτες τηλεοράσεις της αγοράς που υποστηρίζουν NVIDIA G-SYNC τεχνολογία και διαθέτοντας υψηλότερο ρυθμό καρέ, VRR, ALLM και eARC (ενισχυμένο κανάλι επιστροφής ήχου), είναι οι απόλυτες επιλογές για τις κονσόλες επόμενης γενιάς.

 

Μπάμπης Κυριλλίδης

CE Product Management Leader της Samsung Electronics Hellas

Μπάμπης ΚυριλλίδηςΚατασκευασμένες για νικητές, οι τηλεοράσεις της Samsung λειτουργούν σε τέλεια συνεργασία με τις κονσόλες επόμενης γενιάς και απελευθερώνουν την πραγματική ισχύ τους, προσφέροντας στους παίκτες  την πιο συναρπαστική εμπειρία παιχνιδιού μέχρι σήμερα. Αρχικά, η οθόνη Q70T αποτελεί μια value for money λύση, καθώς προσφέρει την πλήρη ισχύ της QLED. Ο ισχυρός επεξεργαστής Quantum 4K της Samsung βελτιώνει την ποιότητα της εικόνας σε εξαιρετικές συνθήκες προβολής, βελτιώνοντας παράλληλα όλο το περιεχόμενο. Η τεχνολογία Real Game Enhancer+ με FreeSync για 120Hz/4K, Black EQ για άψογη απόδοση σκούρων πλάνων, Game Motion Plus για άριστη απόδοση της κίνησης και χαμηλό input lag 6ms Vrr/10ms Normal, εξασφαλίζει ένα βελτιωμένο παιχνίδι, με σαφή ορατότητα, χωρίς να απαιτούνται έξτρα ρυθμίσεις κάθε φορά. Με λειτουργία Adaptive Sound για αυτόματη ενεργοποίηση του Game DSP, δυνατότητα Multi View για διπλή οθόνη, τεχνολογία quantum dots για υψηλή απόδοση χρωμάτων και Burn in free για απροβλημάτιστη λειτουργία, η Q70T συμβάλλει στην κατάκτηση της κορυφής κάθε leaderboard. Ανεβαίνοντας κατηγορία, η high-end οθόνη Q800T της Samsung, δηλώνει έτοιμη για το σήμερα και το αύριο. Με πραγματική 8K ανάλυση και πανίσχυρο Quantum 8K επεξεργαστή, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να βιώσουν εμπειρία pro-gaming που ξεπερνά τα όρια. Η τεχνολογία 8K AI Upscaling αναβαθμίζει διάφορους τύπους πηγών και αναλύσεων σε 8Κ μέσω της μηχανικής μάθησης, δημιουργώντας άψογες υφές, ρεαλιστικές ακμές και μειώνοντας το θόρυβο pixel προς pixel. Η λειτουργία Adaptive Picture εγγυάται εξαιρετική εικόνα, κάθε στιγμή, αφού προσαρμόζεται ενεργά στο περιβάλλον προβολής, προσαρμόζοντας αυτόματα τη φωτεινότητα. Με φωτισμό Direct Full Array για άψογη διαχείριση του μαύρου και υψηλή αντίθεση, Object Tracking Sound+ για πραγματικό 3D ήχο, Ultra Viewing Angle για λεπτομερή εικόνα, ακόμα και από το πλάι, τεχνολογία Quantum Dot για άψογη απόδοση χρωμάτων και, φυσικά, τεχνολογία Real Game Enhancer+, η Q800T βοηθά τους gamers να κερδίσουν περισσότερα παιχνίδια και να αποκτήσουν περισσότερο έλεγχο στις gaming κονσόλες επόμενης γενιάς.

 

Εδουάρδος Κουρής

Product Manager TV της Sony Europe B.V., Greek Branch