Η Canon ανακοινώνει την κυκλοφορία της σειράς imagePRESS C170, η οποία επιτρέπει στις επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν in-house δημιουργική εκτύπωση.

Σχεδιασμένη για να παρέχει υψηλής ανάλυσης, εξατομικευμένες, εκτυπώσεις με έντονα χρώματα, η νέα σειρά προσφέρει μια εναλλακτική λύση για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να διευρύνουν τα δημιουργικά τους όρια.

Δύναμη δημιουργίας

Μετά την επιτυχημένη κυκλοφορία του imagePRESS C165 το 2019 και τη συνεχή ζήτηση του κλάδου για βελτιωμένες επαγγελματικές ροές εργασίας σε περιβάλλοντα γραφείου, το imagePRESSC170 προσφέρει σημαντική δημιουργική ισχύ, εξοπλίζοντας τις επιχειρήσεις με τη δυνατότητα να δημιουργούν εξαιρετικά πολύχρωμες, εξαιρετικά ευκρινείς εκτυπώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Η νέα σειρά στοχεύει στην περαιτέρω υποστήριξη των εκτεταμένων αναγκών εκτύπωσης ενός οργανισμού και τους βοηθά να διαφοροποιήσουν τις δημιουργικές επιλογές τους, χάρη στην ικανότητά χειρισμού διακριτικών μορφών παράλληλα με τα τυποποιημένα μέσα A4 και A3, συμπεριλαμβανομένων των φακέλων και των βαρέων μέσων μέχρι 350gsm, και πανό με μακρύ φύλλο μέχρι 1300mm. Για μεγαλύτερη ευελιξία, οι συσκευές  μπορούν να υποστηρίξουν γυαλιστερά, μεταξένια, απλά και κατεργασμένα μέσα, καθώς και να παρέχουν μια μεγάλη γκάμα in-line επαγγελματικών φινιρισμάτων για ευπροσάρμοστα και δημιουργικά αποτελέσματα.

Ενίσχυση της παραγωγικότητας

Με τις υβριδικές μεθόδους εργασίας να επιταχύνονται και τον ρόλο του γραφείου να διαφοροποιείται, οι επιχειρήσεις έχουν αυξημένη ανάγκη να είναι όσο το δυνατόν πιο παραγωγικές εντός του γραφείου.  Συνδυάζοντας τη λειτουργικότητα και τη συνδεσιμότητα στο γραφείο, με την επαγγελματική απόδοση, ο εκτυπωτής της σειράς imagePRESS C170 δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να διευρύνουν τις δυνατότητες εκτύπωσης, αξιοποιώντας την επένδυσή τους.

Σχεδιασμένος για να ανταποκρίνεται στους γρήγορους χρόνους και τις στενές προθεσμίες, ο εκτυπωτής της σειράς imagePRESS C170 προσφέρει απίστευτη ταχύτητα έως και 70 σελίδες ανά λεπτό (ppm) έγχρωμα, και μέχρι 80 ppm ασπρόμαυρα, έτσι ώστε οι χρήστες μπορούν να επιτελέσουν την εργασία τους πιο γρήγορα. Η συσκευή προορίζεται να είναι όσο το δυνατόν πιο εύχρηστη, προσφέροντας την ίδια διαισθητική διεπαφή, πλοήγηση και εμπειρία πελάτη με άλλες συσκευές της Canon, για ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση χρόνου.

Όπως και τα μοντέλα imageRUNNER ADVANCE DX, η σειρά imagePRESS C170 προσφέρει χαρακτηριστικά ασφαλείας σχεδιασμένα για να βοηθούν τους χρήστες να προστατεύουν ευαίσθητες πληροφορίες, να διασφαλίζουν την προστασία της ιδιωτικής ζωής των εργαζομένων και των πελατών και να βοηθούν στη συμμόρφωση των πελατών σε περιβάλλοντα υψηλής ποιότητας γραφείου και ελαφριάς παραγωγής. Μόλις ενεργοποιηθεί, η λειτουργία McAfee Embedded Control εμποδίζει την εκτέλεση μη εξουσιοδοτημένων εφαρμογών μέσω έξυπνης λευκής λίστας. 

Ο Hiro Imamura, vice president marketing, document solutions group, Canon Europe, σχολίασε «Ο τρόπος που εργαζόμαστε αλλάζει με απίστευτη ταχύτητα, αλλά για πολλούς, το γραφείο είναι ένας κόμβος για τη συνεργασία, εκεί όπου το φυσικό συναντά το ψηφιακό, και όπου η δημιουργικότητα ευδοκιμεί. Η σειρά imagePRESS C170 προσφέρει παγκόσμιας κλάσης τεχνολογία εκτύπωσης για να φέρει επανάσταση στις επικοινωνίες εκτύπωσης και την υβριδική εργασία».

Με τις υψηλής ποιότητας δυνατότητες εκτύπωσης και τις επαγγελματικές επιλογές φινιρίσματος, η σειρά imagePRESS C170 δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να αυξήσουν την αφοσίωση των πελατών και να απελευθερώσουν τη δύναμη του εντύπου.

To προϊόν θα είναι άμεσα διαθέσιμο στην ελληνική αγορά από το δίκτυο επαγγελματικών λύσεων παραγωγής των εταιρειών Intersys και Compage.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε:

https://www.canon.gr/business-printers-and-faxes/imagepress-c170/