Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Badminton (BWF) συνεργάστηκε με την Creative Technology για να βελτιώσει την εμπειρία των οπαδών κατά την παρακολούθηση των αγώνων Badminton φέρνοντας το κοινό πιο κοντά στη δράση μέσω ολογραφικού ήχου.

Ξεκινώντας αύριο στους HSBC BWF World Tour Finals στην Μπανγκόκ στην Ταϊλάνδη, τόσο οι απευθείας όσο και οι μαγνητοσκοπημένοι αγώνες στο κανάλι της BWF στο YouTube θα διαθέτουν SXFI LIVE. Κάνοντας την είσοδό του στην αγορά ως η τελευταία προσέγγιση  της πολυβραβευμένης τεχνολογίας Super X-Fi headphone holography, το SXFI LIVE προσθέτει ολογραφία ήχου και αναδημιουργεί το ακουστικό υπόβαθρο ενός premium συστήματος ηχείων σε ένα ζευγάρι κανονικών ακουστικών.

Καθώς ο ήχος επεξεργάζεται σε πραγματικό χρόνο στην πηγή ενός live stream, οι οπαδοί έχουν την χαρά να απολαμβάνουν τα ζωντανά εφέ του Super X-Fi ήχου ανεξάρτητα από τα ακουστικά που φορούν όταν παρακολουθούν τα live streams στο YouTube και να αισθάνονται σαν να παρακολουθούν αγώνες ζωντανά στο γήπεδο.

Φέρνει το Παιχνίδι πιο Κοντά στους Οπαδούς του 

Ο Γενικός Γραμματέας της BWF, Thomas Lund δήλωσε ότι η συνεργασία με την Creative ήταν ένα θετικό βήμα για το badminton. «Το 2020 ήταν μια πρωτοφανής χρονιά στον αθλητισμό. Πήραμε πολύτιμα μαθήματα σχετικά με την προσοχή που πρέπει να δίνουμε στο περιεχόμενο ελλείψει ζωντανών εκδηλώσεων.»

«Καθώς ξεκινάμε το 2021 με τη δυνατότητα κάποιων από τις εκδηλώσεις μας να διοργανώνονται χωρίς ζωντανό κοινό, όπως στην Μπανγκόκ αυτήν την εβδομάδα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με το Creative για να βελτιώσουμε την ηχητική εμπειρία των οπαδών, ακόμα και όταν αυτή είναι εικονική.»

«Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την Creative και την έξυπνη τεχνολογία SXFI LIVE.»

Ο Sim Wong Hoo, Διευθύνων Σύμβουλος της Creative, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την BWF στην πρώτη συνέργεια τέτοιου είδους. Πρόκειται για μια συνεργασία win-win-win: Η Creative φέρνει την τεχνολογία και τα προϊόντα της σε έναν παγκόσμιο άθλημα και το κοινό του. Η BWF γίνεται το πρώτο αθλητικό σώμα που ενσωματώνει πρωτοποριακή τεχνολογία ήχου στις εκδηλώσεις της. Πάνω από 700 εκατομμύρια οπαδοί του badminton μπορούν πλέον να απολαύσουν live streams σαν να είναι παρόντες, μέσω των ακουστικών τους.»

«Η μετατροπή της ποιότητας ήχου απευθείας από την πηγή, μας επιτρέπει να «τοποθετούμε» τους οπαδούς του αθλήματος στην καλύτερη θέση στο γήπεδο από την άνεση των σπιτιών τους. Καθιστώντας την εμπειρία τόσο πραγματική όσο είναι δυνατόν. Το SXFI LIVE επιτρέπει στους χρήστες να ακούν περισσότερες λεπτομέρειες από τους αγώνες, μέσω ενός ultra-wide soundstage σε σύγκριση με τον κανονικό ήχο.»

SXFI LIVE σε όλα τα BWF Major Championships και τους BWF World Tour Finals

Το SXFI LIVE θα εμφανιστεί σε όλα τα κορυφαία τουρνουά BWF Major το 2021, συμπεριλαμβανομένων των TOTAL BWF Sudirman Cup, TOTAL BWF Thomas και Uber Cup Finals, BWF World Championships, HSBC BWF World Tour Final.

Περισσότερες πληροφορίες στο:  HYPERLINK “https://www.creative.com/BWFSXFI” https://www.creative.com/BWFSXFI.