Οταν το ζητούμενο είναι μια ευέλικτη, ασφαλής και ταχύτατη λύση αποθήκευσης όχι μόνο για backup αλλά και για επιτόπου επεξεργασία αρχείων ή εκτέλεση portable εφαρμογών, οι προτάσεις της σειράς Intenso External SSD Professional έχουν το προβάδισμα…

Intenso External SSD ProfessionalΗ Intenso μάς έχει συνηθίσει σε ποιοτικά αξεσουάρ, μεταξύ των οποίων και οι αξιόπιστοι μα ταυτόχρονα προσιτοί στην τιμή εξωτερικοί της δίσκοι. Και μπορεί οι προτάσεις της σε οικονομικούς σκληρούς δίσκους που αγγίζουν ακόμα και τα 8TB να είναι άκρως δελεαστικές, ωστόσο η νέα γενιά NVMe SSD αποθηκευτικών λύσεων της εταιρείας παρέχει πολλαπλάσια πλεονεκτήματα, απαντώντας σε κάθε σας επιφύλαξη. Οι λόγοι ακολουθούν…

1) Χωράει ακόμα και σε πορτοφόλι!

Με μέγεθος και βάρος που παραπέμπουν περισσότερο σε USB stick, παρά σε εξωτερικό σκληρό δίσκο μεγάλης χωρητικότητας, οι λύσεις της σειράς Intenso External SSD Professional μπορούν να σας συντροφεύουν παντού. Το εξαιρετικό τους design και η βασισμένη στο αλουμίνιο κατασκευή τους αποπνέουν μια αίσθηση στιβαρότητας, παρά το μικροσκοπικό μέγεθος. Με 45 γραμμάρια βάρος, πάχος μόλις 0,86 εκατοστά και διαστάσεις ελαφρώς μεγαλύτερες από μια πιστωτική κάρτα, ένας External SSD Professional της Intenso μπορεί να βρίσκεται πάντα στην τσέπη σας, είτε πάτε στο γραφείο, είτε θέλετε να έχετε άμεση πρόσβαση στα δεδομένα σας, όταν βρίσκεστε σε κάποιον πελάτη.

2) Γενναιόδωρες χωρητικότητες

Η Intenso αφήνει στο παρελθόν τις εποχές που οι SSD δίσκοι είχαν ως μειονέκτημα την πολύ μικρή χωρητικότητα. Με εναλλακτικές προτάσεις που ξεκινούν από 250GB και αγγίζουν ακόμα και το 1TB, οι υπερφορητοί Intenso External SSD Professional μπορούν να φιλοξενήσουν με άνεση όλα σας τα πολύτιμα δεδομένα, από αρχεία απαραίτητα για τη δουλειά σας μέχρι φωτογραφίες από μοναδικές στιγμές, τις οποίες θέλετε να κρατήσετε ζωντανές για πάντα.

3) Ταχύτητες νέας γενιάς

Η 10Gbps Super Speed 3.1 Gen.2 συνδεσιμότητα απογειώνει την ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων των συγκεκριμένων NVMe SSD της Intenso, με αποτέλεσμα να αγγίζουν έως και τα 800 MB/s! Με τον τρόπο αυτό, μπορείτε όχι μόνο να μεταφέρετε αυτοστιγμεί μεγάλα αρχεία, αλλά να τα επεξεργάζεστε επιτόπου, δίχως να χρειαστεί να τα αντιγράψετε στον κύριο δίσκο του συστήματός σας. Επιπρόσθετα, μπορείτε να έχετε ακόμα και εγκατεστημένες εφαρμογές στον εξωτερικό σας δίσκο, οι οποίες θα τρέχουν άμεσα.

4) Δεν απαιτείται επιπλέον τροφοδοσία

Ο εξωτερικός δίσκος αντλεί ενέργεια από την USB 3.1 θύρα, γεγονός που σημαίνει πως δεν χρειάζεται επιπλέον καλώδια τροφοδοσίας, τροφοδοτικά και αναζήτηση πρίζας, για να λειτουργήσει. Απλά τον συνδέεται στην αντίστοιχη θύρα του υπολογιστή σας και τον χρησιμοποιείτε άμεσα. Η SSD τεχνολογία εξασφαλίζει χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, παρά τις υψηλές επιδόσεις.

5) Απόλυτη ασφάλεια για τα αρχεία σας

Οι σκληροί δίσκοι λόγω των μηχανικών μερών τους είναι αφενός θορυβώδεις στη λειτουργία τους και αφετέρου αρκετά ευάλωτοι ακόμα και σε μικρές μετακινήσεις την ώρα που εγγράφουν δεδομένα. Αντιθέτως, οι SSD δίσκοι της Intenso, εκτός του ό,τι είναι απολύτως αθόρυβοι, είναι εξαιρετικά ανθεκτικοί σε κραδασμούς και πτώσεις, προκειμένου να είστε σίγουροι πως τα δεδομένα σας είναι αποθηκευμένα με ασφάλεια.


Τεχνικές προδιαγραφές Intenso External SSD Professional

Intenso External SSD ProfessionalΧωρητικότητα: 250GB, 500GB ή 1TB

Συνδεσιμότητα: USB 3.1 Gen.2 Type-C Super Speed 10Gbps

Μέγιστη ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων: έως 800MB/s

Αντοχή σε κραδασμούς: 1500G / 0.5ms shock-resistant

Αθόρυβη λειτουργία: 0dB

Στη συσκευασία: καλώδιο USB 3.1 Type C και προσαρμογέας USB A

Διαστάσεις: 100x37x8,6 χιλ.

Βάρος: 45 γρ.