Η LG Electronics (LG) φέρνει την απόλυτη αρμονία στον χώρο σας, μέσα από τη νέα προωθητική της ενέργεια, που υλοποιείται από τις 8 έως και τις 28 Φεβρουαρίου 2021, συμπεριλαμβάνοντας δύο κορυφαία σε σχεδιασμό προϊόντα. Το συγκεκριμένο διάστημα, οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν δωρεάν ένα GX Soundbar με την αγορά μιας OLED GX τηλεόρασης 77 και 65 ιντσών, απολαμβάνοντας μια μοναδική οπτικοακουστική εμπειρία. 

Οι βραβευμένες με If Design Award OLED GX τηλεοράσεις ξεχωρίζουν για την απόλυτη εφαρμογή τους στον τοίχο, σαν ένα πραγματικό έργο τέχνης. Χρησιμοποιώντας deep learning αλγορίθμους και ενσωματώνοντας τον Έξυπνο Επεξεργαστή α9 3ης γενιάς, βελτιώνεται η απόδοση της εικόνας και του ήχου, ενώ με πάνω από 100 εκατομμύρια αυτοφωτιζόμενα δευτερεύοντα pixels αποδίδουν βαθύτερο μαύρο και πιο πλούσια, ρεαλιστικά χρώματα. Aκόμη, υποστηρίζουν την NVIDIA G-SYNC τεχνολογία, και περιλαμβάνουν το Eye Comfort, χάρη στο οποίο υπερβαίνουν τα πρότυπα που αφορούν το μπλε φως και την εικόνα υψηλής ποιότητας, προσφέροντας μια ξεκούραστη εμπειρία θέασης. 

Το GX Soundbar που συνδυάζει την τελευταία τεχνολογία στον ήχο με την καλλιτεχνικό του σχεδιασμό, μπορεί να τοποθετηθεί επιτοίχια ακριβώς κάτω από την GX τηλεόραση ή πάνω στην διαθέσιμη ατσάλινη βάση. Αποδίδει ήχο εξαιρετικής ποιότητας με την ενσωματωμένη λειτουργία AI Sound Pro που αναλύει και εφαρμόζει αυτόματα τις καλύτερες ρυθμίσεις ήχου ανεξάρτητα από το περιεχόμενο. Τέλος, είναι συμβατό με το Dolby Atmos και Dolby Vision, επιτρέποντας την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας και ήχου.