Η Paris Saint-Germain Esports ανακοινώνει με ευχαρίστηση ότι η MMD, εξειδικευμένη εταιρία οθονών και brand license partner για τις οθόνες Philips, είναι ο επίσημος συνεργάτης οθονών κονσόλας για τους ανταγωνιστικούς παίκτες και streamers του FIFA 21.

Ως συνεργάτης οθονών κονσόλας, η MMD θα είναι ο επίσημος πάροχος του roster ταλέντων και δημιουργών της PSG Esports FIFA 21, προσφέροντάς τους τις τελευταίες πιο προηγμένες εμπειρίες θέασης, κατάλληλες για πρωταθλητές. 

Το studio της PSG Esports που θα ανοίξει σύντομα  στην έδρα του συλλόγου, στην περιοχή του Παρισιού, θα είναι επίσης εξοπλισμένο με τα πιο πρόσφατα προϊόντα της Philips Monitors, εξασφαλίζοντας στην ομάδα PSG Esports τις κορυφαίες οθόνες κονσόλας για να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στον απόλυτο βαθμό.

Η σειρά οθονών “Philips Momentum” είναι βελτιστοποιημένη για console gaming, σχεδιασμένη για να προσφέρει μια πραγματικά καθηλωτική και βελτιωμένη εμπειρία σε όλους τους console gamers  με τα εκπληκτικά χαρακτηριστικά της, παρέχοντας παράλληλα το τέλειο πακέτο τεχνικής ικανότητας. Σύμφωνα με το ήθος της αριστείας της PSG Esports, και τις υψηλές προσδοκίες του παγκόσμιου κοινού σε όλα τα επίπεδα, η Philips Monitors αποτελεί τον ιδανικό συνδυασμό για τον οργανισμό της ομάδας και την πιστή κοινότητά της.

Ο Fabien Allègre, Paris Saint-Germain’s Director of Brand Diversification, ο οποίος επιβλέπει τις δραστηριότητες Esports της ομάδας, δηλώνει: “Η Paris Saint-Germain Esports με χαρά υποδέχεται την Philips Monitors ως επίσημο συνεργάτη οθονών κονσόλας για την ταλαντούχα ομάδα παικτών και δημιουργών της FIFA 21. Ανυπομονούμε να επωφεληθούμε από τα κορυφαία προϊόντα της Philips Monitors και να εργαστούμε στενά μαζί γύρω από το ταλέντο της FIFA 21. Η PSG Esports απαιτεί τεχνική υπεροχή και καινοτόμες προτάσεις για τη διατήρηση μιας ανταγωνιστικής ομάδας, και στις οθόνες Philips βρήκαμε τον ιδανικό συνεργάτη.”

Ο Stefan Sommer, Director of Marketing & Business Management στην MMD για τη Philips Monitors προσθέτει:
“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με την Paris Saint-Germain Esports ως επίσημος συνεργάτης για οθόνες κονσόλας για να παρέχουμε τον καλύτερο εξοπλισμό σε όλους τους παίκτες και δημιουργούς της FIFA 21. Ελπίζουμε να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο την εμπειρία τους και ανυπομονούμε να δούμε τί επιτεύγματα μπορούμε να επιτύχουμε μαζί στο μέλλον.”.

Οι υποστηρικτές μπορούν να ακολουθήσουν την Paris Saint-Germain Esports και την Philips Monitors να ενώνονται για να προσφέρουν τα μέγιστα στην ψυχαγωγία FIFA 21 στα επίσημα κανάλια της PSG Esports στο Twitter, Instagram, Facebook και Twitch.