Το Alcatel 1S (2021) σάς παρέχει τα σωστά εργαλεία όταν θέλετε να αποτυπώσετε τις αγαπημένες σας στιγμές. Χάρη στην Τριπλή Κάμερα  13MP και την τεράστια οθόνη 6.52 ιντσών, το Alcatel 1S (2021) προσφέρει απόλυτη αρμονία με μια φανταστική οπτική και φωτογραφική εμπειρία σε απίστευτα προσιτή τιμή. 

Τριπλή Κάμερα Υψηλής Ανάλυσης

Φωτίστε οποιοδήποτε θέμα με την τριπλή κάμερα του Alcatel 1S (2021), που περιλαμβάνει την κύρια κάμερα Al 13MP, τον φακό βάθους 2MP και τον macro φακό 2MP. Η κύρια κάμερα λειτουργεί με σύστημα γρήγορης εστίασης PDAF, επιτρέποντας στους χρήστες να τραβήξουν υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες και πορτραίτα. Ο μπροστινός φακός διαθέτει HDR δυνατότητες και, έτσι, οι χρήστες μπορούν να βγάλουν υπέροχες φωτογραφίες, χωρίς να αντιμετωπίζουν προβλήματα με τις σκιές ή το έντονο φως. 

Το Alcatel 1S (2021) είναι ικανό να προσαρμόσει αυτόματα τις ρυθμίσεις φωτογραφιών και να προτείνει φίλτρα σε πραγματικό χρόνο λόγω των ενσωματωμένων αλγορίθμων AI. Η λήψη του τέλειου πορτραίτου γίνεται πραγματικότητα χάρη στις τεχνολογίες AI και στις λειτουργίες Face Tracking Feature και Best Shot, το οποίο προτείνει την ιδανική λήψη ανάμεσα σε ένα σύνολο φωτογραφιών.

Απρόσκοπτη Εμπειρία Χρήστη

Με τεράστια οθόνη 20:9 HD 6.52 ιντσών και Mini-Notch με αναλογία σώματος-οθόνης 88.5%, το Alcatel 1S προσφέρει μια απρόσκοπτη εμπειρία χρήστη παρέχοντας βελτιστοποιημένο χώρο οθόνης με την λειτουργία χειρισμού με το ένα χέρι και γυαλί 2.5D με σχεδιασμό ρέοντος φωτός. Οι χρήστες που απολαμβάνουν streaming, ανταλλάσσουν μηνύματα, e-mail και συνομιλούν ταυτόχρονα στο chat, θα χαρούν ιδιαίτερα όταν μάθουν ότι το  Alcatel 1S (2021) υποστηρίζει την λειτουργία split-screen.

Προσαρμογές για εξοικονόμηση ενέργειας

Η εκτέλεση πολλαπλών εργασιών όλη την ημέρα καθίσταται εφικτή χάρη στον οκταπύρηνο επεξεργαστή , την μνήμη RAM 3GB, ROM 32GB, και την μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας 4000mAh. Οι χρήστες του Alcatel 1S (2021) θα απολαύσουν  απίστευτη απόδοση μέσω του Smart Manager που βελτιστοποιεί τις λειτουργίες του smartphone καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ανεξάρτητα από τον αριθμό των εργασιών. Η προσωπική ασφάλεια διατηρείται επίσης υπό έλεγχο, χάρη στην ενσωματωμένη σάρωση ασφαλείας Face Key και Fingerprint. 

Με το ειδικό πλήκτρο Google Assistant, οι εργασίες ολοκληρώνονται πανεύκολα και ποιο γρήγορα.

Το Alcatel 1S (2021) θα είναι διαθέσιμο άμεσα ξεκινώντας από €109 και κυκλοφορεί στα χρώματα Elegant Black και Twilight Blue