Η ViewSonic Corp., κορυφαία παγκοσμίως κατασκευάστρια λύσεων απεικόνισης, παρουσιάζει τον νέο Instant Smart 1080p φορητό προβολέα M2e.

Αυτή η νέα προσθήκη στη σειρά M smart φορητών προβολέων LED, χρησιμοποιεί τεχνολογία Time-of-Flight (ToF) για άμεση, αυτόματη εστίαση, ενώ παράλληλα διαθέτει εξαιρετικά ελαφριά και φορητή σχεδίαση. Η τεχνολογία ToF επιτρέπει στον M2e να κάνει αυτόματη εστίαση σε ένα μόνο δευτερόλεπτο, κάτι που ισοδυναμεί με 3-5 φορές μεγαλύτερη ταχύτητα σε σύγκριση με τις τρέχουσες μεθόδους. Παρέχει άψογη οπτική ακρίβεια, εύκολο setup, ενώ η φορητότητά του προσφέρει ευέλικτη ψυχαγωγία και εργασία στο σπίτι.

“Η ViewSonic είναι μία κορυφαία κατασκευάστρια εταιρεία οπτικής τεχνολογίας, που είναι αφοσιωμένη στην καινοτομία και την αναβάθμιση των προβολέων LED, καθιστώντας τους πιο έξυπνους και πιο εύκολους στη χρήση, ώστε να βελτιώνουν την εμπειρία του χρήστη”, δήλωσε ο Dean Tsai, Head of the Projector BU της ViewSonic. “Με την  κυκλοφορία του M2e και την εφαρμογή της τεχνολογίας ToF, έχουμε φτάσει σε ένα νέο ορόσημο, το οποίο πληροί την εύκολη χρήση στο σπίτι. Καθώς οι άνθρωποι τείνουν πλέον να μένουν μέσα περισσότερο, ο νέος M2e τους επιτρέπει να απολαμβάνουν μια άνευ προηγουμένου οπτικοακουστική εμπειρία, ενώ οι πολύτιμες στιγμές με την οικογένεια αποκτούν πλέον μεγαλύτερη αξία.”

Άμεση, αυτόματη εστίαση με την τεχνολογία ToF

Οι αισθητήρες ToF είναι ένας τύπος τεχνολογίας LIDAR χωρίς ανιχνευτή (ανίχνευση φωτός και εύρους) που μετρά την απόσταση με βάση το χρόνο που χρειάζεται για τη μεταφορά των φωτονίων μεταξύ του πομπού του αισθητήρα και της στοχευόμενης περιοχής, επιτρέποντας ακριβές εύρος απόστασης, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της επιφάνειας του αντικειμένου. Έχουν επίσης γραμμικότητα υψηλής ακρίβειας και εύρος ανίχνευσης έως 3 m με πλήρες οπτικό πεδίο.

Συνήθως, όταν ένας προβολέας μετακινηθεί, πρέπει να γίνει εκ νέου εστίαση, είτε μέσω ενεργοποίησης της αυτόματης εστίασης με τη βοήθεια του τηλεχειριστηρίου, είτε με χειροκίνητες ρυθμίσεις στον δακτύλιο εστίασης. Χάρη στην ενσωματωμένη σχεδίαση με αισθητήρα G, ο M2e μπορεί να ανιχνεύσει αλλαγή της αρχικής θέσης εγκατάστασης και να ενεργοποιήσει αυτόματα την άμεση, αυτόματη εστίαση που χρησιμοποιεί τεχνολογία ToF. Έτσι, όχι μόνο η εστίαση είναι πιο ακριβής, αλλά επίσης αυτή μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα σε ένα μόνο δευτερόλεπτο, κάτι που ισοδυναμεί με 3-5 φορές μεγαλύτερη ταχύτητα, σε σχέση με το normal auto focus που χρησιμοποιεί μια κάμερα για συνεχή λήψη και ταίριασμα εικόνων και ακόμα πιο γρήγορη σε σχέση με τη χειροκίνητη ρύθμιση δακτυλίου εστίασης.

Ένας εύκολος στη χρήση,  φορητός LED προβολέας για το σπίτι 

Ο M2e έχει σχεδιαστεί ειδικά για ολοκληρωμένη οικιακή ψυχαγωγία και εργασία από το σπίτι. Είναι εξαιρετικά φορητός, εύκολος στην εγκατάσταση και σύνδεση και ζυγίζει μόλις 1 kg. Το χαμηλό του βάρος και οι μικρές του διαστάσεις καθιστούν άνετη τη μεταφορά του μέσα σε ένα σακίδιο ή μία γυναικεία τσάντα, ενώ μπορεί να τοποθετηθεί σχεδόν οπουδήποτε μέσα στο σπίτι.  Το setup του M2e είναι πολύ εύκολο με λειτουργίες όπως, άμεση ενεργοποίηση/απενεργοποίηση, άμεση αυτόματη εστίαση, autokeystone, καθώς και μια σταθερή βάση για ευέλικτες γωνίες προβολής. Η σύνδεση των συσκευών με το M2e είναι επίσης πανεύκολη. Οι χρήστες μπορούν να αναμεταδώσουν ή να προβάλουν screen mirror περιεχόμενο από τα smartphone τους στη μεγάλη οθόνη μέσω Wi-Fi, input/output ήχο μέσω Bluetooth για ευέλικτη χρήση ή να κάνουν απευθείας streaming μέσω USB Type-C.

Η απόλυτη οπτικοακουστική εμπειρία

Ο M2e διαθέτει μία σειρά από εξαιρετικά χαρακτηριστικά που προσφέρουν στους καταναλωτές μια άνευ προηγουμένου συναρπαστική οπτικοακουστική εμπειρία. Απολαύστε κρυστάλλινα γραφικά σε ανάλυση Full HD και κινηματογραφικά χρώματα που καλύπτουν το 125% Rec.709, που υποστηρίζεται από την κορυφαία τεχνολογία LED 2ης γενιάς της ViewSonic, σε μεγάλη οθόνη 80 ιντσών από απόσταση μόλις 2,1 μέτρων. Χάρη στη χαμηλή θερμοκρασία λειτουργίας της φωτεινής πηγής LED, τον αποκλειστικό θερμικό σχεδιασμό της ViewSonic και τον αθόρυβο ανεμιστήρα, οι χρήστες μπορούν να αφεθούν πλήρως στην εμπειρία προβολής τους. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με την εξαιρετική ποιότητα ήχου μέσω των ενσωματωμένων διπλών ηχείων Harman Kardon, καθιστούν τον M2e την ιδανική λύση για απεριόριστες δυνατότητες ψυχαγωγίας.

Η ViewSonic είναι αφοσιωμένη στο να βοηθά τους καταναλωτές να παραμένουν υγιείς τόσο ψυχικά, όσο και σωματικά. Έχοντας πάντα κατά νου την υγεία των ματιών τους, ο M2e έχει σχεδιαστεί με μεγάλη προσοχή, ώστε να προσφέρει μια οπτική εμπειρία που είναι ουσιαστικά απαλλαγμένη από το μπλε φως, προκειμένου να μειωθεί η καταπόνηση των ματιών κατά τη διάρκεια παρατεταμένων περιόδων προβολής.