Η realme, η νεανική μάρκα smartphone που ειδικεύεται στην παροχή μοντέλων smartphone υψηλής ποιότητας και προϊόντων τεχνητής νοημοσύνης, ανακοινώθηκε και επίσημα ως ένα από τα 5 κορυφαία brand σε 15 χώρες παγκοσμίως για το 4ο  τετράμηνο του 2020 σύμφωνα με την Canalys, την παγκόσμια έκθεση αποστολών smartphone και προϊόντων σε όλον τον κόσμο (Canalys global shipment report).

Η realme κατέλαβε την τέταρτη θέση ενώ συνεχίζει να διατηρεί και τον τίτλο της ταχύτερα αναπτυσσόμενης μάρκας smartphone μεταξύ των πέντε κορυφαίων κατασκευαστών στην αγορά της Νοτιοανατολικής Ασίας, για το 4ο τρίμηνο του 2020. Η εταιρεία κατέλαβε την 3η θέση στις Φιλιππίνες και διατήρησε πάνω από 100% ετήσια ανάπτυξη σε αναπτυσσόμενες οικονομίες όπως της Ταϊλάνδης και της Μιανμάρ. Στην αγορά της Ινδίας, η realme κατέλαβε την πέμπτη θέση με μερίδιο αγοράς 12%, μειώνοντας την απόσταση από τις τέσσερις πρώτες θέσεις. Ταυτόχρονα, η εταιρεία εισήλθε και στην πρώτη πεντάδα ορισμένων ευρωπαϊκών αγορών, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, της Τσεχικής Δημοκρατίας και της Ρωσίας. Στην περίπτωση της τελευταίας μάλιστα και μόνο για το 4ο τετράμηνο του 2020, η realme σημείωσε ετήσια αύξηση 338%.

«Ενσαρκώνοντας το πνεύμα και τη φιλοσοφία πίσω από το σλόγκαν μας “Τόλμησε να κάνεις το άλμα”, η realme μετουσιώνει με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τον συνδυασμό των άριστων τεχνολογικών προδιαγραφών, των υψηλών επιδόσεων και του μοντέρνου σχεδιασμού με τις πραγματικά αξιοσημείωτες και προσιτές τιμές. Είμαστε απολύτως πεπεισμένοι πως τα προϊόντα μας, αλλά και η συνολική στρατηγική μάρκετινγκ που ακολουθούμε, θα συνεχίσουν να είναι αποτελεσματικά ακόμη και σε αυτήν την τόσο πρωτόγνωρη και δύσκολη περίοδο. Η realme θα συνεχίσει να παρέχει αδιάκοπα τον βέλτιστο συνδυασμό τολμηρών, καινοτόμων προϊόντων, ενσωματώνοντας στη στρατηγική της την ισορροπία μεταξύ του λογισμικού τελευταίας γενιάς και των άριστων υλικών που χρησιμοποιεί, ώστε να συνεχίσει να καλύπτει τις απαιτήσεις της νέας γενιάς σε όλο τους το εύρος», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Sky Li, Διευθύνων Σύμβουλος της realme.

Σύμφωνα με την Canalys, η realme κατατάσσεται ανάμεσα στις κορυφαίες 5 μάρκες στις αποστολές προϊόντων (Canalys global shipment report), σε: Ελλάδα, Ινδία, Ινδονησία, Μπαγκλαντές, Καμπότζη, Ταϊλάνδη, Μαλαισία, Μιανμάρ, Πακιστάν, Φιλιππίνες, Ρωσία, Αίγυπτος, Ισραήλ, Τσεχία και η ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ασίας συνολικά.